1' De eerste helft gaat van start in Buenos Aires. Defensa Justicia mag aftrappen.
1' Brahian Aleman schiet op doel maar scoort niet voor Tigre.
2' In de minuut 2, Inworp op de eigen helft voor Defensa Justicia.
2' De scherpte ontbreekt bij Gonzalo Maroni (Tigre). Zijn poging mist doel in Buenos Aires.
2' Scheidsrechter Franco Acita geeft Defensa Justicia een doeltrap.
3' In de minuut 3, Scheidsrechter Franco Acita geeft een inworp aan Defensa Justicia op de eigen helft in Estadio Jose Dellagiovanna.
3' In Estadio Jose Dellagiovanna mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
4' De verdediging van Tigre blokkeert een schot van Gaston Togni (Defensa Justicia).
5' In de minuut 5, Inworp voor Tigre in Estadio Jose Dellagiovanna op de eigen helft.
5' Inworp Tigre. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
6' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Defensa Justicia in Buenos Aires.
7' In de minuut 7, Scheidsrechter Franco Acita geeft Defensa Justicia een vrije trap op de eigen helft.
8' Doelpoging Defensa Justicia! Het schot van Ezequiel Cannavo gaat niet tussen de palen.
8' Doeltrap voor Tigre in Estadio Jose Dellagiovanna.
9' In de minuut 9, Rodrigo Bogarin (Defensa Justicia) schiet de bal op de paal.
9' Buitenspel van de uitploeg.
10' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Buenos Aires.
11' In de minuut 11, Scheidsrechter Franco Acita geeft Tigre een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Defensa Justicia.
11' De bal is over de achterlijn geweest. Defensa Justicia mag een doeltrap nemen.
12' Scheidsrechter Franco Acita kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
12' In de minuut 12, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Jose Dellagiovanna.
13' De uitploeg krijgt een doeltrap in Buenos Aires.
15' Scheidsrechter Franco Acita kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
15' In de minuut 15, Inworp voor Defensa Justicia in Estadio Jose Dellagiovanna op de eigen helft.
16' Inworp Tigre. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
16' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Franco Acita een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Buenos Aires.
17' In de minuut 17, Scheidsrechter Franco Acita kent een vrije trap toe aan Defensa Justicia, te nemen op de helft van Tigre.
18' De scherpte ontbreekt bij Brahian Aleman (Tigre). Zijn poging mist doel.
18' De bal is over de achterlijn geweest. Defensa Justicia mag een doeltrap nemen.
19' In de minuut 19, Scheidsrechter Franco Acita geeft een inworp aan Tigre op de eigen helft in Estadio Jose Dellagiovanna.
19' Vrije trap voor Defensa Justicia op de helft van Tigre.
20' Een schot van Nicolas Tripichio (Defensa Justicia) wordt tegengehouden door de verdediging van Tigre in Buenos Aires.
21' In de minuut 21, Doeltrap voor Tigre in Estadio Jose Dellagiovanna.
22' In Buenos Aires krijgt Tigre op de eigen helft een vrije trap te nemen.
24' De poging van Nicolas Fernandez (Defensa Justicia) mist doel.
24' In de minuut 24, Scheidsrechter Franco Acita geeft Tigre een doeltrap.
25' Tigre krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Franco Acita in Buenos Aires.
26' Een doelpoging van Brahian Aleman (Tigre) mist scherpte.
26' In de minuut 26, De uitploeg krijgt een doeltrap in Buenos Aires.
27' Inworp voor Defensa Justicia op de helft van Tigre.
28' Scheidsrechter Franco Acita kent Defensa Justicia een inworp toe op de helft van Tigre.
28' In de minuut 28, De poging van Nicolas Fernandez (Defensa Justicia) mist doel in Estadio Jose Dellagiovanna.
28' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Tigre in Buenos Aires.
29' Inworp op de eigen helft voor Defensa Justicia.
29' In de minuut 29, Luciano Ramon Herrera mist het doel en scoort niet voor Defensa Justicia in Estadio Jose Dellagiovanna.
29' Scheidsrechter Franco Acita geeft Tigre een doeltrap.
31' De bal is over de achterlijn geweest. Tigre mag een doeltrap nemen.
32' In de minuut 32, Tigre krijgt van scheidsrechter Franco Acita op eigen helft een vrije trap toegewezen.
32' Arbiter Franco Acita kent een vrije trap toe aan Defensa Justicia op de eigen helft.
33' Defensa Justicia krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Franco Acita op de helft van Tigre.
34' In de minuut 34, Doeltrap voor Tigre in Estadio Jose Dellagiovanna.
34' Scheidsrechter Franco Acita geeft een inworp aan Defensa Justicia op de eigen helft in Estadio Jose Dellagiovanna.
34' Inworp Defensa Justicia. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
35' In de minuut 35, Scheidsrechter Franco Acita kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
36' Inworp voor Defensa Justicia in Estadio Jose Dellagiovanna op de eigen helft.
37' Defensa Justicia mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Tigre in Buenos Aires.
38' In de minuut 38, Scheidsrechter Franco Acita geeft Tigre een vrije trap op de eigen helft.
40' Inworp voor Defensa Justicia in de buurt van het vijandige doel in Estadio Jose Dellagiovanna.
41' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Jose Dellagiovanna.
41' In de minuut 41, In Buenos Aires krijgt Tigre op de eigen helft een vrije trap te nemen.
43' Hoekschop voor Tigre in Estadio Jose Dellagiovanna. Brahian Aleman neemt deze vanaf rechts.
43' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Jose Dellagiovanna.
43' In de minuut 43, Tomas Fernandez gaat in het boekje van de scheidsrechter.
44' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Buenos Aires.
45' Inworp op de eigen helft voor Defensa Justicia.
45' In de minuut 45, Vrije trap in Estadio Jose Dellagiovanna. Op de helft van Tigre mag Defensa Justicia een vrije trap nemen.
45' De vierde official geeft 1 minuten extra tijd aan voor de Eerste helft.
45' + 1 Vrije trap in Estadio Jose Dellagiovanna. Op de helft van Defensa Justicia mag Tigre een vrije trap nemen.
45' + 1 In de minuut 45, Inworp voor Defensa Justicia in Estadio Jose Dellagiovanna op de eigen helft.
45' + 2 Een schot van Nicolas Fernandez (Defensa Justicia) wordt geblokkeerd door een verdediger van Tigre.
45' De eerste helft is afgelopen in Buenos Aires's Estadio Jose Dellagiovanna.
46' In de minuut 46, Begin van de tweede helft. Tigre verzorgt de aftrap.
46' De thuisploeg vervangt Tomas Fernandez door Matias Espindola.
46' Inworp Tigre. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
46' In de minuut 46, Inworp op de eigen helft voor Defensa Justicia.
50' Scheidsrechter Franco Acita geeft een inworp aan Tigre op de eigen helft in Estadio Jose Dellagiovanna.
50' De uitploeg krijgt een doeltrap in Buenos Aires.
51' In de minuut 51, Vergeefse doelpoging Luciano Ramon Herrera (Defensa Justicia).
52' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Defensa Justicia in Buenos Aires.
52' Scheidsrechter Franco Acita kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
53' Doeltrap voor Tigre in Estadio Jose Dellagiovanna.
53' In de minuut 53, Doeltrap voor Tigre in Estadio Jose Dellagiovanna.
55' Brahian Aleman neemt de door scheidsrechter Franco Acita gegeven hoekschop voor Tigre in Buenos Aires.
55' Buitenspelpositie voor Nicolas Fernandez (Defensa Justicia) in Estadio Jose Dellagiovanna (Buenos Aires).
55' In de minuut 55, In Estadio Jose Dellagiovanna mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
56' Ezequiel Cannavo (Defensa Justicia) krijgt geel.
57' Tigre krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Franco Acita op de helft van Defensa Justicia.
58' In de minuut 58, Scheidsrechter Franco Acita kent Tigre een inworp toe op de helft van Defensa Justicia.
58' Scheidsrechter Franco Acita geeft Defensa Justicia een doeltrap.
59' Blas Armoa mist het doel en scoort niet voor Tigre.
59' In de minuut 59, De uitploeg krijgt een doeltrap in Buenos Aires.
60' Inworp voor Tigre in Estadio Jose Dellagiovanna op de eigen helft.
60' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Franco Acita een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Buenos Aires.
60' In de minuut 60, Schot op doel van Nicolas Fernandez. Maar zonder doelpunt voor Defensa Justicia als gevolg.
61' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
61' Arbiter Franco Acita kent een vrije trap toe aan Tigre op de eigen helft.
63' In de minuut 63, Inworp voor Defensa Justicia op de helft van Tigre.
64' Trainer Julio Vaccari (Defensa Justicia) gebruikt zijn 1 wissel en vervangt Ezequiel Cannavo door Kevin Lopez.
64' De uitploeg wisselt Alexis Soto voor Dario Jorge Caceres Ovelar.
65' In de minuut 65, Een doelpoging van Kevin Lopez (Defensa Justicia) in Buenos Aires mist scherpte.
65' De bal is over de achterlijn geweest. Tigre mag een doeltrap nemen.
65' Defensa Justicia krijgt van scheidsrechter Franco Acita op eigen helft een vrije trap toegewezen.
67' In de minuut 67, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Buenos Aires.
67' De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Martin Ortega (Tigre).
69' Voor Facundo Giacopuzzi is de wedstrijd voorbij. Augusto Ezequiel Aguirre vervangt de aangeslagen speler bij Tigre.
69' In de minuut 69, Tigre brengt Leandro Contin in de plaats van Blas Armoa.
70' De onderbreking is afgelopen.
70' Scheidsrechter Franco Acita kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
70' In de minuut 70, Tigre schiet tussen de palen, maar Leandro Contin ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
71' Een doelpoging van Gonzalo Maroni (Tigre) mist scherpte.
71' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Defensa Justicia in Buenos Aires.
71' In de minuut 71, Buitenspel Defensa Justicia. Gaston Togni wordt teruggefloten door scheidsrechter Franco Acita.
72' Arbiter Franco Acita kent een vrije trap toe aan Defensa Justicia op de eigen helft.
73' Defensa Justicia schiet tussen de palen, maar Gaston Togni ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Buenos Aires.
74' In de minuut 74, Vrije trap voor Tigre op de helft van Defensa Justicia.
74' Tigre mag een hoekschop nemen vanaf links via Brahian Aleman in Estadio Jose Dellagiovanna.
74' Buitenspelpositie Tigre.
75' In de minuut 75, Trainer Julio Vaccari gebruikt zijn 3 wissel. Gaston Togni wordt door Aaron Molinas vervangen bij de uitploeg.
76' In de minuut 76, Trainer Julio Vaccari gebruikt zijn 3 wissel. Gaston Togni wordt door Aaron Molinas vervangen bij de uitploeg.
76' Defensa Justicia krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Franco Acita in Buenos Aires.
77' Doelpoging Defensa Justicia! Het schot van Rodrigo Bogarin gaat niet tussen de palen in Buenos Aires.
77' In de minuut 77, Doeltrap voor Tigre in Estadio Jose Dellagiovanna.
77' Treffer in Estadio Jose Dellagiovanna! Defensa Justicia maakt er 0-1 van. Nicolas Fernandez is de doelpuntenmaker.
77' De voorzet kwam van Kevin Lopez.
78' In de minuut 78, Ezequiel Forclaz vervangt Gonzalo Maroni bij de thuisploeg.
78' Tigre gebruikt de 5 wissel. Juan Cruz Esquivel vervangt Flores Gonzalo.
80' De scherpte ontbreekt bij Aaron Molinas (Defensa Justicia). Zijn poging mist doel.
80' In de minuut 80, Scheidsrechter Franco Acita geeft Tigre een doeltrap.
81' Scheidsrechter Franco Acita geeft Defensa Justicia een vrije trap op de eigen helft.
81' Scheidsrechter Franco Acita geeft een inworp aan Defensa Justicia op de eigen helft in Estadio Jose Dellagiovanna.
84' In de minuut 84, Nicolas Fernandez (Defensa Justicia) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Tigre in Estadio Jose Dellagiovanna.
84' Vanaf links mag Aaron Molinas een hoekschop nemen voor Defensa Justicia in Estadio Jose Dellagiovanna.
84' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Tigre in Buenos Aires.
87' In de minuut 87, Luciano Ramon Herrera mist het doel en scoort niet voor Defensa Justicia.
87' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Buenos Aires.
87' Defensa Justicia heeft Nicolas Fernandez gewisseld. Santiago Leandro Godoy neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Julio Vaccari.
87' In de minuut 87, De 5 wissel van Defensa Justicia. Benjamin Schamine komt erin voor Rodrigo Bogarin in Estadio Jose Dellagiovanna.
88' Defensa Justicia krijgt van scheidsrechter Franco Acita op eigen helft een vrije trap toegewezen.
89' In Buenos Aires krijgt Tigre op de eigen helft een vrije trap te nemen.
89' In de minuut 89, Inworp Defensa Justicia. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90' + 1 Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Jose Dellagiovanna.
90' + 1 5 minuten worden toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Tweede helft.
90' + 1 Inworp op de eigen helft voor Defensa Justicia.
90' + 2 Scheidsrechter Franco Acita kent Defensa Justicia een inworp toe op de helft van Tigre.
90' + 2 Tigre moet opletten als Defensa Justicia van scheidsrechter Franco Acita een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90' + 2 Scheidsrechter Franco Acita kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90' + 2 Inworp voor Defensa Justicia op de helft van Tigre.
90' + 3 De bal is over de achterlijn geweest. Tigre mag een doeltrap nemen.
90' + 3 Inworp voor Defensa Justicia in Estadio Jose Dellagiovanna op de eigen helft.
90' + 3 Tigre krijgt van scheidsrechter Franco Acita op eigen helft een vrije trap toegewezen.