1' Het eerste fluitsignaal heeft geklonken en Furth mag de aftrap nemen.
1' In de minuut 1, Inworp voor Wiesbaden in Sportpark Ronhof Thomas Sommer op de eigen helft.
1' Scheidsrechter Frank Willenborg geeft een inworp aan Wiesbaden op de eigen helft in Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
2' Scheidsrechter Frank Willenborg kent Furth een inworp toe op de helft van Wiesbaden.
3' In de minuut 3, Scheidsrechter Frank Willenborg geeft Furth een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Wiesbaden.
4' De poging van Branimir Hrgota (Furth) mist doel in Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
4' De uitploeg krijgt een doeltrap in Furth.
5' In de minuut 5, Vrije trap voor Furth op de helft van Wiesbaden.
6' Inworp op de eigen helft voor Wiesbaden.
8' Inworp voor Furth ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Furth.
9' In de minuut 9, Julian Green neemt de door scheidsrechter Frank Willenborg gegeven hoekschop voor Furth in Furth.
10' Furth mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Robert Wagner in Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
11' Een schot van Hyun-ju Lee (Wiesbaden) wordt geblokkeerd door een verdediger van Furth.
11' In de minuut 11, Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Frank Willenborg een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Furth.
12' Scheidsrechter Frank Willenborg kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
12' Inworp Wiesbaden. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
12' In de minuut 12, Inworp Wiesbaden. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
13' Scheidsrechter Frank Willenborg geeft een inworp aan Wiesbaden op de eigen helft in Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
14' Furth moet opletten als Wiesbaden van scheidsrechter Frank Willenborg een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
14' In de minuut 14, Ivan Prtajin (Wiesbaden) ziet zijn kopbal niet in het doel van Furth belanden.
14' Inworp voor Furth in de buurt van het vijandige doel in Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
15' Wiesbaden moet uitkijken als Furth een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
16' In de minuut 16, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
17' Inworp voor Furth op de helft van Wiesbaden.
17' Furth krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Frank Willenborg in Furth.
19' In de minuut 19, Scheidsrechter Frank Willenborg kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
20' Furth krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Frank Willenborg op de helft van Wiesbaden.
20' In de minuut 20, Het voorbereidende werk werd verricht door Robert Wagner.
22' Wiesbaden schiet tussen de palen, maar Ivan Prtajin ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Furth.
22' Inworp voor Furth in Sportpark Ronhof Thomas Sommer op de eigen helft.
23' In de minuut 23, Inworp op de eigen helft voor Wiesbaden.
24' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
25' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Furth.
25' In de minuut 25, Inworp op de eigen helft voor Furth.
26' Scheidsrechter Frank Willenborg geeft een inworp aan Furth op de eigen helft in Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
28' Wiesbaden schiet tussen de palen, maar Ivan Prtajin ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
29' In de minuut 29, Ivan Prtajin (Wiesbaden) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
29' Doeltrap voor Furth in Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
30' In Sportpark Ronhof Thomas Sommer mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
30' In de minuut 30, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
30' Wiesbaden verdedigt een schot van Branimir Hrgota, waardoor Furth niet tot scoren komt.
31' Scheidsrechter Frank Willenborg geeft Furth een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Wiesbaden.
31' In de minuut 31, Wiesbaden krijgt van scheidsrechter Frank Willenborg op eigen helft een vrije trap toegewezen.
32' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Furth.
33' Een speler van de uitploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Frank Willenborg.
34' In de minuut 34, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Wiesbaden in Furth.
36' Tim Lemperle mist het doel en scoort niet voor Furth in Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
36' Hoekschop voor Furth in Sportpark Ronhof Thomas Sommer. Julian Green neemt deze vanaf rechts.
37' In de minuut 37, Inworp voor Furth ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Furth.
37' Inworp voor Furth in de buurt van het vijandige doel in Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
37' Buitenspelpositie van de thuisploeg.
38' In de minuut 38, Scheidsrechter Frank Willenborg geeft Furth een doeltrap.
39' In Furth krijgt Wiesbaden op de eigen helft een vrije trap te nemen.
40' De verdediging van Furth blokkeert een schot van Ivan Prtajin (Wiesbaden) in Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
40' In de minuut 40, Vanaf rechts mag Nick Batzner een hoekschop nemen voor Wiesbaden in Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
41' Scheidsrechter Frank Willenborg kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
41' Scheidsrechter Frank Willenborg kent een vrije trap toe aan Furth, te nemen op de helft van Wiesbaden.
42' In de minuut 42, De bal is over de achterlijn geweest. Wiesbaden mag een doeltrap nemen.
43' In Sportpark Ronhof Thomas Sommer mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
43' Gele kaart in Furth: Aleksandar Vukotic (Wiesbaden) gaat op de bon bij scheidsrechter Frank Willenborg.
44' In de minuut 44, Gele kaart. Simon Asta (Furth) gaat op de bon.
44' Scheidsrechter Frank Willenborg geeft Furth een vrije trap op de eigen helft.
45' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
45' In de minuut 45, Ivan Prtajin kopt namens Wiesbaden op doel, zonder doelpunt als resultaat.
45' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Furth in Furth.
45' 1 minuten extra tijd in Furth.
45' + 1 In de minuut 45, Inworp voor Wiesbaden in Sportpark Ronhof Thomas Sommer op de eigen helft.
45' De scheidsrechter fluit voor de rust.
46' De tweede helft gaat van start in Furth. Wiesbaden mag aftrappen als scheidsrechter Frank Willenborg fluit.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter Frank Willenborg kent Wiesbaden een inworp toe op de helft van Furth.
46' Arbiter Frank Willenborg kent een vrije trap toe aan Furth op de eigen helft.
47' Furth moet opletten als Wiesbaden van scheidsrechter Frank Willenborg een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
47' In de minuut 47, Furth krijgt een schietkans via Tim Lemperle, maar scoort niet.
48' Simon Asta (Furth) krijgt geel.
48' Arbiter Frank Willenborg kent een vrije trap toe aan Wiesbaden op de eigen helft.
49' In de minuut 49, Furth krijgt van scheidsrechter Frank Willenborg op eigen helft een vrije trap toegewezen.
50' Vrije trap in Sportpark Ronhof Thomas Sommer. Op de helft van Wiesbaden mag Furth een vrije trap nemen.
51' Hoekschop voor Furth in Sportpark Ronhof Thomas Sommer. Julian Green neemt deze vanaf rechts.
51' In de minuut 51, Wiesbaden moet opletten als Furth van scheidsrechter Frank Willenborg een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
52' Furth krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Frank Willenborg op de helft van Wiesbaden.
54' Scheidsrechter Frank Willenborg toont Marcus Mathisen (Wiesbaden) de gele kaart.
54' In de minuut 54, Inworp Wiesbaden. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
54' Inworp op de eigen helft voor Furth.
55' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Frank Willenborg een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Furth.
56' In de minuut 56, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
56' Scheidsrechter Frank Willenborg kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
57' Schot op doel van Tim Lemperle. Maar zonder doelpunt voor Furth als gevolg.
57' In de minuut 57, Scheidsrechter Frank Willenborg geeft een inworp aan Furth op de eigen helft in Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
58' Sportpark Ronhof Thomas Sommer ziet de poging van Armindo Sieb smoren in de verdediging van Wiesbaden.
58' Gideon Jung (Furth) krijgt een eerste gele kaart.
59' In de minuut 59, In Furth krijgt Furth op de eigen helft een vrije trap te nemen.
60' Vergeefse doelpoging Branimir Hrgota (Furth).
61' Scheidsrechter Frank Willenborg geeft Furth een vrije trap op de eigen helft.
61' In de minuut 61, Inworp voor Wiesbaden op de helft van Furth.
62' Een schot van Marcus Mathisen (Wiesbaden) smoort in de verdediging van Furth.
62' Marcus Mathisen (Wiesbaden) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Furth in Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
62' In de minuut 62, Wiesbaden krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Frank Willenborg in Furth.
63' De 1 wissel van Wiesbaden. John Iredale komt erin voor Nick Batzner in Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
63' Trainer Markus Kauczinski gebruikt zijn 2 wissel. Hyun-ju Lee wordt door Franko Kovacevic vervangen bij de uitploeg.
63' In de minuut 63, Inworp voor Furth in Sportpark Ronhof Thomas Sommer op de eigen helft.
64' Scheidsrechter Frank Willenborg kent een vrije trap toe aan Furth, te nemen op de helft van Wiesbaden.
64' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
65' In de minuut 65, De uitploeg incasseert geel op naam van Gino Fechner.
66' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Furth in de buurt van het doel van Wiesbaden.
67' Een doelpoging van Branimir Hrgota (Furth) in Furth mist scherpte.
67' In de minuut 67, Doeltrap voor Wiesbaden in Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
67' Inworp Wiesbaden. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
68' In Furth krijgt Wiesbaden op de eigen helft een vrije trap te nemen.
69' In de minuut 69, Marcus Mathisen neemt de door scheidsrechter Frank Willenborg gegeven hoekschop voor Wiesbaden in Furth.
70' Wiesbaden heeft Gino Fechner gewisseld. Bjarke Jacobsen neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Markus Kauczinski.
70' Trainer Markus Kauczinski (Wiesbaden) gebruikt zijn 4 wissel en vervangt Amar Catic door Lasse Gunther.
71' In de minuut 71, Een schot van Branimir Hrgota (Furth) wordt tegengehouden door de verdediging van Wiesbaden in Furth.
72' Thijmen Goppel (Wiesbaden) krijgt geel van scheidsrechter Frank Willenborg in Sportpark Ronhof Thomas Sommer en moet oppassen.
72' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Frank Willenborg aan de thuisploeg.
72' In de minuut 72, Wissel in Furth: Dickson Abiama vervangt Armindo Sieb bij Furth.
73' Een doelpoging van Tim Lemperle (Furth) mist scherpte.
73' De bal is over de achterlijn geweest. Wiesbaden mag een doeltrap nemen.
73' In de minuut 73, Scheidsrechter Frank Willenborg geeft een inworp aan Furth op de eigen helft in Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
74' Inworp voor Wiesbaden in Sportpark Ronhof Thomas Sommer op de eigen helft.
75' Inworp voor Wiesbaden in de buurt van het vijandige doel in Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
75' In de minuut 75, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Furth.
76' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
79' Arbiter Frank Willenborg kent een vrije trap toe aan Furth op de eigen helft.
79' In de minuut 79, De thuisploeg wisselt Robert Wagner voor Jomaine Consbruch.
79' Furth mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Wiesbaden in Furth.
80' Furth krijgt van scheidsrechter Frank Willenborg op eigen helft een vrije trap toegewezen.
80' In de minuut 80, Eerste gele kaart voor Franko Kovacevic (Wiesbaden) in Furth.
81' De wedstrijd gaat weer verder.
82' Doelpoging Furth! Het schot van Jomaine Consbruch gaat niet tussen de palen in Furth.
82' In de minuut 82, Scheidsrechter Frank Willenborg geeft Wiesbaden een doeltrap.