1' We zijn begonnen. Tainan City heeft afgetrapt.
1' In de minuut 1, Inworp voor FC Ulaanbaatar in MFF Football Centre op de eigen helft.
1' Inworp op de eigen helft voor FC Ulaanbaatar.
2' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Ulaanbaatar.
3' In de minuut 3, Doeltrap voor FC Ulaanbaatar in MFF Football Centre.
5' Inworp FC Ulaanbaatar. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
7' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Ulaanbaatar.
8' In de minuut 8, De bal is over de achterlijn geweest. FC Ulaanbaatar mag een doeltrap nemen.
12' Inworp Tainan City. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
15' Buitenspel van de uitploeg.
17' In Ulaanbaatar krijgt Tainan City op de eigen helft een vrije trap te nemen.
19' In de minuut 19, FC Ulaanbaatar schiet tussen de palen, maar Oyunbaataryn Mijiddorj ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
20' Inworp voor FC Ulaanbaatar ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Ulaanbaatar.
24' In de minuut 24, Inworp voor Tainan City op de helft van FC Ulaanbaatar.
22' Vrije trap in MFF Football Centre. Op de helft van FC Ulaanbaatar mag Tainan City een vrije trap nemen.
24' Inworp voor Tainan City in de buurt van het vijandige doel in MFF Football Centre.
25' De bal gaat buiten. Doeltrap voor FC Ulaanbaatar in Ulaanbaatar.
25' In de minuut 25, Inworp op de eigen helft voor Tainan City.
26' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in MFF Football Centre.
26' Inworp voor FC Ulaanbaatar in MFF Football Centre op de eigen helft.
27' In de minuut 27, Doeltrap voor FC Ulaanbaatar in MFF Football Centre.
28' Buitenspelpositie van de thuisploeg.
32' In de minuut 32, Jean Moser mist het doel en scoort niet voor Tainan City.
32' De bal is over de achterlijn geweest. FC Ulaanbaatar mag een doeltrap nemen.
34' In de minuut 34, Hoekschop voor FC Ulaanbaatar. Altansukh Temuujin neemt deze vanaf rechts.
28' In MFF Football Centre mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
34' Altansukh Temuujin met de assist.
35' In de minuut 35, Vrije trap voor Tainan City op de helft van FC Ulaanbaatar.
32' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Ulaanbaatar.
37' Vergeefse doelpoging Gantogtokh Gantuyaa (FC Ulaanbaatar).
40' Jean Moser (Tainan City) krijgt een eerste gele kaart.
42' In de minuut 42, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
43' Ko-Chi Yao maakt de 1-1.
45' In MFF Football Centre mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
45' In de minuut 45, De bal gaat buiten. Doeltrap voor FC Ulaanbaatar in Ulaanbaatar.
45' + 1 1 minuten worden toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 2 De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Wei-Chuan Chen (Tainan City).
45' + 3 In de minuut 45, Inworp op de eigen helft voor Tainan City.
45' + 3 Wei-Chuan Chen lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Tainan City.
45' De eerste helft zit erop.
46' In de minuut 46, De scheidsrechter fluit voor het begin van de tweede helft. FC Ulaanbaatar trapt af.
46' Tainan City gebruikt de eerste wissel. Hung-Wei Ho vervangt Shao-Yu Pai.
48' In de minuut 48, Inworp voor Tainan City in MFF Football Centre op de eigen helft.
49' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor FC Ulaanbaatar in de buurt van het doel van Tainan City.
50' Doelpoging FC Ulaanbaatar! Het schot van Oyunbaataryn Mijiddorj gaat niet tussen de palen.
47' Inworp FC Ulaanbaatar. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
51' In de minuut 51, FC Ulaanbaatar krijgt een schietkans via Nemanja Krusevac, maar scoort niet.
51' Schot op doel van Altansukh Temuujin. Maar zonder doelpunt voor FC Ulaanbaatar als gevolg.
52' Tainan City mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Shao-Chi Fong.
55' In de minuut 55, De uitploeg krijgt een doeltrap in Ulaanbaatar.
56' Bij Tainan City komt Chen Jui-Chieh er in. Hij vervangt Chia-Huang Yu.
56' Inworp voor FC Ulaanbaatar in de buurt van het vijandige doel in MFF Football Centre.
59' In de minuut 59, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in MFF Football Centre.
60' In Ulaanbaatar krijgt Tainan City op de eigen helft een vrije trap te nemen.
63' In de minuut 63, De assist kwam van Altansukh Temuujin.
65' Vrije trap in MFF Football Centre. Op de helft van FC Ulaanbaatar mag Tainan City een vrije trap nemen.
66' Doeltrap voor FC Ulaanbaatar in MFF Football Centre.
67' In de minuut 67, FC Ulaanbaatar brengt B Amgalanbat in de plaats van Ganduulga Ganbaatar.
69' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Ulaanbaatar.
72' So Narita vervangt Ko-Chi Yao bij de uitploeg.
72' In de minuut 72, De uitploeg wisselt Hung-Wei Ho voor Kai-En Lin.
73' Buitenspelpositie FC Ulaanbaatar.
73' Tainan City mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
73' In de minuut 73, Unur-Erdene Erdenechimeg (FC Ulaanbaatar) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
74' De scherpte ontbreekt bij Chun Ching Wu (Tainan City). Zijn poging mist doel.
74' De bal gaat buiten. Doeltrap voor FC Ulaanbaatar in Ulaanbaatar.
77' Inworp voor Tainan City in MFF Football Centre op de eigen helft.
78' Inworp voor Tainan City op de helft van FC Ulaanbaatar.
78' In de minuut 78, De uitploeg vervangt Alim Zumakulov door Wei-Jen Chen.
79' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Ulaanbaatar.
75' In de minuut 75, De bal is over de achterlijn geweest. Tainan City mag een doeltrap nemen.
81' De thuisploeg vervangt Gantogtokh Gantuyaa door Teofanov Sasa.
81' In de minuut 81, De poging van Wei-Jen Chen (Tainan City) mist doel.
81' Doeltrap voor FC Ulaanbaatar in MFF Football Centre.
83' FC Ulaanbaatar mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Altansukh Temuujin.
83' In de minuut 83, Inworp voor FC Ulaanbaatar ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Ulaanbaatar.
84' Poging met het hoofd van Uuganbayar Purevsuren (FC Ulaanbaatar), maar hij mist het doel.
84' De bal is over de achterlijn geweest. Tainan City mag een doeltrap nemen.
84' In de minuut 84, In MFF Football Centre mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
85' Inworp op de eigen helft voor FC Ulaanbaatar.
86' Een doelpoging van Jean Moser (Tainan City) mist scherpte.
86' In de minuut 86, De bal gaat buiten. Doeltrap voor FC Ulaanbaatar in Ulaanbaatar.
90' De tweede helft is voorbij. 3-1 is de eindscore.
88' FC Ulaanbaatar loopt uit naar een comfortabele 3-1 voorsprong dankzij Teofanov Sasa.
89' Doeltrap voor FC Ulaanbaatar in MFF Football Centre.
90' + 1 De thuisploeg incasseert geel op naam van Bat-Orgil Gerelt-Od.
90' + 1 Hoekschop voor FC Ulaanbaatar. Altansukh Temuujin neemt deze vanaf links.
90' + 2 Turbat Daginaa raakt geblesseerd bij FC Ulaanbaatar en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
90' + 3 Nog 3 minuten extra speeltijd voor Tweede helft.
90' + 3 Bij FC Ulaanbaatar komt Tsogt Ochir Jargaltuyaa er in. Hij vervangt Altansukh Temuujin.
90' + 3 De thuisploeg wisselt Oyunbaataryn Mijiddorj voor Oyunbaatar Otgonbayar.
90' + 4 Bij de thuisploeg moet de geblesseerde Turbat Daginaa plaats maken voor Sardorbek Matmurotov.
90' + 5 Inworp Tainan City. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90' + 6 De scherpte ontbreekt bij So Narita (Tainan City). Zijn poging mist doel.
90' + 6 De thuisploeg krijgt een doeltrap in Ulaanbaatar.