1' Merkur Arena ziet toe hoe Sturm Graz de aftrap verricht als scheidsrechter Christopher Jager fluit voor het begin van de wedstrijd.
9' In de minuut 9, Goal! De thuisploeg neemt een 1-0 voorsprong via Tomi Horvat.
45' + 8 Door een doelpunt van Mika Biereth loopt de thuisploeg verder uit op de tegenstander. Het is 2-0 in Graz.
45' Het rustsignaal klinkt.
46' In de minuut 46, Christopher Jager geeft het fluitsignaal in Merkur Arena. Austria mag de tweede helft aftrappen.
' De scheidsrechter fluit voor een onderbreking.
75' Austria heeft Andreas Gruber gewisseld. Romeo Vucic neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Michael Wimmer.
75' In de minuut 75, Wissel in Graz: Alexander Schmidt vervangt Dominik Fitz bij Austria.
83' Trainer Christian Ilzer gebruikt zijn 1 wissel. Tomi Horvat wordt door William Boving Vick vervangen bij de thuisploeg.
87' Bij Austria komt James Holland er in. Hij vervangt Muharem Huskovic.
90' Sturm Graz brengt Szymon Wlodarczyk in de plaats van Mika Biereth.
90' + 2 Manfred Fischer (Austria) krijgt geel.
90' + 7 Sturm Graz gebruikt de 5 wissel. Max Johnston vervangt Jusuf Gazibegovic.
90' + 8 De 4 wissel van Sturm Graz. Amady Camara komt erin voor Manprit Sarkaria in Merkur Arena.
90' + 12 Trainer Christian Ilzer (Sturm Graz) gebruikt zijn 3 wissel en vervangt Otar Kiteishvili door Stefan Hierlander.