1' We zijn begonnen. Wiesbaden heeft afgetrapt.
1' In de minuut 1, In Holstein-Stadion mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
1' Aleksandar Vukotic gaat in het boekje van de scheidsrechter.
1' Scheidsrechter Patrick Alt kent een vrije trap toe aan Kiel op een gevaarlijke plek voor Wiesbaden.
2' In de minuut 2, Wiesbaden blokkeert de kopbal van Marko Ivezic (Kiel) in Kiel.
3' Kiel krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Patrick Alt op de helft van Wiesbaden.
3' Inworp op de eigen helft voor Wiesbaden.
3' In de minuut 3, Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Patrick Alt een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Kiel.
4' De kopbal van Colin Noah Kleine-Bekel belandt niet in het doel van de tegenpartij. Geen goal voor Kiel.
4' Doeltrap voor Wiesbaden in Holstein-Stadion.
5' In de minuut 5, Philipp Sander neemt de door scheidsrechter Patrick Alt gegeven hoekschop voor Kiel in Kiel.
5' Scheidsrechter Patrick Alt geeft een inworp aan Wiesbaden op de eigen helft in Holstein-Stadion.
7' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Holstein-Stadion.
7' In de minuut 7, Inworp voor Wiesbaden in Holstein-Stadion op de eigen helft.
9' Holstein-Stadion ziet de poging van Ivan Prtajin smoren in de verdediging van Kiel.
10' Scheidsrechter Patrick Alt kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
11' In de minuut 11, Wiesbaden krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Patrick Alt in Kiel.
11' Een schot van Thijmen Goppel (Wiesbaden) wordt tegengehouden door de verdediging van Kiel in Kiel.
12' Inworp Wiesbaden. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
13' In de minuut 13, De scherpte ontbreekt bij Hyun-ju Lee (Wiesbaden). Zijn poging mist doel in Kiel.
13' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Kiel in Kiel.
14' Schot op doel van Fiete Arp. Maar zonder doelpunt voor Kiel als gevolg.
15' In de minuut 15, Arbiter Patrick Alt kent een vrije trap toe aan Kiel op de eigen helft.
16' Kiel krijgt een schietkans via Philipp Sander, maar scoort niet in Holstein-Stadion.
17' Hoekschop voor Kiel in Holstein-Stadion. Lewis Holtby neemt deze vanaf rechts.
17' In de minuut 17, Scheidsrechter Patrick Alt geeft Wiesbaden een doeltrap.
17' Inworp voor Wiesbaden op de helft van Kiel.
18' Scheidsrechter Patrick Alt fluit voor een penalty in het voordeel van Kiel.
19' In de minuut 19, Steven Skrzybski scoort via een penalty. Kiel leidt met 1-0.
21' Scheidsrechter Patrick Alt kent Wiesbaden een inworp toe op de helft van Kiel.
21' De bal is over de achterlijn geweest. Kiel mag een doeltrap nemen.
21' In de minuut 21, Kiel schiet tussen de palen, maar Fiete Arp ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Kiel.
22' Kiel mag een hoekschop nemen vanaf links via Philipp Sander in Holstein-Stadion.
22' Kiel mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Wiesbaden in Kiel.
22' In de minuut 22, Vanaf links mag Philipp Sander een hoekschop nemen voor Kiel in Holstein-Stadion.
23' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Kiel.
23' Kiel krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Patrick Alt in Kiel.
24' In de minuut 24, Kiel mag een hoekschop nemen vanaf links via Philipp Sander in Holstein-Stadion.
25' Vanaf links mag Philipp Sander een hoekschop nemen voor Kiel in Holstein-Stadion.
25' Een schot van Steven Skrzybski (Kiel) wordt geblokkeerd door een verdediger van Wiesbaden.
28' In de minuut 28, Vergeefse doelpoging Steven Skrzybski (Kiel) in Holstein-Stadion.
29' De uitploeg krijgt een doeltrap in Kiel.
30' De uitploeg krijgt een doeltrap in Kiel.
31' In de minuut 31, Scheidsrechter Patrick Alt kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
31' Inworp voor Kiel in Holstein-Stadion op de eigen helft.
32' Wiesbaden krijgt van scheidsrechter Patrick Alt op eigen helft een vrije trap toegewezen.
32' In de minuut 32, Scheidsrechter Patrick Alt geeft Wiesbaden een doeltrap.
33' Inworp voor Wiesbaden op de helft van Kiel.
34' Buitenspelpositie van de thuisploeg.
34' In de minuut 34, Vrije trap voor Wiesbaden op de helft van Kiel.
36' Een doelpoging van Steven Skrzybski (Kiel) in Kiel mist scherpte.
36' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Wiesbaden in Kiel.
36' In de minuut 36, Scheidsrechter Patrick Alt geeft Kiel een vrije trap op de eigen helft.
37' Finn Porath met de assist.
39' In de minuut 39, Wissel in Kiel: Keanan Bennetts vervangt Amar Catic bij Wiesbaden.
39' Bij Wiesbaden komt Bjarke Jacobsen er in. Hij vervangt Gino Fechner.
39' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Kiel.
40' In de minuut 40, In Holstein-Stadion mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
41' Philipp Sander neemt de door scheidsrechter Patrick Alt gegeven hoekschop voor Kiel in Kiel.
41' In Holstein-Stadion ziet Tom Rothe (Kiel) zijn kopbal op doel gered worden door Wiesbaden.
42' In de minuut 42, Wiesbaden in buitenspelpositie.
44' Steven Skrzybski (Kiel) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Wiesbaden in Holstein-Stadion.
45' In Kiel krijgt Wiesbaden op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' + 1 In de minuut 45, Inworp voor Kiel ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Kiel.
45' + 2 De vierde official geeft 2 minuten extra speeltijd aan voor Eerste helft in Holstein-Stadion.
45' + 2 Lewis Holtby mist het doel en scoort niet voor Kiel.
45' + 2 In de minuut 45, Doeltrap voor Wiesbaden in Holstein-Stadion.
45' De scheidsrechter fluit voor het einde van de eerste helft.
46' De tweede helft is begonnen middels de aftrap van Kiel.
46' In de minuut 46, Wiesbaden gebruikt de 3 wissel. Sascha Mockenhaupt vervangt Aleksandar Vukotic.
48' Inworp voor Wiesbaden in de buurt van het vijandige doel in Holstein-Stadion.
48' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
48' In de minuut 48, De bal is over de achterlijn geweest. Kiel mag een doeltrap nemen.
49' Vrije trap in Holstein-Stadion. Op de helft van Kiel mag Wiesbaden een vrije trap nemen.
50' Scheidsrechter Patrick Alt geeft Kiel een doeltrap.
51' In de minuut 51, Scheidsrechter Patrick Alt geeft Kiel een vrije trap op de eigen helft.
51' De uitploeg incasseert geel op naam van Marcus Mathisen.
52' Benedikt Pichler van Kiel is geblesseerd en het spel ligt even stil.
52' In de minuut 52, Einde van de onderbreking. De bal rolt weer.
53' Kiel krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Patrick Alt in Kiel.
53' Kiel is weer compleet nu Benedikt Pichler weer terug het veld van Holstein-Stadion in mag.
53' In de minuut 53, Inworp op de eigen helft voor Wiesbaden.
54' Keanan Bennetts raakt geblesseerd bij Wiesbaden en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
55' Voor Keanan Bennetts is de wedstrijd voorbij. Lasse Gunther vervangt de aangeslagen speler bij Wiesbaden.
55' In de minuut 55, De wedstrijd is weer hervat.
57' Scheidsrechter Patrick Alt kent Kiel een inworp toe op de helft van Wiesbaden.
58' Wiesbaden krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Patrick Alt op de helft van Kiel.
58' In de minuut 58, De verdediging van Kiel blokkeert een schot van Thijmen Goppel (Wiesbaden).
59' De voorzet kwam van Steven Skrzybski.
61' In de minuut 61, Scheidsrechter Patrick Alt geeft een inworp aan Wiesbaden op de eigen helft in Holstein-Stadion.
62' De poging van Finn Porath (Kiel) mist doel.
62' De bal is over de achterlijn geweest. Wiesbaden mag een doeltrap nemen.
64' In de minuut 64, Scheidsrechter Patrick Alt geeft Wiesbaden een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Kiel.
64' Kiel heeft Finn Porath gewisseld. Jonas Sterner neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Marcel Rapp.
65' Wiesbaden krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Patrick Alt op de helft van Kiel.
65' In de minuut 65, Inworp voor Wiesbaden op de helft van Kiel.
66' Wiesbaden krijgt van scheidsrechter Patrick Alt op eigen helft een vrije trap toegewezen.
67' Doelpoging Kiel! Het schot van Lewis Holtby gaat niet tussen de palen.
67' In de minuut 67, Doeltrap voor Wiesbaden in Holstein-Stadion.
68' Scheidsrechter Patrick Alt kent Wiesbaden een inworp toe op de helft van Kiel.
69' Hyun-ju Lee mist het doel en scoort niet voor Wiesbaden in Holstein-Stadion.
69' In de minuut 69, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Kiel.
69' Scheidsrechter Patrick Alt legt de wedstrijd even stil om Steven Skrzybski (Kiel) aan een blessure te laten behandelen in Kiel.
71' Holstein-Stadion ziet de ploegen de wedstrijd weer hervatten in Kiel.
71' In de minuut 71, Steven Skrzybski (Kiel) doet weer mee in Holstein-Stadion.
71' In Holstein-Stadion mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
71' Blessure voor Steven Skrzybski (Kiel). Ba-Muaka Simakala komt voor hem het veld in.
71' In de minuut 71, De thuisploeg wisselt Benedikt Pichler voor Shuto Machino.
73' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Holstein-Stadion.
75' De scherpte ontbreekt bij Hyun-ju Lee (Wiesbaden). Zijn poging mist doel.
75' In de minuut 75, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Kiel in Kiel.
75' Trainer Marcel Rapp gebruikt zijn 4 wissel. Lewis Holtby wordt door Nicolai Remberg vervangen bij de thuisploeg.
76' De 5 wissel van Wiesbaden. John Iredale komt erin voor Hyun-ju Lee in Holstein-Stadion.
76' In de minuut 76, Een doelpoging van Ivan Prtajin (Wiesbaden) mist scherpte.
76' Doeltrap voor Kiel in Holstein-Stadion.
77' Inworp Kiel. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
77' In de minuut 77, Robin Heusser neemt de door scheidsrechter Patrick Alt gegeven hoekschop voor Wiesbaden in Kiel.
79' Inworp Wiesbaden. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
80' Wiesbaden moet opletten als Kiel van scheidsrechter Patrick Alt een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
81' De assist kwam van Lasse Gunther.
82' Arbiter Patrick Alt kent een vrije trap toe aan Kiel op de eigen helft.
83' In de minuut 83, Vergeefse doelpoging Shuto Machino (Kiel) in Holstein-Stadion.
84' Hoekschop voor Kiel in Holstein-Stadion. Ba-Muaka Simakala neemt deze vanaf rechts.
84' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Kiel.
85' In de minuut 85, Scheidsrechter Patrick Alt geeft Kiel een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Wiesbaden.
86' Fiete Arp (Kiel) krijgt geel.
86' In Kiel krijgt Wiesbaden op de eigen helft een vrije trap te nemen.
86' In de minuut 86, In Holstein-Stadion mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
88' Wiesbaden moet opletten als Kiel van scheidsrechter Patrick Alt een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
89' Vanaf links mag Ba-Muaka Simakala een hoekschop nemen voor Kiel in Holstein-Stadion.
89' In de minuut 89, Scheidsrechter Patrick Alt geeft Wiesbaden een doeltrap.
89' Scheidsrechter Patrick Alt kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
89' Een schot van Lasse Gunther (Wiesbaden) smoort in de verdediging van Kiel.
89' In de minuut 89, Lasse Gunther schiet op doel maar scoort niet voor Wiesbaden in Kiel.
90' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Kiel.
90' Inworp voor Wiesbaden in Holstein-Stadion op de eigen helft.
90' + 2 Wiesbaden mag aanleggen vanaf elf meter in Kiel, nadat scheidsrechter Patrick Alt heeft gefloten voor een strafschop.