1' Scheidsrechter Carlos Andres Gariano fluit voor het begin van de eerste helft. Lanus trapt af in Junin.
1' In de minuut 1, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Junin.
1' Scheidsrechter Carlos Andres Gariano kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
2' Inworp voor Sarmiento op de helft van Lanus.
2' In de minuut 2, Scheidsrechter Carlos Andres Gariano geeft een inworp aan Lanus op de eigen helft in Estadio Eva Peron.
2' Scheidsrechter Carlos Andres Gariano kent Lanus een inworp toe op de helft van Sarmiento.
3' De bal is over de achterlijn geweest. Sarmiento mag een doeltrap nemen.
4' In de minuut 4, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
4' Sarmiento moet opletten als Lanus van scheidsrechter Carlos Andres Gariano een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
5' Inworp voor Sarmiento in Estadio Eva Peron op de eigen helft.
5' In de minuut 5, Inworp op de eigen helft voor Lanus.
7' Buitenspelpositie Lanus.
8' Sarmiento krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Carlos Andres Gariano op de helft van Lanus.
9' In de minuut 9, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Junin.
9' Inworp Sarmiento. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
9' In Estadio Eva Peron mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
10' In de minuut 10, In Estadio Eva Peron mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
12' Einde van de onderbreking. De bal rolt weer.
13' Lanus krijgt van scheidsrechter Carlos Andres Gariano op eigen helft een vrije trap toegewezen.
15' In de minuut 15, Inworp op de eigen helft voor Sarmiento.
15' Scheidsrechter Carlos Andres Gariano geeft Lanus een vrije trap op de eigen helft.
16' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Sarmiento in Junin.
17' In de minuut 17, Sergio Quiroga neemt de door scheidsrechter Carlos Andres Gariano gegeven hoekschop voor Sarmiento in Junin.
17' Een schot van Jeremias Vallejos (Sarmiento) wordt tegengehouden door de verdediging van Lanus in Junin.
17' Inworp voor Sarmiento op de helft van Lanus.
17' In de minuut 17, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Junin.
18' Sarmiento mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Sergio Quiroga in Estadio Eva Peron.
18' Doelpoging Sarmiento! Het schot van Jeremias Vallejos gaat niet tussen de palen.
18' In de minuut 18, Doeltrap voor Lanus in Estadio Eva Peron.
19' Scheidsrechter Carlos Andres Gariano geeft Sarmiento een doeltrap.
20' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Eva Peron.
21' In de minuut 21, Inworp voor Lanus ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Junin.
21' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Sarmiento in Junin.
22' Estadio Eva Peron ziet de poging van Ramiro Carrera smoren in de verdediging van Sarmiento.
22' In de minuut 22, Sarmiento krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Carlos Andres Gariano op de helft van Lanus.
23' Sarmiento schiet tussen de palen, maar Sergio Quiroga ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
24' Vanaf rechts mag Sergio Quiroga een hoekschop nemen voor Sarmiento in Estadio Eva Peron.
24' In de minuut 24, Inworp Lanus. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
25' In Junin krijgt Lanus op de eigen helft een vrije trap te nemen.
26' Scheidsrechter Carlos Andres Gariano kent Lanus een inworp toe op de helft van Sarmiento.
27' In de minuut 27, Scheidsrechter Carlos Andres Gariano kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
27' Een schot van Julio Cesar Soler (Lanus) smoort in de verdediging van Sarmiento.
28' Lanus krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Carlos Andres Gariano in Junin.
28' In de minuut 28, Sarmiento verdedigt een schot van Juan Jose Caceres, waardoor Lanus niet tot scoren komt.
29' Hoekschop voor Lanus in Estadio Eva Peron. Luciano Boggio neemt deze vanaf links.
29' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Carlos Andres Gariano een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Junin.
31' In de minuut 31, De poging van Gabriel Diaz (Sarmiento) mist doel.
31' De bal is over de achterlijn geweest. Lanus mag een doeltrap nemen.
31' Scheidsrechter Carlos Andres Gariano geeft een inworp aan Sarmiento op de eigen helft in Estadio Eva Peron.
32' In de minuut 32, Inworp voor Sarmiento in Estadio Eva Peron op de eigen helft.
32' Doeltrap voor Lanus in Estadio Eva Peron.
33' Lanus krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Carlos Andres Gariano op de helft van Sarmiento.
33' In de minuut 33, Inworp Sarmiento. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
34' In Estadio Eva Peron mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
34' Arbiter Carlos Andres Gariano kent een vrije trap toe aan Lanus op de eigen helft.
35' In de minuut 35, Inworp voor Sarmiento op de helft van Lanus.
35' Vrije trap in Estadio Eva Peron. Op de helft van Sarmiento mag Lanus een vrije trap nemen.
36' Scheidsrechter Carlos Andres Gariano geeft Lanus een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Sarmiento.
37' In de minuut 37, Inworp op de eigen helft voor Sarmiento.
38' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Junin.
39' Scheidsrechter Carlos Andres Gariano kent Sarmiento een inworp toe op de helft van Lanus.
40' In de minuut 40, De uitploeg krijgt een doeltrap in Junin.
41' Gele kaart. Brian Abel Luciatti (Lanus) gaat op de bon.
41' Scheidsrechter Carlos Andres Gariano kent een vrije trap toe aan Sarmiento, te nemen op de helft van Lanus.
43' In de minuut 43, Scheidsrechter Carlos Andres Gariano geeft Lanus een doeltrap.
44' Scheidsrechter Carlos Andres Gariano kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
44' Sergio Quiroga mist een kopkans voor Sarmiento.
44' In de minuut 44, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Lanus in Junin.
45' Een doelpoging van Leandro Diaz (Lanus) mist scherpte.
45' Scheidsrechter Carlos Andres Gariano geeft Sarmiento een doeltrap.
45' In de minuut 45, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Junin.
45' + 1 In Estadio Eva Peron mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
45' + 1 In Junin worden nog 1 minuten toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' In de minuut 45, De eerste helft zit erop in Estadio Eva Peron.
46' De tweede helft gaat van start in Junin. Sarmiento mag aftrappen als scheidsrechter Carlos Andres Gariano fluit.
46' Wissel in Junin: David Gallardo vervangt Jeremias Vallejos bij Sarmiento.
46' In de minuut 46, Lanus brengt Braian Nahuel Aguirre in de plaats van Juan Jose Caceres.
46' Inworp voor Lanus in Estadio Eva Peron op de eigen helft.
47' Scheidsrechter Carlos Andres Gariano geeft een inworp aan Sarmiento op de eigen helft in Estadio Eva Peron.
48' In de minuut 48, Scheidsrechter Carlos Andres Gariano kent Lanus een inworp toe op de helft van Sarmiento.
49' Inworp voor Sarmiento op de helft van Lanus.
49' Lanus krijgt een schietkans via Leandro Diaz, maar scoort niet.
50' In de minuut 50, Lanus krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Carlos Andres Gariano op de helft van Sarmiento.
50' De scherpte ontbreekt bij Walter Bou (Lanus). Zijn poging mist doel.
50' Doeltrap voor Sarmiento in Estadio Eva Peron.