1' De eerste helft gaat van start in Sinsheim. Heidenheim mag aftrappen.
1' In de minuut 1, Scheidsrechter Tobias Welz geeft Hoffenheim een vrije trap op de eigen helft.
2' Scheidsrechter Tobias Welz kent Hoffenheim een inworp toe op de helft van Heidenheim.
3' De scherpte ontbreekt bij Maximilian Beier (Hoffenheim). Zijn poging mist doel in Sinsheim.
3' In de minuut 3, De uitploeg krijgt een doeltrap in Sinsheim.
4' Inworp op de eigen helft voor Heidenheim.
4' Arbiter Tobias Welz kent een vrije trap toe aan Heidenheim op de eigen helft.
6' In de minuut 6, Inworp voor Heidenheim in Rhein-Neckar-Arena op de eigen helft.
6' Inworp voor Hoffenheim op de helft van Heidenheim.
7' Hoffenheim krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Tobias Welz op de helft van Heidenheim.
8' In de minuut 8, Hoffenheim krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Tobias Welz in Sinsheim.
8' Een schot van Anton Stach (Hoffenheim) wordt geblokkeerd door een verdediger van Heidenheim.
8' Inworp voor Hoffenheim in de buurt van het vijandige doel in Rhein-Neckar-Arena.
8' In de minuut 8, In Rhein-Neckar-Arena mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
9' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Sinsheim.
9' Scheidsrechter Tobias Welz kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
9' In de minuut 9, Hoffenheim krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Tobias Welz op de helft van Heidenheim.
11' Inworp Heidenheim. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
11' Een doelpoging van Anton Stach (Hoffenheim) in Sinsheim mist scherpte.
11' In de minuut 11, De bal is over de achterlijn geweest. Heidenheim mag een doeltrap nemen.
12' Scheidsrechter Tobias Welz geeft een inworp aan Heidenheim op de eigen helft in Rhein-Neckar-Arena.
13' Buitenspel van de thuisploeg.
13' In de minuut 13, Scheidsrechter Tobias Welz geeft Hoffenheim een doeltrap.
15' Heidenheim verdedigt een schot van Anton Stach, waardoor Hoffenheim niet tot scoren komt.
15' In Sinsheim wordt een kopbal van Wout Weghorst tegengehouden door de verdediging van Heidenheim.
17' In de minuut 17, In Sinsheim krijgt Heidenheim op de eigen helft een vrije trap te nemen.
17' Inworp voor Heidenheim in Rhein-Neckar-Arena op de eigen helft.
18' Een schot van Eren Dinkci (Heidenheim) wordt tegengehouden door de verdediging van Hoffenheim in Sinsheim.
18' In de minuut 18, Heidenheim mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Jan-Niklas Beste in Rhein-Neckar-Arena.
18' Hoekschop voor Heidenheim in Rhein-Neckar-Arena. Jan-Niklas Beste neemt deze vanaf rechts.
19' Tim Kleindienst mist een kopkans voor Heidenheim.
19' In de minuut 19, Doeltrap voor Hoffenheim in Rhein-Neckar-Arena.
19' In Rhein-Neckar-Arena mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
21' Hoffenheim moet opletten als Heidenheim van scheidsrechter Tobias Welz een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
21' In de minuut 21, Scheidsrechter Tobias Welz kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
22' Hoffenheim krijgt van scheidsrechter Tobias Welz op eigen helft een vrije trap toegewezen.
22' Inworp voor Heidenheim op de helft van Hoffenheim.
25' In de minuut 25, Scheidsrechter Tobias Welz kent Hoffenheim een inworp toe op de helft van Heidenheim.
25' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Sinsheim.
25' Scheidsrechter Tobias Welz legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Florian Grillitsch (Hoffenheim) in Rhein-Neckar-Arena.
26' In de minuut 26, Einde van de onderbreking. De bal rolt weer.
26' Inworp Hoffenheim. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
26' Florian Grillitsch (Hoffenheim) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
27' In de minuut 27, Vanaf links mag Andrej Kramaric een hoekschop nemen voor Hoffenheim in Rhein-Neckar-Arena.
28' Tim Kleindienst mist het doel en scoort niet voor Heidenheim in Rhein-Neckar-Arena.
28' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Hoffenheim in Sinsheim.
29' In de minuut 29, Heidenheim neemt een 0-1 voorsprong dankzij Eren Dinkci.
30' Scheidsrechter Tobias Welz kent Hoffenheim een inworp toe op de helft van Heidenheim.
30' In de minuut 30, Doeltrap voor Heidenheim in Rhein-Neckar-Arena.
32' Vrije trap voor Heidenheim op de helft van Hoffenheim.
32' Heidenheim mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Hoffenheim in Sinsheim.
33' In de minuut 33, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
33' Een doelpoging van Tim Kleindienst (Heidenheim) mist scherpte.
33' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Sinsheim.
35' In de minuut 35, Scheidsrechter Tobias Welz geeft Hoffenheim een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Heidenheim.
35' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Rhein-Neckar-Arena.
37' Jan-Niklas Beste neemt de door scheidsrechter Tobias Welz gegeven hoekschop voor Heidenheim in Sinsheim.
37' In de minuut 37, Benedikt Gimber van Heidenheim is geblesseerd en het spel ligt even stil.
38' De wedstrijd gaat weer verder.
40' Benedikt Gimber lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Heidenheim.
40' In de minuut 40, Inworp voor Hoffenheim ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Sinsheim.
40' Een schot van Andrej Kramaric (Hoffenheim) smoort in de verdediging van Heidenheim.
42' Scheidsrechter Tobias Welz geeft Hoffenheim een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Heidenheim.
43' In de minuut 43, Arbiter Tobias Welz kent een vrije trap toe aan Hoffenheim op de eigen helft.
44' Inworp voor Hoffenheim op de helft van Heidenheim.
44' Scheidsrechter Tobias Welz geeft een inworp aan Heidenheim op de eigen helft in Rhein-Neckar-Arena.
45' In de minuut 45, 3 minuten extra tijd in Sinsheim.
45' + 1 Inworp op de eigen helft voor Heidenheim.
45' + 2 Vanaf links mag Andrej Kramaric een hoekschop nemen voor Hoffenheim in Rhein-Neckar-Arena.
45' + 2 In de minuut 45, Maximilian Beier kopt namens Hoffenheim op doel, zonder doelpunt als resultaat.
45' + 2 Scheidsrechter Tobias Welz geeft Heidenheim een doeltrap.
45' + 3 Scheidsrechter Tobias Welz kent een vrije trap toe aan Hoffenheim, te nemen op de helft van Heidenheim.
45' + 4 In de minuut 45, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Hoffenheim in Sinsheim.
45' + 7 Doelpunt! De thuisploeg maakt er 1-1 van dankzij een verzilverde strafschop van Andrej Kramaric.
45' In de minuut 45, De eerste helft op Rhein-Neckar-Arena zit erop.
46' Hoffenheim trapt de tweede helft af op aangeven van de scheidsrechter.
46' Wissel in Sinsheim: Tim Siersleben vervangt Benedikt Gimber bij Heidenheim.