1' We zijn begonnen. Heidenheim heeft afgetrapt.
1' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Voith-Arena.
2' In de minuut 2, De bal is over de achterlijn geweest. Heidenheim mag een doeltrap nemen.
3' Inworp Darmstadt. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
3' Scheidsrechter Daniel Schlager kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
5' In de minuut 5, Kans voor Darmstadt in Voith-Arena! De kopbal van Aaron Seydel mist het doel.
5' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Heidenheim in Heidenheim an der Brenz.
5' Darmstadt krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Daniel Schlager op de helft van Heidenheim.
7' In de minuut 7, Inworp voor Darmstadt in Voith-Arena op de eigen helft.
8' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Daniel Schlager een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Heidenheim an der Brenz.
9' In de minuut 9, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Heidenheim an der Brenz.
10' Inworp op de eigen helft voor Darmstadt.
11' Darmstadt moet opletten als Heidenheim van scheidsrechter Daniel Schlager een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
12' In de minuut 12, Heidenheim mag een hoekschop nemen vanaf links via Jan-Niklas Beste in Voith-Arena.
13' Hoekschop voor Heidenheim in Voith-Arena. Jan-Niklas Beste neemt deze vanaf rechts.
14' Heidenheim krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Daniel Schlager in Heidenheim an der Brenz.
15' In de minuut 15, Inworp op de eigen helft voor Heidenheim.
15' Vrije trap in Voith-Arena. Op de helft van Darmstadt mag Heidenheim een vrije trap nemen.
18' Vrije trap voor Heidenheim op de helft van Darmstadt.
19' In de minuut 19, De scherpte ontbreekt bij Eren Dinkci (Heidenheim). Zijn poging mist doel.
19' De uitploeg krijgt een doeltrap in Heidenheim an der Brenz.
20' Doeltrap voor Heidenheim in Voith-Arena.
22' In de minuut 22, Scheidsrechter Daniel Schlager geeft Darmstadt een doeltrap.
24' Scheidsrechter Daniel Schlager kent Darmstadt een inworp toe op de helft van Heidenheim.
24' Inworp voor Darmstadt ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Heidenheim an der Brenz.
24' In de minuut 24, Scheidsrechter Daniel Schlager geeft Heidenheim een doeltrap.
25' Inworp voor Darmstadt op de helft van Heidenheim.
26' De uitploeg krijgt een doeltrap in Heidenheim an der Brenz.
27' In de minuut 27, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Heidenheim in Heidenheim an der Brenz.
28' Vanaf rechts mag Fabian Holland een hoekschop nemen voor Darmstadt in Voith-Arena.
29' Scheidsrechter Daniel Schlager geeft een inworp aan Darmstadt op de eigen helft in Voith-Arena.
30' In de minuut 30, In Voith-Arena mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
33' Scheidsrechter Daniel Schlager kent een vrije trap toe aan Heidenheim, te nemen op de helft van Darmstadt.
34' Doeltrap voor Darmstadt in Voith-Arena.
35' In de minuut 35, Arbiter Daniel Schlager kent een vrije trap toe aan Darmstadt op de eigen helft.
35' Inworp Heidenheim. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
36' In Voith-Arena mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
37' In de minuut 37, Jan-Niklas Beste neemt de door scheidsrechter Daniel Schlager gegeven hoekschop voor Heidenheim in Heidenheim an der Brenz.
38' Inworp voor Heidenheim in de buurt van het vijandige doel in Voith-Arena.
38' Scheidsrechter Daniel Schlager kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
38' In de minuut 38, Inworp voor Darmstadt in Voith-Arena op de eigen helft.
39' Tobias Kempe neemt de door scheidsrechter Daniel Schlager gegeven hoekschop voor Darmstadt in Heidenheim an der Brenz.
40' Darmstadt krijgt van scheidsrechter Daniel Schlager op eigen helft een vrije trap toegewezen.
42' In de minuut 42, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Voith-Arena.
42' Jan-Niklas Beste met de assist.
44' In de minuut 44, Heidenheim krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Daniel Schlager op de helft van Darmstadt.
44' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Heidenheim an der Brenz.
44' Scheidsrechter Daniel Schlager geeft een inworp aan Darmstadt op de eigen helft in Voith-Arena.
45' In de minuut 45, Inworp voor Heidenheim in Voith-Arena op de eigen helft.
45' + 1 2 minuten extra tijd in Heidenheim an der Brenz.
45' + 2 Scheidsrechter Daniel Schlager kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
45' + 2 In de minuut 45, Inworp op de eigen helft voor Heidenheim.
45' De scheidsrechter fluit voor de rust.
46' Na de pauze trapt Darmstadt af voor de tweede helft.
46' In de minuut 46, Inworp Darmstadt. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
46' Inworp voor Heidenheim in Voith-Arena op de eigen helft.
46' Inworp voor Darmstadt op de helft van Heidenheim.
46' In de minuut 46, De bal is over de achterlijn geweest. Heidenheim mag een doeltrap nemen.
47' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Heidenheim an der Brenz.
48' Scheidsrechter Daniel Schlager geeft een inworp aan Heidenheim op de eigen helft in Voith-Arena.
49' In de minuut 49, Darmstadt krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Daniel Schlager in Heidenheim an der Brenz.
51' Scheidsrechter Daniel Schlager kent Darmstadt een inworp toe op de helft van Heidenheim.