1' Het eerste fluitsignaal heeft geklonken en Furth mag de aftrap nemen.
1' In de minuut 1, Schalke krijgt een schietkans via Tobias Mohr, maar scoort niet.
1' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Gelsenkirchen.
2' Buitenspelpositie van de uitploeg.
3' In de minuut 3, In Gelsenkirchen krijgt Furth op de eigen helft een vrije trap te nemen.
3' Inworp voor Schalke in VELTINS-Arena op de eigen helft.
4' Schalke krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Daniel Siebert op de helft van Furth.
5' In de minuut 5, Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Daniel Siebert een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Gelsenkirchen.
6' Scheidsrechter Daniel Siebert geeft Furth een doeltrap.
6' Scheidsrechter Daniel Siebert geeft Schalke een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Furth.
7' In de minuut 7, Schalke schiet tussen de palen, maar Keke Topp ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
7' Inworp voor Schalke ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Gelsenkirchen.
8' Schalke krijgt een schietkans via Derry Murkin, maar scoort niet in VELTINS-Arena.
9' In de minuut 9, Hoekschop voor Furth in VELTINS-Arena. Julian Green neemt deze vanaf rechts.
10' Vanaf links mag Julian Green een hoekschop nemen voor Furth in VELTINS-Arena.
10' Een schot van Julian Green (Furth) wordt tegengehouden door de verdediging van Schalke in Gelsenkirchen.
11' In de minuut 11, Tim Lemperle schiet op doel maar scoort niet voor Furth.
11' Buitenspel Furth. Scheidsrechter Daniel Siebert fluit de uitploeg terug in VELTINS-Arena.
12' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in VELTINS-Arena.
13' In de minuut 13, Inworp voor Furth op de helft van Schalke.
13' Arbiter Daniel Siebert kent een vrije trap toe aan Schalke op de eigen helft.
13' Scheidsrechter Daniel Siebert kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
14' In de minuut 14, In VELTINS-Arena mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
15' Vergeefse doelpoging Tobias Mohr (Schalke).
15' Scheidsrechter Daniel Siebert kent Schalke een inworp toe op de helft van Furth.
17' In de minuut 17, Scheidsrechter Daniel Siebert geeft Furth een vrije trap op de eigen helft.
18' Vrije trap voor Furth op de helft van Schalke.
18' Paul Seguin (Schalke) krijgt geel van scheidsrechter Daniel Siebert in VELTINS-Arena en moet oppassen.
20' In de minuut 20, Het spel ligt even stil: Oussama Haddadi (Furth) is geblesseerd.
21' De tijdelijke onderbreking is afgelopen. Scheidsrechter Daniel Siebert laat verder spelen.
21' Inworp op de eigen helft voor Furth.
22' In de minuut 22, Oussama Haddadi (Furth) is weer terug binnen de lijnen.
22' Inworp voor Schalke op de helft van Furth.
24' In VELTINS-Arena mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
25' In de minuut 25, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Gelsenkirchen.
26' Schalke krijgt van scheidsrechter Daniel Siebert op eigen helft een vrije trap toegewezen.
27' Vergeefse doelpoging Julian Green (Furth) in VELTINS-Arena.
29' In de minuut 29, Inworp Furth. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
30' Blendi Idrizi deed het voorbereidende werk.
30' In de minuut 30, Scheidsrechter Daniel Siebert geeft een inworp aan Schalke op de eigen helft in VELTINS-Arena.
32' Furth krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Daniel Siebert op de helft van Schalke.
33' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Daniel Siebert aan de uitploeg.
33' In de minuut 33, Blendi Idrizi (Schalke) krijgt geel.
34' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Schalke in Gelsenkirchen.
35' Scheidsrechter Daniel Siebert kent Furth een inworp toe op de helft van Schalke.
35' In de minuut 35, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in VELTINS-Arena.
36' Scheidsrechter Daniel Siebert geeft een gele kaart aan Derry Murkin (Schalke).
37' Scheidsrechter Daniel Siebert geeft Furth een vrije trap op de eigen helft.
38' In de minuut 38, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Gelsenkirchen.
39' Inworp op de eigen helft voor Furth.
41' Een schot van Tobias Mohr (Schalke) wordt geblokkeerd door een verdediger van Furth.
42' In de minuut 42, Scheidsrechter Daniel Siebert fluit de uitploeg terug voor buitenspel in Gelsenkirchen.
43' Blendi Idrizi mist het doel en scoort niet voor Schalke.
43' De bal is over de achterlijn geweest. Furth mag een doeltrap nemen.
43' In de minuut 43, Doelpoging Schalke! Het schot van Simon Terodde gaat niet tussen de palen in Gelsenkirchen.
43' Doeltrap voor Furth in VELTINS-Arena.
44' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in VELTINS-Arena.
45' In de minuut 45, Schalke schiet tussen de palen, maar Tobias Mohr ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
45' Vrije trap in VELTINS-Arena. Op de helft van Furth mag Schalke een vrije trap nemen.
45' + 1 Tobias Mohr schiet op doel maar scoort niet voor Schalke.
45' + 1 In de minuut 45, Arbiter Daniel Siebert kent een vrije trap toe aan Schalke op de eigen helft.
45' + 2 In VELTINS-Arena mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
45' + 2 Scheidsrechter Daniel Siebert laat nog 3 minuten doorspelen in Gelsenkirchen.
45' + 3 In de minuut 45, Scheidsrechter Daniel Siebert geeft een inworp aan Schalke op de eigen helft in VELTINS-Arena.
45' + 3 Scheidsrechter Daniel Siebert kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
45' + 3 In Gelsenkirchen krijgt Schalke op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' In de minuut 45, De scheidsrechter fluit voor het einde van de eerste helft.
46' Scheidsrechter Daniel Siebert fluit en Schalke trapt af. De tweede helft in Gelsenkirchen is van start gegaan.
46' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Gelsenkirchen.
47' In de minuut 47, Furth krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Daniel Siebert op de helft van Schalke.
47' Doelpoging Furth! Het schot van Armindo Sieb gaat niet tussen de palen.
47' De bal is over de achterlijn geweest. Schalke mag een doeltrap nemen.
48' In de minuut 48, Scheidsrechter Daniel Siebert kent een vrije trap toe aan Schalke, te nemen op de helft van Furth.
48' Gele kaart in Gelsenkirchen: Gideon Jung (Furth) gaat op de bon bij scheidsrechter Daniel Siebert.
49' Een speler van de thuisploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Daniel Siebert.
50' In de minuut 50, Doelpunt! Branimir Hrgota maakt 1-1 gelijk in Gelsenkirchen.
52' Scheidsrechter Daniel Siebert kent Furth een inworp toe op de helft van Schalke.
53' Schalke krijgt van scheidsrechter Daniel Siebert op eigen helft een vrije trap toegewezen.
54' In de minuut 54, Scheidsrechter Daniel Siebert geeft Furth een vrije trap op de eigen helft.
54' Furth krijgt van scheidsrechter Daniel Siebert op eigen helft een vrije trap toegewezen.
55' Inworp Schalke. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
56' In de minuut 56, Inworp voor Schalke op de helft van Furth.
57' Het spel ligt even stil in Gelsenkirchen. Keke Topp (Schalke) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
58' De onderbreking is afgelopen in Gelsenkirchen.
59' In de minuut 59, Keke Topp kan weer verder bij Schalke.
61' Voor Keke Topp is de wedstrijd voorbij. Lino Tempelmann vervangt de aangeslagen speler bij Schalke.
62' Doeltrap voor Furth in VELTINS-Arena.
62' In de minuut 62, Inworp voor Furth in VELTINS-Arena op de eigen helft.
62' In Gelsenkirchen krijgt Furth op de eigen helft een vrije trap te nemen.
63' Scheidsrechter Daniel Siebert kent een vrije trap toe aan Furth, te nemen op de helft van Schalke.
63' In de minuut 63, Furth in buitenspelpositie.
64' Inworp op de eigen helft voor Schalke.
65' Schalke krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Daniel Siebert op de helft van Furth.
65' In de minuut 65, Inworp voor Furth in VELTINS-Arena op de eigen helft.
66' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Gelsenkirchen.
67' De poging van Tobias Mohr (Schalke) mist doel.
67' In de minuut 67, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Furth in Gelsenkirchen.
67' Trainer Alexander Zorniger gebruikt zijn 1 wissel. Oussama Haddadi wordt door Kerim Calhanoglu vervangen bij de uitploeg.
69' Furth krijgt een schietkans via Armindo Sieb, maar scoort niet.
70' In de minuut 70, Schot op doel van Tim Lemperle. Maar zonder doelpunt voor Furth als gevolg.
71' In VELTINS-Arena mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
71' Scheidsrechter Daniel Siebert geeft een inworp aan Furth op de eigen helft in VELTINS-Arena.
72' In de minuut 72, De 2 wissel van Schalke. Henning Matriciani komt erin voor Cedric Brunner in VELTINS-Arena.
73' Buitenspel Furth.
74' In de minuut 74, Derry Murkin met de assist.
75' Inworp voor Furth op de helft van Schalke.
75' Scheidsrechter Daniel Siebert kent Furth een inworp toe op de helft van Schalke.
76' In de minuut 76, Arbiter Daniel Siebert kent een vrije trap toe aan Schalke op de eigen helft.
76' Trainer Alexander Zorniger (Furth) gebruikt zijn 2 wissel en vervangt Armindo Sieb door Dennis Srbeny.
76' Furth heeft Robert Wagner gewisseld. Jomaine Consbruch neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Alexander Zorniger.
77' In de minuut 77, Alles is weer mogelijk in Gelsenkirchen. Simon Asta brengt Furth met de gelijkmaker langszij. 2-2!
79' Vrije trap in VELTINS-Arena. Op de helft van Furth mag Schalke een vrije trap nemen.
80' Schalke krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Daniel Siebert op de helft van Furth.
80' In de minuut 80, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Daniel Siebert een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Gelsenkirchen.