1' Malta heeft afgetrapt voor het begin van de eerste helft.
8' In de minuut 8, Engeland neemt een 0-1 voorsprong dankzij Ferdinando Apap.
28' Engeland bouwt zijn voorsprong in Ta' Qali uit tot 0-2 dankzij een doelpunt van Trent Alexander-Arnold.
30' Engeland mag het vanaf elf meter proberen.
31' In de minuut 31, Een doelpunt voor Engeland! Harry Kane vergroot de voorsprong tot 0-3 via een penalty in Ta' Qali.
45' De eerste helft is voorbij.
46' Engeland mag de tweede helft op gang brengen. Scheidsrechter Igor Pajac fluit en we zijn begonnen.
46' In de minuut 46, De uitploeg wisselt Bukayo Saka voor Philip Foden.
46' Trainer Michele Marcolini gebruikt zijn eerste wissel. Matthew Guillaumier wordt door Yannick Yankam vervangen bij de thuisploeg.
49' Eerste gele kaart voor Bjorn Kristensen (Malta) in Ta' Qali.
59' In de minuut 59, Wissel in Ta' Qali: Tyrone Mings vervangt Luke Shaw bij Engeland.
59' Trainer Gareth Southgate (Engeland) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Jordan Henderson door Marcus Rashford.
60' De uitploeg vervangt Harry Kane door Callum Wilson.
60' In de minuut 60, Malta brengt Alexander Satariano in de plaats van Kyrian Nwoko.
60' Malta heeft Bjorn Kristensen gewisseld. Nikolai Muscat neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Michele Marcolini.
70' De vijfde wissel van Engeland. Eberechi Eze komt erin voor James Maddison in Ta' Qali National Stadium.
77' In de minuut 77, Trainer Michele Marcolini (Malta) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Jodi Jones door Jurgen Degabriele.
82' Strafschop voor Engeland!
83' Callum Wilson scoort vanaf de penaltystip en Engeland breidt de voorsprong uit tot 0-4.
87' In de minuut 87, Juan Corbalan vervangt Cain Attard bij de thuisploeg.
90' De tweede helft is voorbij. 0-4 is de eindscore.