1' We zijn begonnen. Braunschweig heeft afgetrapt.
1' In de minuut 1, Scheidsrechter Daniel Schlager geeft een inworp aan Furth op de eigen helft in Eintracht-Stadion.
1' Inworp voor Furth in Eintracht-Stadion op de eigen helft.
2' In Eintracht-Stadion mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
2' In de minuut 2, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Eintracht-Stadion.
4' Vrije trap in Eintracht-Stadion. Op de helft van Braunschweig mag Furth een vrije trap nemen.
5' Inworp voor Furth in de buurt van het vijandige doel in Eintracht-Stadion.
6' In de minuut 6, Julian Green mist het doel en scoort niet voor Furth.
6' Scheidsrechter Daniel Schlager geeft Braunschweig een doeltrap.
8' Sidi Guessor Sane mist het doel en scoort niet voor Braunschweig in Eintracht-Stadion.
8' In de minuut 8, Doeltrap voor Furth in Eintracht-Stadion.
9' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Daniel Schlager een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Braunschweig.
10' Scheidsrechter Daniel Schlager kent Furth een inworp toe op de helft van Braunschweig.
10' In de minuut 10, Furth krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Daniel Schlager op de helft van Braunschweig.
11' De verdediging van Braunschweig blokkeert een schot van Armindo Sieb (Furth).
11' Vanaf rechts mag Julian Green een hoekschop nemen voor Furth in Eintracht-Stadion.
12' In de minuut 12, Een speler van Furth staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Daniel Schlager teruggefloten.
13' Scheidsrechter Daniel Schlager kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
14' Eintracht-Stadion ziet de poging van Julian Green smoren in de verdediging van Braunschweig.
14' In de minuut 14, Furth mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Julian Green in Eintracht-Stadion.
14' Inworp op de eigen helft voor Braunschweig.
16' Braunschweig schiet tussen de palen, maar Johan Arath Gomez ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Braunschweig.
16' In de minuut 16, Inworp Braunschweig. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
17' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Braunschweig.
18' Scheidsrechter Daniel Schlager geeft Braunschweig een vrije trap op de eigen helft.
20' In de minuut 20, Scheidsrechter Daniel Schlager geeft een inworp aan Braunschweig op de eigen helft in Eintracht-Stadion.
21' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Furth in de buurt van het doel van Braunschweig.
21' Hasan Kurucay (Braunschweig) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
22' In de minuut 22, Simon Asta van Furth is geblesseerd en het spel ligt even stil.
22' De onderbreking is afgelopen in Braunschweig.
22' In Eintracht-Stadion ziet het publiek dat Simon Asta (Furth) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
23' In de minuut 23, Furth krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Daniel Schlager in Braunschweig.
23' In Braunschweig krijgt Braunschweig op de eigen helft een vrije trap te nemen.
24' Buitenspel Furth.
25' In de minuut 25, Arbiter Daniel Schlager kent een vrije trap toe aan Braunschweig op de eigen helft.
26' Inworp Furth. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
26' Inworp voor Braunschweig op de helft van Furth.
27' In de minuut 27, Vrije trap voor Braunschweig op de helft van Furth.
28' Scheidsrechter Daniel Schlager kent Furth een inworp toe op de helft van Braunschweig.
29' Penalty toegekend aan Furth.
31' In de minuut 31, Julian Green scoort vanaf 11 meter. Furth neemt een 0-1 voorsprong in Braunschweig's Eintracht-Stadion.
32' Scheidsrechter Daniel Schlager kent een vrije trap toe aan Furth, te nemen op de helft van Braunschweig.
32' Scheidsrechter Daniel Schlager geeft een gele kaart aan Robin Krausse (Braunschweig).
35' In de minuut 35, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Braunschweig.
36' Furth krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Daniel Schlager op de helft van Braunschweig.
36' In Eintracht-Stadion mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
39' In de minuut 39, Inworp voor Braunschweig in Eintracht-Stadion op de eigen helft.
40' Braunschweig gebruikt de 1 wissel. Maurice Multhaup vervangt Thorir Johann Helgason.
41' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Braunschweig.
42' In de minuut 42, Braunschweig krijgt een schietkans via Johan Arath Gomez, maar scoort niet in Eintracht-Stadion.
43' Een doelpoging van Armindo Sieb (Furth) in Braunschweig mist scherpte.
43' De bal is over de achterlijn geweest. Braunschweig mag een doeltrap nemen.
45' In de minuut 45, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Furth in Braunschweig.
45' + 1 In Braunschweig worden nog 3 minuten toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 1 Scheidsrechter Daniel Schlager kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
45' + 2 In de minuut 45, Inworp op de eigen helft voor Furth.
45' De scheidsrechter fluit voor de rust.
46' Daniel Schlager geeft het fluitsignaal in Eintracht-Stadion. Furth mag de tweede helft aftrappen.
46' In de minuut 46, De thuisploeg wisselt Sidi Guessor Sane voor Jannis Nikolaou.
46' Scheidsrechter Daniel Schlager geeft een inworp aan Furth op de eigen helft in Eintracht-Stadion.
46' Braunschweig krijgt van scheidsrechter Daniel Schlager op eigen helft een vrije trap toegewezen.
47' In de minuut 47, Scheidsrechter Daniel Schlager fluit voor buitenspel van Furth.
47' De uitploeg krijgt een doeltrap in Braunschweig.
48' De poging van Armindo Sieb (Furth) mist doel in Eintracht-Stadion.
48' In de minuut 48, De bal is over de achterlijn geweest. Braunschweig mag een doeltrap nemen.
51' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Furth in Braunschweig.
51' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
52' In de minuut 52, Scheidsrechter Daniel Schlager geeft Furth een vrije trap op de eigen helft.
53' Inworp voor Furth op de helft van Braunschweig.
53' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Braunschweig.
54' In de minuut 54, Inworp op de eigen helft voor Braunschweig.
55' Jannis Nikolaou schiet op doel maar scoort niet voor Braunschweig in Braunschweig.
55' Buitenspelpositie van de thuisploeg.
56' In de minuut 56, Scheidsrechter Daniel Schlager kent Furth een inworp toe op de helft van Braunschweig.
56' Doeltrap voor Braunschweig in Eintracht-Stadion.
57' Furth moet opletten als Braunschweig van scheidsrechter Daniel Schlager een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
58' In de minuut 58, De scherpte ontbreekt bij Robin Krausse (Braunschweig). Zijn poging mist doel in Braunschweig.
58' Scheidsrechter Daniel Schlager geeft Furth een doeltrap.
59' Inworp Braunschweig. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
61' In de minuut 61, De bal is over de achterlijn geweest. Furth mag een doeltrap nemen.
62' In Eintracht-Stadion ziet Branimir Hrgota (Furth) zijn kopbal op doel gered worden door Braunschweig.
63' Buitenspel Braunschweig. Scheidsrechter Daniel Schlager fluit de thuisploeg terug in Eintracht-Stadion.
63' In de minuut 63, Fabio Kaufmann (Braunschweig) krijgt geel van scheidsrechter Daniel Schlager in Eintracht-Stadion en moet oppassen.
65' De uitploeg krijgt een doeltrap in Braunschweig.
65' Inworp voor Braunschweig in Eintracht-Stadion op de eigen helft.
66' In de minuut 66, In Eintracht-Stadion mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
66' Keita Endo vervangt Robin Krausse bij de thuisploeg.
67' Inworp voor Braunschweig ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Braunschweig.
67' In de minuut 67, Trainer Alexander Zorniger gebruikt zijn 1 wissel. Armindo Sieb wordt door Lukas Petkov vervangen bij de uitploeg.
68' Wissel in Braunschweig: Jomaine Consbruch vervangt Julian Green bij Furth.
68' Buitenspelpositie Braunschweig.
69' In de minuut 69, Arbiter Daniel Schlager kent een vrije trap toe aan Braunschweig op de eigen helft.
70' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Daniel Schlager aan de thuisploeg.
70' Scheidsrechter Daniel Schlager geeft Braunschweig een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Furth.
71' In de minuut 71, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
71' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Eintracht-Stadion.
71' Eerste gele kaart voor Lukas Petkov (Furth) in Braunschweig.
' In de minuut -1, Er zijn 17570 toeschouwers aanwezig in Braunschweig.
73' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Eintracht-Stadion.
74' Scheidsrechter Daniel Schlager kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
75' In de minuut 75, Gele kaart in Braunschweig: Marco Meyerhofer (Furth) gaat op de bon bij scheidsrechter Daniel Schlager.
75' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Furth in Braunschweig.
76' Vanaf links mag Fabio Kaufmann een hoekschop nemen voor Braunschweig in Eintracht-Stadion.
77' In de minuut 77, Maurice Multhaup (Braunschweig) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Furth in Eintracht-Stadion.
78' Inworp op de eigen helft voor Furth.
78' De 3 wissel van Furth. Kerim Calhanoglu komt erin voor Marco Meyerhofer in Eintracht-Stadion.
79' In de minuut 79, Inworp Furth. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
79' Scheidsrechter Daniel Schlager geeft Braunschweig een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Furth.
81' Braunschweig mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.