1' De eerste helft gaat van start in Berlijn. Darmstadt mag aftrappen.
1' In de minuut 1, In Berlijn krijgt Darmstadt op de eigen helft een vrije trap te nemen.
3' Andras Schafer mist het doel en scoort niet voor Union Berlin in An der alten Forsterei.
4' De bal is over de achterlijn geweest. Darmstadt mag een doeltrap nemen.
5' In de minuut 5, Een schot van Tim Skarke (Darmstadt) smoort in de verdediging van Union Berlin.
5' Vanaf links mag Fabian Nurnberger een hoekschop nemen voor Darmstadt in An der alten Forsterei.
5' Scheidsrechter Harm Osmers geeft Darmstadt een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Union Berlin.
5' In de minuut 5, Inworp op de eigen helft voor Union Berlin.
7' Darmstadt krijgt van scheidsrechter Harm Osmers op eigen helft een vrije trap toegewezen.
8' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Berlijn.
8' In de minuut 8, Inworp Union Berlin. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
9' Arbiter Harm Osmers kent een vrije trap toe aan Union Berlin op de eigen helft.
11' In de minuut 11, Buitenspel Union Berlin. Scheidsrechter Harm Osmers fluit de thuisploeg terug in An der alten Forsterei.
11' Vrije trap in An der alten Forsterei. Op de helft van Darmstadt mag Union Berlin een vrije trap nemen.
12' Een speler van de thuisploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Harm Osmers.
12' In de minuut 12, Scheidsrechter Harm Osmers legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Clemens Riedel (Darmstadt) in An der alten Forsterei.
14' Blessure voor Clemens Riedel (Darmstadt). Christoph Zimmermann komt voor hem het veld in.
16' An der alten Forsterei ziet de ploegen de wedstrijd weer hervatten in Berlijn.
19' In de minuut 19, Kevin Behrens mist het doel en scoort niet voor Union Berlin.
19' Doeltrap voor Darmstadt in An der alten Forsterei.
20' Scheidsrechter Harm Osmers geeft Darmstadt een vrije trap op de eigen helft.
20' In de minuut 20, Scheidsrechter Harm Osmers geeft een inworp aan Darmstadt op de eigen helft in An der alten Forsterei.
20' Inworp voor Darmstadt op de helft van Union Berlin.
21' Inworp voor Darmstadt in An der alten Forsterei op de eigen helft.
22' In de minuut 22, In An der alten Forsterei mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
23' Inworp voor Darmstadt in de buurt van het vijandige doel in An der alten Forsterei.
24' Scheidsrechter Harm Osmers kent een vrije trap toe aan Union Berlin op een gevaarlijke plek voor Darmstadt.
25' In de minuut 25, Robin Gosens mist een kopkans voor Union Berlin.
25' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Darmstadt in Berlijn.
26' Scheidsrechter Harm Osmers kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
26' In de minuut 26, Doelpoging Darmstadt! Het schot van Matthias Bader gaat niet tussen de palen.
26' Scheidsrechter Harm Osmers geeft Union Berlin een doeltrap.
28' Vrije trap voor Darmstadt op de helft van Union Berlin.
31' In de minuut 31, Inworp voor Darmstadt ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Berlijn.
31' Scheidsrechter Harm Osmers kent Union Berlin een inworp toe op de helft van Darmstadt.
32' Scheidsrechter Harm Osmers geeft een inworp aan Darmstadt op de eigen helft in An der alten Forsterei.
34' In de minuut 34, Hoekschop voor Union Berlin in An der alten Forsterei. Christopher Trimmel neemt deze vanaf rechts.
34' De kopbal van Lucas Tousart belandt niet in het doel van de tegenpartij. Geen goal voor Union Berlin.
34' De uitploeg krijgt een doeltrap in Berlijn.
35' In de minuut 35, De scherpte ontbreekt bij Kevin Behrens (Union Berlin). Zijn poging mist doel in Berlijn.
35' Doeltrap voor Darmstadt in An der alten Forsterei.
36' Doelpoging Union Berlin! Het schot van Alex Kral gaat niet tussen de palen in Berlijn.
36' In de minuut 36, De bal is over de achterlijn geweest. Darmstadt mag een doeltrap nemen.
39' In Berlijn kopt Julian Justvan (Darmstadt) de bal, maar mist doel.
39' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Berlijn.
40' In de minuut 40, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in An der alten Forsterei.
41' Inworp Darmstadt. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
42' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Berlijn.
44' In de minuut 44, Inworp op de eigen helft voor Darmstadt.
44' Inworp voor Darmstadt in An der alten Forsterei op de eigen helft.
44' Scheidsrechter Harm Osmers kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
45' In de minuut 45, Inworp voor Union Berlin op de helft van Darmstadt.
45' Arbiter Harm Osmers kent een vrije trap toe aan Darmstadt op de eigen helft.
45' In Berlijn worden nog 5 minuten toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 1 In de minuut 45, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
45' + 1 De poging van Andras Schafer (Union Berlin) mist doel.
45' + 1 Scheidsrechter Harm Osmers geeft Darmstadt een doeltrap.
45' + 3 In de minuut 45, In An der alten Forsterei mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
45' + 3 Inworp op de eigen helft voor Union Berlin.
45' + 4 Scheidsrechter Harm Osmers kent Union Berlin een inworp toe op de helft van Darmstadt.
45' In de minuut 45, Met het laatste fluitsignaal van de eerste helft geeft scheidsrechter Harm Osmers aan dat we gaan rusten in Berlijn's An der alten Forsterei.
46' Scheidsrechter Harm Osmers geeft het startsein voor de tweede helft in Berlijn. Union Berlin trapt af.
46' Scheidsrechter Harm Osmers geeft een inworp aan Darmstadt op de eigen helft in An der alten Forsterei.
47' In de minuut 47, Een doelpoging van Christopher Trimmel (Union Berlin) mist scherpte.
47' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Darmstadt in Berlijn.
48' Vergeefse doelpoging Benedict Hollerbach (Union Berlin).
48' In de minuut 48, Christopher Trimmel neemt de door scheidsrechter Harm Osmers gegeven hoekschop voor Union Berlin in Berlijn.
49' Darmstadt krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Harm Osmers op de helft van Union Berlin.
49' Een schot van Matthias Bader (Darmstadt) wordt geblokkeerd door een verdediger van Union Berlin.
50' In de minuut 50, Darmstadt krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Harm Osmers in Berlijn.
51' Union Berlin mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Christopher Trimmel in An der alten Forsterei.
52' Diogo Leite (Union Berlin) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
52' In de minuut 52, De uitploeg krijgt een doeltrap in Berlijn.
53' Darmstadt krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Harm Osmers op de helft van Union Berlin.
54' Inworp Union Berlin. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
54' In de minuut 54, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Harm Osmers een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Berlijn.
56' Darmstadt moet opletten als Union Berlin van scheidsrechter Harm Osmers een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
57' Scheidsrechter Harm Osmers kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
58' In de minuut 58, In Berlijn krijgt Darmstadt op de eigen helft een vrije trap te nemen.
58' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Darmstadt in Berlijn.
60' Inworp voor Darmstadt in An der alten Forsterei op de eigen helft.
60' In de minuut 60, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in An der alten Forsterei.
61' Scheidsrechter Harm Osmers geeft Darmstadt een vrije trap op de eigen helft.
62' In de minuut 62, Het voorbereidende werk werd verricht door Andras Schafer.
65' Union Berlin mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
66' Union Berlin moet uitkijken als Darmstadt een gevaarlijke vrij trap mag nemen in An der alten Forsterei.
67' In de minuut 67, In An der alten Forsterei mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
68' Vergeefse doelpoging Robin Gosens (Union Berlin) in An der alten Forsterei.
68' Scheidsrechter Harm Osmers kent een vrije trap toe aan Union Berlin, te nemen op de helft van Darmstadt.
70' In de minuut 70, Inworp voor Darmstadt op de helft van Union Berlin.
70' Fabian Nurnberger raakt geblesseerd bij Darmstadt en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
71' De wedstrijd gaat weer verder.
71' In de minuut 71, Darmstadt is weer compleet nu Fabian Nurnberger weer terug het veld van An der alten Forsterei in mag.
72' De scherpte ontbreekt bij Luca Pfeiffer (Darmstadt). Zijn poging mist doel.
72' Doeltrap voor Union Berlin in An der alten Forsterei.
72' In de minuut 72, Oscar Wilhelmsson vervangt Bartol Franjic bij de uitploeg.
72' Darmstadt heeft Tim Skarke gewisseld. Gerrit Holtmann neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Torsten Lieberknecht.
73' Scheidsrechter Harm Osmers kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
73' In de minuut 73, Scheidsrechter Harm Osmers kent Union Berlin een inworp toe op de helft van Darmstadt.
74' Inworp voor Union Berlin in An der alten Forsterei op de eigen helft.
75' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Harm Osmers aan de thuisploeg.
75' In de minuut 75, Christoph Zimmermann (Darmstadt) krijgt geel van scheidsrechter Harm Osmers in An der alten Forsterei en moet oppassen.
76' Poging met het hoofd van Kevin Behrens (Union Berlin), maar hij mist het doel.
76' De bal is over de achterlijn geweest. Darmstadt mag een doeltrap nemen.
77' In de minuut 77, Inworp Darmstadt. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
77' Vrije trap voor Darmstadt op de helft van Union Berlin.
77' Gele kaart in Berlijn: Christopher Trimmel (Union Berlin) gaat op de bon bij scheidsrechter Harm Osmers.
78' In de minuut 78, Kopbal richting doel! Luca Pfeiffer (Darmstadt) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Berlijn.
78' Scheidsrechter Harm Osmers geeft Union Berlin een doeltrap.
78' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Berlijn.
79' In de minuut 79, Kopbal richting doel! Klaus Gjasula (Darmstadt) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Berlijn.
79' Doeltrap voor Union Berlin in An der alten Forsterei.