1' Huracan trapt af wanneer scheidsrechter Hernan Mastrangelo in Florencio Sola voor de eerste keer op zijn fluit blaast.
1' In Florencio Sola mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
2' In de minuut 2, Banfield krijgt van scheidsrechter Hernan Mastrangelo op eigen helft een vrije trap toegewezen.
2' In Buenos Aires krijgt Huracan op de eigen helft een vrije trap te nemen.
6' Een doelpoging van Ignacio Agustin Rodriguez (Banfield) mist scherpte.
7' In de minuut 7, Inworp voor Banfield in Florencio Sola op de eigen helft.
7' Doeltrap voor Huracan in Florencio Sola.
8' Inworp Banfield. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
9' In de minuut 9, De uitploeg krijgt een doeltrap in Buenos Aires.
9' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Hernan Mastrangelo een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Buenos Aires.
10' Scheidsrechter Hernan Mastrangelo kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
10' In de minuut 10, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Buenos Aires.
11' Scheidsrechter Hernan Mastrangelo geeft Banfield een doeltrap.
12' Scheidsrechter Hernan Mastrangelo geeft een inworp aan Huracan op de eigen helft in Florencio Sola.
13' In de minuut 13, Scheidsrechter Hernan Mastrangelo kent een vrije trap toe aan Banfield, te nemen op de helft van Huracan.
14' Banfield krijgt een schietkans via Juan Pablo Alvarez, maar scoort niet.
14' Vrije trap voor Huracan op de helft van Banfield.
16' In de minuut 16, Banfield krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Hernan Mastrangelo op de helft van Huracan.
17' Huracan mag een hoekschop nemen vanaf links via Hector Fertoli in Florencio Sola.
17' Huracan schiet tussen de palen, maar Williams Alarcon ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Buenos Aires.
18' In de minuut 18, Lucas Carrizo neemt de door scheidsrechter Hernan Mastrangelo gegeven hoekschop voor Huracan in Buenos Aires.
18' De verdediging van Banfield blokkeert een schot van Rodrigo Echeverria (Huracan) in Florencio Sola.
18' Huracan krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Hernan Mastrangelo in Buenos Aires.
18' In de minuut 18, Inworp op de eigen helft voor Banfield.
19' Rodrigo Echeverria mist het doel en scoort niet voor Huracan.
19' De bal is over de achterlijn geweest. Banfield mag een doeltrap nemen.
21' In de minuut 21, Ezequiel Martin Canete (Banfield) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Huracan in Florencio Sola.
21' Een schot van Ignacio Pussetto (Huracan) wordt tegengehouden door de verdediging van Banfield in Buenos Aires.
21' Vrije trap in Florencio Sola. Op de helft van Banfield mag Huracan een vrije trap nemen.
21' In de minuut 21, Gele kaart in Buenos Aires: Bruno Sepulveda (Banfield) gaat op de bon bij scheidsrechter Hernan Mastrangelo.
23' Hoekschop voor Huracan in Florencio Sola. Williams Alarcon neemt deze vanaf rechts.
23' Scheidsrechter Hernan Mastrangelo geeft een inworp aan Huracan op de eigen helft in Florencio Sola.
24' In de minuut 24, Scheidsrechter Hernan Mastrangelo kent Huracan een inworp toe op de helft van Banfield.
26' Florencio Sola ziet hoe Andres Roa op doel schiet, maar niet scoort voor Huracan.
26' Vanaf links mag Hector Fertoli een hoekschop nemen voor Huracan in Florencio Sola.
27' In de minuut 27, Inworp voor Banfield in Florencio Sola op de eigen helft.
27' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Florencio Sola.
28' Inworp voor Huracan in de buurt van het vijandige doel in Florencio Sola.
29' Scheidsrechter Hernan Mastrangelo kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
31' Doeltrap voor Banfield in Florencio Sola.
31' In de minuut 31, De scherpte ontbreekt bij Bruno Sepulveda (Banfield). Zijn poging mist doel in Buenos Aires.
31' De bal is over de achterlijn geweest. Huracan mag een doeltrap nemen.
32' Scheidsrechter Hernan Mastrangelo kent Huracan een inworp toe op de helft van Banfield.
33' In de minuut 33, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Florencio Sola.
34' Milton Gimenez mist het doel en scoort niet voor Banfield in Florencio Sola.
34' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Huracan in Buenos Aires.
35' In de minuut 35, Scheidsrechter Hernan Mastrangelo geeft Banfield een vrije trap op de eigen helft.
36' Vrije trap voor Banfield op de helft van Huracan.
36' Andres Roa (Huracan) krijgt geel van scheidsrechter Hernan Mastrangelo in Florencio Sola en moet oppassen.
38' In de minuut 38, Ignacio Agustin Rodriguez neemt de door scheidsrechter Hernan Mastrangelo gegeven hoekschop voor Banfield in Buenos Aires.
38' Luciano Recalde (Banfield) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
38' Scheidsrechter Hernan Mastrangelo geeft Huracan een doeltrap.
38' In de minuut 38, Huracan krijgt van scheidsrechter Hernan Mastrangelo op eigen helft een vrije trap toegewezen.
39' De scherpte ontbreekt bij Andres Roa (Huracan). Zijn poging mist doel.
40' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Buenos Aires.
40' In de minuut 40, Inworp op de eigen helft voor Huracan.
40' Inworp voor Banfield in Florencio Sola op de eigen helft.
41' Scheidsrechter Hernan Mastrangelo geeft een inworp aan Banfield op de eigen helft in Florencio Sola.
42' In de minuut 42, Buitenspel van de thuisploeg.
42' Banfield moet uitkijken als Huracan een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Florencio Sola.
44' Doelpunt! Williams Alarcon bezorgt Huracan een 0-1 voorsprong.
45' In de minuut 45, 1 minuten worden toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 1 Scheidsrechter Hernan Mastrangelo kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
45' + 1 Banfield krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Hernan Mastrangelo op de helft van Huracan.
45' + 1 In de minuut 45, De poging van Bruno Sepulveda (Banfield) mist doel.
45' + 1 De bal gaat buiten. Doeltrap voor Huracan in Buenos Aires.
45' Het rustsignaal klinkt.