1' Hamburg trapt af wanneer scheidsrechter Sven Jablonski in VELTINS-Arena voor de eerste keer op zijn fluit blaast.
1' In de minuut 1, Hamburg schiet tussen de palen, maar Laszlo Benes ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Gelsenkirchen.
2' Inworp op de eigen helft voor Schalke.
3' Vrije trap voor Schalke op de helft van Hamburg.
4' In de minuut 4, Schot op doel van Tobias Mohr. Maar zonder doelpunt voor Schalke als gevolg.
5' Schalke mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Hamburg in Gelsenkirchen.
5' Hamburg moet opletten als Schalke van scheidsrechter Sven Jablonski een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
5' In de minuut 5, Inworp voor Schalke ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Gelsenkirchen.
8' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
9' In de minuut 9, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in VELTINS-Arena.
10' Scheidsrechter Sven Jablonski kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
12' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in VELTINS-Arena.
15' In de minuut 15, De onderbreking is afgelopen in Gelsenkirchen.
16' Er wordt weer gevoetbald!
16' Scheidsrechter Sven Jablonski kent een vrije trap toe aan Hamburg, te nemen op de helft van Schalke.
18' In de minuut 18, Een doelpoging van Laszlo Benes (Hamburg) mist scherpte.
18' De bal is over de achterlijn geweest. Schalke mag een doeltrap nemen.
19' In VELTINS-Arena mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
20' In de minuut 20, Er wordt weer gevoetbald in Gelsenkirchen.
21' Inworp voor Schalke op de helft van Hamburg.
22' Manuel Pherai kopt Hamburg naar een 0-1 voorsprong in VELTINS-Arena.
22' In de minuut 22, De voorzet kwam van Ignace van der Brempt.
25' Scheidsrechter Sven Jablonski geeft Hamburg een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Schalke.
27' Inworp voor Schalke in VELTINS-Arena op de eigen helft.
27' In de minuut 27, Inworp voor Schalke in de buurt van het vijandige doel in VELTINS-Arena.
28' In VELTINS-Arena ziet Simon Terodde (Schalke) zijn kopbal op doel gered worden door Hamburg.
29' Hamburg krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Sven Jablonski in Gelsenkirchen.
30' In de minuut 30, Inworp Schalke. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
32' Thomas Ouwejan neemt de door scheidsrechter Sven Jablonski gegeven hoekschop voor Schalke in Gelsenkirchen.
32' Schalke mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
33' In de minuut 33, De scherpte ontbreekt bij Thomas Ouwejan (Schalke). Zijn poging mist doel.
33' De thuisploeg incasseert geel op naam van Cedric Brunner.
33' In Gelsenkirchen krijgt Hamburg op de eigen helft een vrije trap te nemen.
35' In de minuut 35, Hamburg loopt uit naar een comfortabele 0-2 voorsprong dankzij Laszlo Benes.
37' De uitploeg krijgt een doeltrap in Gelsenkirchen.
37' Scheidsrechter Sven Jablonski geeft een inworp aan Hamburg op de eigen helft in VELTINS-Arena.
38' In de minuut 38, Hamburg krijgt van scheidsrechter Sven Jablonski op eigen helft een vrije trap toegewezen.
42' De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Cedric Brunner (Schalke).
43' Thomas Ouwejan neemt de door scheidsrechter Sven Jablonski gegeven hoekschop voor Schalke in Gelsenkirchen.
43' In de minuut 43, De tijdelijke onderbreking is afgelopen. Scheidsrechter Sven Jablonski laat verder spelen.
43' Hoekschop voor Schalke in VELTINS-Arena. Thomas Ouwejan neemt deze vanaf links.
43' In VELTINS-Arena ziet het publiek dat Cedric Brunner (Schalke) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
44' In de minuut 44, Marcin Kaminski (Schalke) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
45' Inworp op de eigen helft voor Hamburg.
45' + 1 Scheidsrechter Sven Jablonski kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
45' + 1 In de minuut 45, 4 minuten extra tijd in Gelsenkirchen.
45' + 2 Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Sven Jablonski een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Gelsenkirchen.
45' + 2 Doelpoging Schalke! Het schot van Cedric Brunner gaat niet tussen de palen.
45' + 2 In de minuut 45, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Hamburg in Gelsenkirchen.
45' De scheidsrechter fluit voor de rust.
46' Scheidsrechter Sven Jablonski geeft het startsein voor de tweede helft in Gelsenkirchen. Schalke trapt af.
46' In de minuut 46, Schalke gebruikt de 1 wissel. Ron Schallenberg vervangt Blendi Idrizi.
46' Scheidsrechter Sven Jablonski geeft een inworp aan Hamburg op de eigen helft in VELTINS-Arena.
47' Simon Terodde mist het doel en scoort niet voor Schalke in VELTINS-Arena.
47' In de minuut 47, Scheidsrechter Sven Jablonski geeft Hamburg een doeltrap.
47' Vrije trap in VELTINS-Arena. Op de helft van Hamburg mag Schalke een vrije trap nemen.
49' Schalke krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Sven Jablonski in Gelsenkirchen.
49' In de minuut 49, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Gelsenkirchen.
50' Hamburg krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Sven Jablonski op de helft van Schalke.
51' Doeltrap voor Schalke in VELTINS-Arena.
51' In de minuut 51, Inworp voor Schalke in VELTINS-Arena op de eigen helft.
52' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
52' Scheidsrechter Sven Jablonski geeft Hamburg een vrije trap op de eigen helft.
55' In de minuut 55, Inworp voor Schalke ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Gelsenkirchen.
55' Arbiter Sven Jablonski kent een vrije trap toe aan Schalke op de eigen helft.
56' Scheidsrechter Sven Jablonski kent Schalke een inworp toe op de helft van Hamburg.
57' In de minuut 57, Inworp Schalke. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
57' Inworp Hamburg. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
57' Inworp voor Schalke op de helft van Hamburg.
59' In de minuut 59, Scheidsrechter Sven Jablonski kent een vrije trap toe aan Hamburg, te nemen op de helft van Schalke.