1' Scheidsrechter Jarno Wienefeld fluit voor het begin van de eerste helft. Freiburg II trapt af in Freiburg.
22' De voorzet kwam van Kaito Mizuta.
45' Het rustsignaal klinkt.
46' In de minuut 46, Bielefeld trapt de tweede helft af op aangeven van de scheidsrechter.
59' Bij Freiburg II komt Hamadi Al Ghaddioui er in. Hij vervangt Fabian Rudlin.
59' Wissel in Freiburg: Julian Stark vervangt Maximilian Breunig bij Freiburg II.
59' In de minuut 59, Bielefeld heeft Kaito Mizuta gewisseld. Monju Momuluh neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Michel Kniat.
60' De 2 wissel van Bielefeld. Manuel Wintzheimer komt erin voor Fabian Klos in Dreisamstadion.
60' Bielefeld bouwt zijn voorsprong in Freiburg uit tot 0-2 dankzij een doelpunt van Merveille Biankadi.
64' In de minuut 64, Rood in Freiburg! Scheidsrechter Jarno Wienefeld stuurt Niklas Lang vroegtijdig naar de kleedkamers. Freiburg II met een man minder.
67' Scheidsrechter Jarno Wienefeld toont Luca Marino (Freiburg II) de gele kaart.
70' Trainer Thomas Stamm (Freiburg II) gebruikt zijn 3 wissel en vervangt Ryan Johansson door Yann Sturm.
70' In de minuut 70, Trainer Thomas Stamm gebruikt zijn 4 wissel. Luca Marino wordt door Ji-han Lee vervangen bij de thuisploeg.
74' Wissel in Freiburg: Pascal Fallmann vervangt Philip Fahrner bij Freiburg II.
76' In de minuut 76, Louis Oppie deed het voorbereidende werk.