1' Stadio Diego Armando Maradona ziet toe hoe Italië de aftrap verricht als scheidsrechter Srdjan Jovanovic fluit voor het begin van de wedstrijd.
13' In de minuut 13, Goal! De uitploeg neemt een 0-1 voorsprong via Declan Rice.
29' Gele kaart. Declan Rice (Engeland) gaat op de bon.
43' Engeland mag het vanaf elf meter proberen.
44' In de minuut 44, Stadio Diego Armando Maradona ziet hoe Engeland de score uitbouwt via een benutte penalty van Harry Kane: 0-2!
45' De eerste helft zit erop in Stadio Diego Armando Maradona.
46' De tweede helft is begonnen middels de aftrap van Engeland.
53' In de minuut 53, Gele kaart in Napels: Jack Grealish (Engeland) gaat op de bon bij scheidsrechter Srdjan Jovanovic.
56' De voorzet kwam van Lorenzo Pellegrini.
57' In de minuut 57, Scheidsrechter Srdjan Jovanovic geeft een gele kaart aan Harry Maguire (Engeland).
62' Jorginho gaat in het boekje van de scheidsrechter.
62' Trainer Roberto Mancini (Italië) gebruikt zijn eerste wissel en vervangt Domenico Berardi door Matteo Politano.
62' In de minuut 62, Coach Roberto Mancini voert noodgedwongen zijn tweede wissel door. Nicolo Barella moet aangeslagen het veld verlaten en wordt vervangen door Bryan Cristante.
69' De uitploeg vervangt Jack Grealish door Philip Foden.
69' De thuisploeg wisselt Jorginho voor Sandro Tonali.
69' In de minuut 69, Degnand Wilfried Gnonto vervangt Lorenzo Pellegrini bij de thuisploeg.
71' Kyle Walker (Engeland) krijgt geel.
78' Scheidsrechter Srdjan Jovanovic toont Luke Shaw (Engeland) de gele kaart.
80' In de minuut 80, Luke Shaw gaat voor de tweede keer in het boekje en krijgt rood!
81' Engeland heeft Philip Foden gewisseld. Kieran Trippier neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Gareth Southgate.
85' Wissel in Napels: Reece James vervangt Bukayo Saka bij Engeland.
85' In de minuut 85, Engeland gebruikt de vierde wissel. Conor Gallagher vervangt Jude Bellingham.
88' Italië brengt Gianluca Scamacca in de plaats van Marco Verratti.
90' + 2 Francesco Acerbi (Italië) krijgt geel van scheidsrechter Srdjan Jovanovic in Stadio Diego Armando Maradona en moet oppassen.
90' De scheidsrechter maakt een einde aan de wedstrijd die eindigt in 1-2.