1' Scheidsrechter Christian Dingert fluit voor het begin van de eerste helft. Heidenheim trapt af in Leipzig.
2' In de minuut 2, De poging van Lois Openda (Leipzig) mist doel.
2' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Heidenheim in Leipzig.
3' Scheidsrechter Christian Dingert kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
3' In de minuut 3, Een speler van de thuisploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Christian Dingert.
5' In Red Bull Arena mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
5' Leipzig schiet tussen de palen, maar Yussuf Poulsen ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Leipzig.
6' In de minuut 6, Scheidsrechter Christian Dingert kent Leipzig een inworp toe op de helft van Heidenheim.
7' Leipzig krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Christian Dingert in Leipzig.
8' Kans voor Leipzig in Red Bull Arena! De kopbal van Yussuf Poulsen mist het doel.
8' In de minuut 8, De bal is over de achterlijn geweest. Heidenheim mag een doeltrap nemen.
9' Inworp voor Heidenheim op de helft van Leipzig.
11' Lois Openda schiet op doel maar scoort niet voor Leipzig in Leipzig.
12' In de minuut 12, Een doelpoging van Amadou Haidara (Leipzig) in Leipzig mist scherpte.
12' Scheidsrechter Christian Dingert geeft Heidenheim een doeltrap.
13' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Christian Dingert aan de thuisploeg.
14' In de minuut 14, Marvin Pieringer mist een kopkans voor Heidenheim.
14' Doeltrap voor Leipzig in Red Bull Arena.
15' Arbiter Christian Dingert kent een vrije trap toe aan Leipzig op de eigen helft.
16' In de minuut 16, Lois Openda (Leipzig) bevindt zich in buitenspelpositie.
17' Inworp op de eigen helft voor Leipzig.
18' Christoph Baumgartner mist het doel en scoort niet voor Leipzig.
18' In de minuut 18, De uitploeg krijgt een doeltrap in Leipzig.
18' Heidenheim krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Christian Dingert op de helft van Leipzig.
19' Vrije trap voor Leipzig op de helft van Heidenheim.
20' In de minuut 20, Hoekschop voor Leipzig in Red Bull Arena. David Raum neemt deze vanaf links.
21' Inworp voor Heidenheim in Red Bull Arena op de eigen helft.
23' Doelpoging Leipzig! Het schot van Benjamin Henrichs gaat niet tussen de palen.
23' In de minuut 23, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Heidenheim in Leipzig.
23' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Red Bull Arena.
23' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Red Bull Arena.
24' In de minuut 24, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Leipzig.
24' De scherpte ontbreekt bij Lois Openda (Leipzig). Zijn poging mist doel.
24' Scheidsrechter Christian Dingert geeft Heidenheim een doeltrap.
25' In de minuut 25, Scheidsrechter Christian Dingert geeft Heidenheim een vrije trap op de eigen helft.
26' In Red Bull Arena mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
26' Scheidsrechter Christian Dingert kent Heidenheim een inworp toe op de helft van Leipzig.
28' In de minuut 28, Leipzig mag aanleggen vanaf elf meter in Leipzig, nadat scheidsrechter Christian Dingert heeft gefloten voor een strafschop.
29' Doelpunt Leipzig! Lois Openda faalt niet vanaf elf meter en bezorgt Leipzig een 1-0 voorsprong in Leipzig.
31' In Leipzig krijgt Heidenheim op de eigen helft een vrije trap te nemen.
32' In de minuut 32, Scheidsrechter Christian Dingert geeft een inworp aan Leipzig op de eigen helft in Red Bull Arena.
33' Leipzig krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Christian Dingert op de helft van Heidenheim.
34' Xavi Simons neemt de door scheidsrechter Christian Dingert gegeven hoekschop voor Leipzig in Leipzig.
34' In de minuut 34, Heidenheim moet opletten als Leipzig van scheidsrechter Christian Dingert een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
35' Heidenheim krijgt van scheidsrechter Christian Dingert op eigen helft een vrije trap toegewezen.
35' Inworp Leipzig. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
36' In de minuut 36, Inworp voor Leipzig in Red Bull Arena op de eigen helft.
37' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Leipzig.
37' Inworp Leipzig. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
38' In de minuut 38, Scheidsrechter Christian Dingert geeft Heidenheim een vrije trap op de eigen helft.
39' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Christian Dingert een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Leipzig.
39' Arbiter Christian Dingert kent een vrije trap toe aan Heidenheim op de eigen helft.
40' In de minuut 40, Inworp voor Heidenheim op de helft van Leipzig.
41' Inworp voor Heidenheim op de helft van Leipzig.
41' Vanaf links mag Jan-Niklas Beste een hoekschop nemen voor Heidenheim in Red Bull Arena.
42' In de minuut 42, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Red Bull Arena.
42' Scheidsrechter Christian Dingert kent een vrije trap toe aan Leipzig, te nemen op de helft van Heidenheim.
44' In de minuut 44, David Raum deed het voorbereidende werk.
45' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Leipzig.
45' Scheidsrechter Christian Dingert geeft een inworp aan Leipzig op de eigen helft in Red Bull Arena.
45' + 1 In de minuut 45, 2 minuten extra tijd in Leipzig.
45' + 2 Het voorbereidende werk werd verricht door Lennard Maloney.
45' In de minuut 45, De scheidsrechter fluit voor het einde van de eerste helft.
46' De scheidsrechter fluit voor het begin van de tweede helft. Leipzig trapt af.
46' Vrije trap in Red Bull Arena. Op de helft van Heidenheim mag Leipzig een vrije trap nemen.
47' In de minuut 47, Inworp voor Leipzig ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Leipzig.
48' Leipzig krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Christian Dingert op de helft van Heidenheim.
50' De uitploeg krijgt een doeltrap in Leipzig.
52' In de minuut 52, Heidenheim krijgt van scheidsrechter Christian Dingert op eigen helft een vrije trap toegewezen.
52' Christoph Baumgartner van Leipzig is geblesseerd en het spel ligt even stil.
53' Einde van de onderbreking. De bal rolt weer.
53' In de minuut 53, In Leipzig kan Christoph Baumgartner (Leipzig) weer verder.
53' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Red Bull Arena.
54' In Leipzig krijgt Leipzig op de eigen helft een vrije trap te nemen.
55' In de minuut 55, Doelpoging Leipzig! Het schot van Xaver Schlager gaat niet tussen de palen in Leipzig.
55' De bal is over de achterlijn geweest. Heidenheim mag een doeltrap nemen.
56' Omar Traore raakt geblesseerd bij Heidenheim en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
57' In de minuut 57, De onderbreking is afgelopen.
58' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Christian Dingert een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Leipzig.
58' Heidenheim is weer compleet nu Omar Traore weer terug het veld van Red Bull Arena in mag.
59' In de minuut 59, Scheidsrechter Christian Dingert geeft Leipzig een vrije trap op de eigen helft.
59' Marvin Pieringer gaat in het boekje van de scheidsrechter.
60' Mohamed Simakan (Leipzig) krijgt geel.
61' In de minuut 61, In Red Bull Arena mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
61' Scheidsrechter Christian Dingert kent Heidenheim een inworp toe op de helft van Leipzig.
61' Inworp voor Heidenheim op de helft van Leipzig.
62' In de minuut 62, Inworp voor Heidenheim in de buurt van het vijandige doel in Red Bull Arena.
62' Scheidsrechter Christian Dingert kent Heidenheim een inworp toe op de helft van Leipzig.
62' In Red Bull Arena mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
63' In de minuut 63, In Leipzig krijgt Heidenheim op de eigen helft een vrije trap te nemen.
' 44887 toeschouwers zijn aanwezig in het stadion.
64' Inworp op de eigen helft voor Leipzig.
65' In de minuut 65, Scheidsrechter Christian Dingert kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
65' Het spel ligt even stil: Lennard Maloney (Heidenheim) is geblesseerd.
66' Er wordt weer gevoetbald!
66' In de minuut 66, Lennard Maloney lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Heidenheim.
67' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
68' Inworp voor Heidenheim in Red Bull Arena op de eigen helft.
68' In de minuut 68, Trainer Frank Schmidt (Heidenheim) gebruikt zijn 1 wissel en vervangt Norman Theuerkauf door Kevin Sessa.
68' Coach Frank Schmidt voert noodgedwongen zijn 2 wissel door. Lennard Maloney moet aangeslagen het veld verlaten en wordt vervangen door Adrian Beck.
70' Hoekschop voor Leipzig in Red Bull Arena. David Raum neemt deze vanaf rechts.
70' In de minuut 70, Leipzig krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Christian Dingert op de helft van Heidenheim.
71' Inworp op de eigen helft voor Heidenheim.
72' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Leipzig.
73' In de minuut 73, Scheidsrechter Christian Dingert kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.