1' De eerste helft is begonnen. Regensburg trapt af.
35' In de minuut 35, Eerste gele kaart voor Samuel Bamba (Dortmund II) in Dortmund.
45' De scheidsrechter fluit voor de rust.
46' De tweede helft is begonnen middels de aftrap van Dortmund II.
46' In de minuut 46, De 1 wissel van Dortmund II. Patrick Gobel komt erin voor Mateu Morey in Stadion Rote Erde.
46' Trainer Jan Zimmermann gebruikt zijn 2 wissel. Samuel Bamba wordt door Julian Hettwer vervangen bij de thuisploeg.
53' Gele kaart in Dortmund: Dominik Kother (Regensburg) gaat op de bon bij scheidsrechter Felix Bickel.
59' In de minuut 59, Michael Eberwein (Dortmund II) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
62' Gele kaart. Louis Breunig (Regensburg) gaat op de bon.
64' Trainer Joseph Andrew Enochs (Regensburg) gebruikt zijn 1 wissel en vervangt Niclas Anspach door Jonas Bauer.
66' In de minuut 66, Penalty! Scheidsrechter Felix Bickel geeft Dortmund II een strafschop in Dortmund.
67' Ole Pohlmann scoort vanaf 11 meter. Dortmund II neemt een 1-0 voorsprong in Dortmund's Stadion Rote Erde.
72' Bij Regensburg komt Elias Huth er in. Hij vervangt Noah Ganaus.
72' In de minuut 72, Regensburg heeft Christian Viet gewisseld. Valdrin Mustafa neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Joseph Andrew Enochs.
76' Ayman Azhil krijgt geel voor de thuisploeg en zal de volgende wedstrijd moeten missen.
77' Wissel in Dortmund: Moses Iwenbuke Otuali Omohe vervangt Rodney Elongo-Yombo bij Dortmund II.