1' De eerste helft gaat van start in Kaiserlautern. Furth mag aftrappen.
2' Armindo Sieb schiet op doel maar scoort niet voor Furth in Kaiserlautern.
2' In de minuut 2, Julian Green (Furth) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Kaiserslautern.
3' Een schot van Tobias Raschl (Kaiserslautern) wordt tegengehouden door de verdediging van Furth in Kaiserlautern.
3' Kaiserslautern krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Felix Zwayer in Kaiserlautern.
3' In de minuut 3, Kaiserslautern krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Felix Zwayer op de helft van Furth.
4' Marlon Ritter neemt de door scheidsrechter Felix Zwayer gegeven hoekschop voor Kaiserslautern in Kaiserlautern.
5' De bal is over de achterlijn geweest. Kaiserslautern mag een doeltrap nemen.
7' In de minuut 7, Furth moet opletten als Kaiserslautern van scheidsrechter Felix Zwayer een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
8' Doelpoging Furth! Het schot van Branimir Hrgota gaat niet tussen de palen.
8' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Kaiserslautern in Kaiserlautern.
9' In de minuut 9, De poging van Tymoteusz Puchacz (Kaiserslautern) mist doel in Fritz-Walter-Stadion.
9' Scheidsrechter Felix Zwayer geeft Furth een doeltrap.
10' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Kaiserlautern.
11' In de minuut 11, Kaiserslautern krijgt van scheidsrechter Felix Zwayer op eigen helft een vrije trap toegewezen.
13' Simon Asta (Furth) krijgt een eerste gele kaart.
13' Simon Asta (Furth) raakt geblesseerd in Kaiserlautern. Scheidsrechter Felix Zwayer legt de wedstrijd even stil.
13' In de minuut 13, Er wordt weer gevoetbald!
14' Kaiserslautern mag een hoekschop nemen vanaf links via Marlon Ritter in Fritz-Walter-Stadion.
14' Simon Asta (Furth) doet weer mee in Fritz-Walter-Stadion.
14' In de minuut 14, De scherpte ontbreekt bij Tymoteusz Puchacz (Kaiserslautern). Zijn poging mist doel in Kaiserlautern.
14' Doeltrap voor Furth in Fritz-Walter-Stadion.
15' Scheidsrechter Felix Zwayer geeft een inworp aan Kaiserslautern op de eigen helft in Fritz-Walter-Stadion.
16' In de minuut 16, Scheidsrechter Felix Zwayer toont Tobias Raschl (Kaiserslautern) de gele kaart.
16' Arbiter Felix Zwayer kent een vrije trap toe aan Furth op de eigen helft.
17' Scheidsrechter Felix Zwayer kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
17' In de minuut 17, Scheidsrechter Felix Zwayer kent Kaiserslautern een inworp toe op de helft van Furth.
18' Julian Green schiet op doel maar scoort niet voor Furth.
18' Inworp voor Kaiserslautern in Fritz-Walter-Stadion op de eigen helft.
19' In de minuut 19, Furth schiet tussen de palen, maar Branimir Hrgota ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
21' Scheidsrechter Felix Zwayer geeft Furth een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Kaiserslautern.
22' Vanaf links mag Julian Green een hoekschop nemen voor Furth in Fritz-Walter-Stadion.
22' Julian Green met de assist.
23' Inworp voor Kaiserslautern op de helft van Furth.
24' In de minuut 24, Kaiserslautern in buitenspelpositie.
25' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Fritz-Walter-Stadion.
27' In Fritz-Walter-Stadion mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
28' In de minuut 28, Scheidsrechter Felix Zwayer fluit de uitploeg terug voor buitenspel in Kaiserlautern.
28' Scheidsrechter Felix Zwayer geeft Kaiserslautern een vrije trap op de eigen helft.
30' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Kaiserlautern.
31' In de minuut 31, Een schot van Richmond Tachie (Kaiserslautern) wordt geblokkeerd door een verdediger van Furth.
32' Inworp op de eigen helft voor Kaiserslautern.
32' Trainer Alexander Zorniger gebruikt zijn 1 wissel. Simon Asta wordt door Oualid Mhamdi vervangen bij de uitploeg.
33' In de minuut 33, Inworp Furth. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
33' Vrije trap voor Furth op de helft van Kaiserslautern.
34' De poging van Tim Lemperle (Furth) mist doel.
34' In de minuut 34, Doeltrap voor Kaiserslautern in Fritz-Walter-Stadion.
35' Scheidsrechter Felix Zwayer kent een vrije trap toe aan Kaiserslautern, te nemen op de helft van Furth.
36' Inworp voor Furth op de helft van Kaiserslautern.
37' In de minuut 37, In Kaiserlautern krijgt Kaiserslautern op de eigen helft een vrije trap te nemen.
37' Inworp voor Kaiserslautern ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Kaiserlautern.
38' Een doelpoging van Terrence Boyd (Kaiserslautern) mist scherpte.
38' In de minuut 38, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Furth in Kaiserlautern.
38' Inworp op de eigen helft voor Kaiserslautern.
38' Furth krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Felix Zwayer op de helft van Kaiserslautern.
40' In de minuut 40, Arbiter Felix Zwayer kent een vrije trap toe aan Kaiserslautern op de eigen helft.
40' Inworp voor Furth in Fritz-Walter-Stadion op de eigen helft.
41' Vrije trap in Fritz-Walter-Stadion. Op de helft van Kaiserslautern mag Furth een vrije trap nemen.
41' In de minuut 41, Eerste gele kaart voor Nikola Soldo (Kaiserslautern) in Kaiserlautern.
42' De scherpte ontbreekt bij Branimir Hrgota (Furth). Zijn poging mist doel.
42' De bal is over de achterlijn geweest. Kaiserslautern mag een doeltrap nemen.
43' In de minuut 43, Scheidsrechter Felix Zwayer geeft Kaiserslautern een doeltrap.
45' In Fritz-Walter-Stadion mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
45' Kaiserslautern mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
45' + 1 In de minuut 45, We spelen 2 minuten extra in Fritz-Walter-Stadion.
45' Met het laatste fluitsignaal van de eerste helft geeft scheidsrechter Felix Zwayer aan dat we gaan rusten in Kaiserlautern's Fritz-Walter-Stadion.
46' Scheidsrechter Felix Zwayer geeft het startsein voor de tweede helft in Kaiserlautern. Kaiserslautern trapt af.
46' In de minuut 46, Kaiserslautern gebruikt de 1 wissel. Kenny Prince Redondo vervangt Richmond Tachie.
46' Kaiserslautern heeft Nikola Soldo gewisseld. Aaron Opoku neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Dirk Schuster.
46' Wissel in Kaiserlautern: Philipp Klement vervangt Tobias Raschl bij Kaiserslautern.
46' In de minuut 46, Inworp voor Kaiserslautern in de buurt van het vijandige doel in Fritz-Walter-Stadion.
48' Hoekschop voor Kaiserslautern in Fritz-Walter-Stadion. Philipp Klement neemt deze vanaf rechts.
48' Terrence Boyd met de kopkans! Geen doelpunt voor Kaiserslautern in Fritz-Walter-Stadion.
48' In de minuut 48, De uitploeg krijgt een doeltrap in Kaiserlautern.
51' Philipp Klement (Kaiserslautern) schiet de bal op de paal in Kaiserlautern.
52' Strafschop voor Furth!
53' In de minuut 53, Julian Krahl (Kaiserslautern) krijgt geel van scheidsrechter Felix Zwayer in Fritz-Walter-Stadion en moet oppassen.
53' Het spel ligt even stil in Kaiserlautern. Branimir Hrgota (Furth) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
54' Het wordt 0-2 voor Furth als Julian Green scoort vanaf 11 meter en de marge vergroot.
54' In de minuut 54, In Fritz-Walter-Stadion ziet het publiek dat Branimir Hrgota (Furth) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
55' De wedstrijd is weer hervat.
55' Scheidsrechter Felix Zwayer geeft Furth een doeltrap.
57' In de minuut 57, Marlon Ritter mist het doel en scoort niet voor Kaiserslautern.
57' De bal is over de achterlijn geweest. Furth mag een doeltrap nemen.
57' De uitploeg wisselt Gian-Luca Itter voor Damian Michalski.
59' In de minuut 59, De verdediging van Furth blokkeert een schot van Aaron Opoku (Kaiserslautern) in Fritz-Walter-Stadion.
59' Philipp Klement neemt de door scheidsrechter Felix Zwayer gegeven hoekschop voor Kaiserslautern in Kaiserlautern.
60' Hoekschop voor Kaiserslautern in Fritz-Walter-Stadion. Philipp Klement neemt deze vanaf links.
60' In de minuut 60, Poging met het hoofd van Terrence Boyd. Maar geen doelpunt voor Kaiserslautern.
61' In Kaiserlautern krijgt Furth op de eigen helft een vrije trap te nemen.
62' Kaiserslautern krijgt van scheidsrechter Felix Zwayer op eigen helft een vrije trap toegewezen.
62' In de minuut 62, Doeltrap voor Furth in Fritz-Walter-Stadion.
63' Een speler van Kaiserslautern staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Felix Zwayer teruggefloten.
64' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Kaiserlautern.
65' In de minuut 65, Vergeefse doelpoging Tim Lemperle (Furth).
65' Scheidsrechter Felix Zwayer geeft een inworp aan Kaiserslautern op de eigen helft in Fritz-Walter-Stadion.
66' Fritz-Walter-Stadion ziet de poging van Terrence Boyd smoren in de verdediging van Furth.
67' In de minuut 67, Vanaf rechts mag Philipp Klement een hoekschop nemen voor Kaiserslautern in Fritz-Walter-Stadion.
67' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
68' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Felix Zwayer aan de thuisploeg.
68' In de minuut 68, Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Kaiserslautern in de buurt van het doel van Furth.
68' Inworp voor Furth in de buurt van het vijandige doel in Fritz-Walter-Stadion.
69' Bij de thuisploeg wordt Boris Tomiak met rood van het veld gestuurd.
70' In de minuut 70, Branimir Hrgota blesseert zich bij Furth, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Fritz-Walter-Stadion.
72' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Fritz-Walter-Stadion.
72' De onderbreking is afgelopen in Kaiserlautern.
72' In de minuut 72, Scheidsrechter Felix Zwayer kent Furth een inworp toe op de helft van Kaiserslautern.
72' Inworp Kaiserslautern. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
72' In Kaiserlautern kan Branimir Hrgota (Furth) weer verder.
73' In de minuut 73, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Fritz-Walter-Stadion.
74' Achterin bij Furth wordt de kopbal van Terrence Boyd (Kaiserslautern) tegengehouden.
73' Scheidsrechter Felix Zwayer geeft een gele kaart aan Lukas Petkov (Furth).
74' In de minuut 74, Scheidsrechter Felix Zwayer kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
75' Branimir Hrgota mist het doel en scoort niet voor Furth in Fritz-Walter-Stadion.
75' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Kaiserlautern.
76' In de minuut 76, Furth moet uitkijken als Kaiserslautern een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Fritz-Walter-Stadion.
77' Kaiserslautern mag een hoekschop nemen vanaf links via Philipp Klement in Fritz-Walter-Stadion.
77' Inworp Furth. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
78' In de minuut 78, De 4 wissel van Kaiserslautern. Julian Niehues komt erin voor Marlon Ritter in Fritz-Walter-Stadion.
78' Dennis Srbeny vervangt Armindo Sieb bij de uitploeg.
78' Trainer Alexander Zorniger (Furth) gebruikt zijn 4 wissel en vervangt Oualid Mhamdi door Dickson Abiama.
79' In de minuut 79, In Fritz-Walter-Stadion mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
80' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Felix Zwayer een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Kaiserlautern.
81' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Furth in Kaiserlautern.
83' In de minuut 83, Scheidsrechter Felix Zwayer legt de wedstrijd even stil om Kevin Kraus (Kaiserslautern) aan een blessure te laten behandelen in Kaiserlautern.
83' De wedstrijd gaat weer verder.
83' Kaiserslautern is weer compleet nu Kevin Kraus weer terug het veld in mag.
84' In de minuut 84, Scheidsrechter Felix Zwayer geeft Kaiserslautern een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Furth.
84' Inworp voor Kaiserslautern ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Kaiserlautern.
85' Aaron Opoku van Kaiserslautern is geblesseerd en het spel ligt even stil.
86' In de minuut 86, Voor Aaron Opoku is de wedstrijd voorbij. Daniel Hanslik vervangt de aangeslagen speler bij Kaiserslautern.
86' Scheidsrechter Felix Zwayer fluit de wedstrijd weer op gang in Fritz-Walter-Stadion.
87' Kaiserslautern krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Felix Zwayer in Kaiserlautern.
89' In de minuut 89, Kaiserslautern krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Felix Zwayer op de helft van Furth.
89' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
89' Vrije trap in Fritz-Walter-Stadion. Op de helft van Furth mag Kaiserslautern een vrije trap nemen.
90' Buitenspel Kaiserslautern. Scheidsrechter Felix Zwayer fluit de thuisploeg terug in Fritz-Walter-Stadion.
90' De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Kevin Kraus (Kaiserslautern).
90' + 1 Scheidsrechter Felix Zwayer legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Jonas Urbig (Furth) in Fritz-Walter-Stadion.
90' + 3 Jonas Urbig kan weer verder bij Furth.
90' + 3 Einde van de onderbreking. De bal rolt weer.
90' + 4 Inworp voor Kaiserslautern op de helft van Furth.
90' + 4 We krijgen 9 minuten extra tijd.
90' + 4 De scherpte ontbreekt bij Daniel Hanslik (Kaiserslautern). Zijn poging mist doel.
90' + 4 Doeltrap voor Furth in Fritz-Walter-Stadion.
90' + 5 Inworp op de eigen helft voor Kaiserslautern.
90' + 5 Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Kaiserlautern.
90' + 5 De verdediging van Furth blokkeert een schot van Tymoteusz Puchacz (Kaiserslautern).
90' + 6 Scheidsrechter Felix Zwayer kent een vrije trap toe aan Furth op een gevaarlijke plek voor Kaiserslautern.
90' + 7 Furth mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Julian Green in Fritz-Walter-Stadion.
90' + 7 De bal gaat buiten. Doeltrap voor Kaiserslautern in Kaiserlautern.
90' + 9 De uitploeg krijgt een doeltrap in Kaiserlautern.