1' Planet Pure Stadion ziet toe hoe WAC de aftrap verricht als scheidsrechter Safak Barmaksiz fluit voor het begin van de wedstrijd.
1' Inworp op de eigen helft voor WAC.
3' In de minuut 3, Austria Lustenau krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Safak Barmaksiz op de helft van WAC.
3' Scheidsrechter Safak Barmaksiz geeft een inworp aan WAC op de eigen helft in Planet Pure Stadion.
4' Scheidsrechter Safak Barmaksiz toont Darijo Grujcic (Austria Lustenau) de gele kaart.
4' In de minuut 4, Augustine Boakye van WAC is geblesseerd en het spel ligt even stil.
5' Planet Pure Stadion ziet de ploegen de wedstrijd weer hervatten in Lustenau.
6' Augustine Boakye lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij WAC.
7' In de minuut 7, Scheidsrechter Safak Barmaksiz kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
8' WAC krijgt van scheidsrechter Safak Barmaksiz op eigen helft een vrije trap toegewezen.
10' Scheidsrechter Safak Barmaksiz geeft WAC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Austria Lustenau.
12' In de minuut 12, De bal is over de achterlijn geweest. Austria Lustenau mag een doeltrap nemen.
12' Inworp voor Austria Lustenau op de helft van WAC.
13' In de minuut 13, De assist kwam van Nikolas Veratschnig.
14' Inworp voor WAC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Lustenau.
17' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
17' In de minuut 17, Inworp WAC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
20' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Austria Lustenau in Lustenau.
21' Inworp voor Austria Lustenau in Planet Pure Stadion op de eigen helft.
21' In de minuut 21, Vergeefse doelpoging Bamba Mohamed (WAC) in Planet Pure Stadion.
22' Een speler van de uitploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Safak Barmaksiz.
23' Austria Lustenau moet opletten als WAC van scheidsrechter Safak Barmaksiz een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
23' In de minuut 23, Inworp voor WAC in de buurt van het vijandige doel in Planet Pure Stadion.
26' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Lustenau.
27' Scheidsrechter Safak Barmaksiz geeft WAC een vrije trap op de eigen helft.
29' In de minuut 29, Scheidsrechter Safak Barmaksiz geeft Austria Lustenau een doeltrap.
30' Vanaf links mag Jonathan Schmid een hoekschop nemen voor Austria Lustenau in Planet Pure Stadion.
32' Eerste gele kaart voor Baïla Diallo (Austria Lustenau) in Lustenau.
32' In de minuut 32, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Lustenau.
33' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Planet Pure Stadion.
34' Scheidsrechter Safak Barmaksiz geeft een inworp aan WAC op de eigen helft in Planet Pure Stadion.
35' In de minuut 35, Doelpoging WAC! Het schot van Augustine Boakye gaat niet tussen de palen in Lustenau.
35' Doeltrap voor Austria Lustenau in Planet Pure Stadion.
38' Scheidsrechter Safak Barmaksiz kent een vrije trap toe aan WAC, te nemen op de helft van Austria Lustenau.
38' In de minuut 38, Scheidsrechter Safak Barmaksiz kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
38' In Planet Pure Stadion mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
38' Inworp op de eigen helft voor Austria Lustenau.
39' In de minuut 39, Arbiter Safak Barmaksiz kent een vrije trap toe aan Austria Lustenau op de eigen helft.
40' Vrije trap in Planet Pure Stadion. Op de helft van WAC mag Austria Lustenau een vrije trap nemen.
40' De uitploeg incasseert geel op naam van Samson Tijani.
42' In de minuut 42, Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Safak Barmaksiz een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Lustenau.
43' Scheidsrechter Safak Barmaksiz geeft Austria Lustenau een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van WAC.
45' Buitenspel WAC. Scheidsrechter Safak Barmaksiz fluit de uitploeg terug in Planet Pure Stadion.
45' + 1 In de minuut 45, Doelpoging Austria Lustenau! Het schot van Torben Rhein gaat niet tussen de palen.
45' + 1 Scheidsrechter Safak Barmaksiz geeft WAC een doeltrap.
45' + 1 Scheidsrechter Safak Barmaksiz laat nog 2 minuten doorspelen in Lustenau.
45' + 2 In de minuut 45, Vrije trap voor WAC op de helft van Austria Lustenau.
45' De scheidsrechter fluit voor het einde van de eerste helft.
46' Safak Barmaksiz geeft het fluitsignaal in Planet Pure Stadion. Austria Lustenau mag de tweede helft aftrappen.
46' In de minuut 46, Inworp WAC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.