1' Scheidsrechter Timo Gansloweit fluit voor het begin van de eerste helft. Bielefeld trapt af in Regensburg.
2' Het voorbereidende werk werd verricht door Oscar Schonfelder.
18' Oscar Schonfelder (Regensburg) krijgt geel.
20' In de minuut 20, Noah Ganaus (Regensburg) krijgt een eerste gele kaart.
23' Christian Viet legt de bal in het net. De thuisploeg breidt de voorsprong uit: 2-0!
42' Bielefeld mag aanleggen vanaf elf meter in Regensburg, nadat scheidsrechter Timo Gansloweit heeft gefloten voor een strafschop.
43' In de minuut 43, Nassim Boujellab (Bielefeld) mist een strafschop.
45' + 1 De uitploeg incasseert geel op naam van Marius Worl.
45' Scheidsrechter Timo Gansloweit maakt een einde aan de eerste helft.
46' In de minuut 46, Timo Gansloweit geeft het fluitsignaal in Arena Regensburg. Regensburg mag de tweede helft aftrappen.
46' Bielefeld brengt Can Hayri Ozkan in de plaats van Christopher Lannert.
46' Kaito Mizuta vervangt Merveille Biankadi bij de uitploeg.
46' In de minuut 46, De uitploeg wisselt Leon Schneider voor Gerrit Gohlke.
46' De thuisploeg vervangt Oscar Schonfelder door Bryan Hein.
63' Gerrit Gohlke (Bielefeld) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
64' In de minuut 64, Regensburg gebruikt de 2 wissel. Elias Huth vervangt Dominik Kother.
65' Trainer Michel Kniat (Bielefeld) gebruikt zijn 4 wissel en vervangt Nassim Boujellab door Aygun Yildirim.
74' Twee keer geel en dus rood in Regensburg: Scheidsrechter Timo Gansloweit stuurt Noah Ganaus vroegtijdig naar de kleedkamer. Regensburg moet nu met een man minder verder.
77' In de minuut 77, De 5 wissel van Bielefeld. Nicklas Shipnoski komt erin voor Mael Corboz in Arena Regensburg.
79' Aygun Yildirim gaat in het boekje van de scheidsrechter.
80' Bij Regensburg komt Robin Ziegele er in. Hij vervangt Benedikt Saller.