1' Het eerste fluitsignaal heeft geklonken en Argentinos Jrs mag de aftrap nemen.
1' In de minuut 1, Scheidsrechter Fernando Rapallini kent Argentinos Jrs een inworp toe op de helft van Banfield.
2' Argentinos Jrs krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Fernando Rapallini in Buenos Aires.
3' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Buenos Aires.
3' In de minuut 3, Scheidsrechter Fernando Rapallini geeft Argentinos Jrs een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Banfield.
4' Scheidsrechter Fernando Rapallini kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
7' Scheidsrechter Fernando Rapallini fluit de wedstrijd weer op gang in Diego Armando Maradona.
7' In de minuut 7, Inworp voor Argentinos Jrs op de helft van Banfield.
8' Geronimo Rivera legt de bal in het net, de uitploeg leidt met 0-1.
10' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Argentinos Jrs in Buenos Aires.
11' In de minuut 11, In Diego Armando Maradona mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
12' Arbiter Fernando Rapallini kent een vrije trap toe aan Banfield op de eigen helft.
12' Argentinos Jrs krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Fernando Rapallini op de helft van Banfield.
15' In de minuut 15, Argentinos Jrs mag het vanaf elf meter proberen.
15' Doelpunt! De thuisploeg maakt er 1-1 van dankzij een verzilverde strafschop van Gaston Veron.
16' Scheidsrechter Fernando Rapallini geeft een inworp aan Banfield op de eigen helft in Diego Armando Maradona.
17' In de minuut 17, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Buenos Aires.
18' Argentinos Jrs krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Fernando Rapallini op de helft van Banfield.
19' Inworp voor Argentinos Jrs in Diego Armando Maradona op de eigen helft.
19' In de minuut 19, Inworp op de eigen helft voor Argentinos Jrs.
20' In Buenos Aires krijgt Banfield op de eigen helft een vrije trap te nemen.
21' Inworp Argentinos Jrs. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
22' In de minuut 22, De wedstrijd gaat weer verder.
22' Scheidsrechter Fernando Rapallini geeft Argentinos Jrs een doeltrap.
23' De bal is over de achterlijn geweest. Banfield mag een doeltrap nemen.
23' In de minuut 23, Inworp voor Argentinos Jrs op de helft van Banfield.
24' Inworp Banfield. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
26' Diego Armando Maradona ziet hoe Argentinos Jrs op voorsprong komt door een kopbal van Alan Lescano. 2-1!
26' In de minuut 26, Nicolas Oroz deed het voorbereidende werk.
28' Banfield mag een hoekschop nemen vanaf links via Ignacio Agustin Rodriguez in Diego Armando Maradona.
28' De kopbal van Bruno Sepulveda (Banfield) mist het doel van de tegenstander.
28' In de minuut 28, Doeltrap voor Argentinos Jrs in Diego Armando Maradona.
30' Diego Armando Maradona ziet de ploegen de wedstrijd weer hervatten in Buenos Aires.
31' Scheidsrechter Fernando Rapallini geeft een inworp aan Argentinos Jrs op de eigen helft in Diego Armando Maradona.
31' In de minuut 31, Alejandro Maciel (Banfield) krijgt een eerste gele kaart.
31' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Diego Armando Maradona.
32' Scheidsrechter Fernando Rapallini geeft een gele kaart aan Alan Lescano (Argentinos Jrs).
33' In de minuut 33, Banfield krijgt van scheidsrechter Fernando Rapallini op eigen helft een vrije trap toegewezen.
34' Scheidsrechter Fernando Rapallini geeft Banfield een vrije trap op de eigen helft.
34' Inworp op de eigen helft voor Argentinos Jrs.
35' In de minuut 35, Scheidsrechter Fernando Rapallini kent Argentinos Jrs een inworp toe op de helft van Banfield.
35' Een schot van Leonardo Heredia (Argentinos Jrs) wordt geblokkeerd door een verdediger van Banfield.
36' Argentinos Jrs schiet tussen de palen, maar Gaston Veron ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Buenos Aires.
36' In de minuut 36, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Diego Armando Maradona.
36' Scheidsrechter Fernando Rapallini toont Ignacio Agustin Rodriguez (Banfield) de gele kaart.
38' Scheidsrechter Fernando Rapallini kent een vrije trap toe aan Argentinos Jrs, te nemen op de helft van Banfield.
39' In de minuut 39, In Diego Armando Maradona mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
40' Scheidsrechter Fernando Rapallini kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
43' Eerste gele kaart voor Jesus Miguel Soraire (Banfield) in Buenos Aires.
44' In de minuut 44, Argentinos Jrs krijgt van scheidsrechter Fernando Rapallini op eigen helft een vrije trap toegewezen.
44' Er wordt weer gevoetbald!
45' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Fernando Rapallini een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Buenos Aires.
45' In de minuut 45, Scheidsrechter Fernando Rapallini geeft Banfield een doeltrap.
45' Scheidsrechter Fernando Rapallini laat nog 4 minuten doorspelen in Buenos Aires.
45' + 1 Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Buenos Aires.
45' + 2 In de minuut 45, Ignacio Agustin Rodriguez neemt de door scheidsrechter Fernando Rapallini gegeven hoekschop voor Banfield in Buenos Aires.
45' + 2 De bal gaat buiten. Doeltrap voor Argentinos Jrs in Buenos Aires.
45' + 3 Scheidsrechter Fernando Rapallini geeft Argentinos Jrs een vrije trap op de eigen helft.
45' + 3 In de minuut 45, De bal is over de achterlijn geweest. Argentinos Jrs mag een doeltrap nemen.
45' De scheidsrechter fluit voor het einde van de eerste helft.
46' Na de pauze trapt Banfield af voor de tweede helft.
47' In de minuut 47, Arbiter Fernando Rapallini kent een vrije trap toe aan Banfield op de eigen helft.
48' De thuisploeg incasseert geel op naam van Jonatan Galvan.
48' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Banfield in de buurt van het doel van Argentinos Jrs.
52' In de minuut 52, Inworp voor Argentinos Jrs in Diego Armando Maradona op de eigen helft.
53' Vrije trap voor Argentinos Jrs op de helft van Banfield.
53' In Diego Armando Maradona mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
54' In de minuut 54, Hoekschop voor Banfield in Diego Armando Maradona. Ignacio Agustin Rodriguez neemt deze vanaf links.
55' Vanaf links mag Lautaro Rios een hoekschop nemen voor Banfield in Diego Armando Maradona.
55' Inworp voor Argentinos Jrs in Diego Armando Maradona op de eigen helft.
56' In de minuut 56, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Buenos Aires.
57' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Buenos Aires.
58' Inworp op de eigen helft voor Argentinos Jrs.
58' In de minuut 58, De onderbreking is afgelopen in Buenos Aires.
58' Scheidsrechter Fernando Rapallini kent Banfield een inworp toe op de helft van Argentinos Jrs.
60' Argentinos Jrs krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Fernando Rapallini op de helft van Banfield.
61' In de minuut 61, Argentinos Jrs krijgt een schietkans via Leonardo Heredia, maar scoort niet.
61' Alan Lescano schiet op doel maar scoort niet voor Argentinos Jrs.
61' In Buenos Aires krijgt Banfield op de eigen helft een vrije trap te nemen.
62' In de minuut 62, Matias Gonzalez vervangt Lautaro Rios bij de uitploeg.
62' De 2 wissel van Banfield. Ezequiel Martin Canete komt erin voor Yvo Calleros in Diego Armando Maradona.
62' Bij Banfield komt Juan Ignacio Quintana Silva er in. Hij vervangt Ignacio Agustin Rodriguez.
62' In de minuut 62, De uitploeg wisselt Jesus Miguel Soraire voor Lucas Palavecino.
62' Argentinos Jrs brengt Damian Batallini in de plaats van Gaston Veron.
63' Trainer Pablo Guede gebruikt zijn 2 wissel. Thiago SantamarĂ­a wordt door Fernando Meza vervangen bij de thuisploeg.
63' In de minuut 63, Inworp Argentinos Jrs. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
64' Inworp voor Argentinos Jrs op de helft van Banfield.
64' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Diego Armando Maradona.
65' In de minuut 65, Argentinos Jrs krijgt van scheidsrechter Fernando Rapallini op eigen helft een vrije trap toegewezen.
66' Het voorbereidende werk werd verricht door Damian Batallini.
68' In de minuut 68, Scheidsrechter Fernando Rapallini geeft een inworp aan Banfield op de eigen helft in Diego Armando Maradona.
68' Maximiliano Romero gaat in het boekje van de scheidsrechter.
68' Scheidsrechter Fernando Rapallini geeft Banfield een vrije trap op de eigen helft.
69' In de minuut 69, Argentinos Jrs moet opletten als Banfield van scheidsrechter Fernando Rapallini een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
70' Vrije trap in Diego Armando Maradona. Op de helft van Argentinos Jrs mag Banfield een vrije trap nemen.
70' In de minuut 70, De voorzet kwam van Maximiliano Romero.
72' Doeltrap voor Argentinos Jrs in Diego Armando Maradona.
72' Trainer Pablo Guede (Argentinos Jrs) gebruikt zijn 3 wissel en vervangt Alan Lescano door Jose Maria Herrera.
72' In de minuut 72, Wissel in Buenos Aires: Santiago Montiel vervangt Leonardo Heredia bij Argentinos Jrs.
74' Er wordt weer gevoetbald in Buenos Aires.
76' In Buenos Aires krijgt Argentinos Jrs op de eigen helft een vrije trap te nemen.
76' In de minuut 76, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Diego Armando Maradona.
77' Ezequiel Martin Canete neemt de door scheidsrechter Fernando Rapallini gegeven hoekschop voor Banfield in Buenos Aires.
77' De kopbal van Bruno Sepulveda wordt onschadelijk gemaakt door de verdediging van Argentinos Jrs.
77' In de minuut 77, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Buenos Aires.
78' De assist kwam van Bruno Sepulveda.
78' In de minuut 78, Scheidsrechter Fernando Rapallini kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
79' Inworp voor Argentinos Jrs in Diego Armando Maradona op de eigen helft.
79' Argentinos Jrs heeft Nicolas Oroz gewisseld. Francisco Alvarez neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Pablo Guede.
80' In de minuut 80, Inworp op de eigen helft voor Banfield.
80' Scheidsrechter Fernando Rapallini kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
81' Inworp voor Banfield op de helft van Argentinos Jrs.
82' In de minuut 82, Scheidsrechter Fernando Rapallini kent Banfield een inworp toe op de helft van Argentinos Jrs.
83' Scheidsrechter Fernando Rapallini geeft een inworp aan Argentinos Jrs op de eigen helft in Diego Armando Maradona.
83' Inworp Argentinos Jrs. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
84' In de minuut 84, Inworp voor Banfield in Diego Armando Maradona op de eigen helft.
85' Scheidsrechter Fernando Rapallini geeft Argentinos Jrs een doeltrap.
86' Scheidsrechter Fernando Rapallini kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
86' In de minuut 86, Argentinos Jrs krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Fernando Rapallini op de helft van Banfield.
86' In Diego Armando Maradona mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
87' In Diego Armando Maradona mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
88' In de minuut 88, Inworp op de eigen helft voor Argentinos Jrs.
88' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Diego Armando Maradona.
89' Argentinos Jrs mag een hoekschop nemen vanaf links via Santiago Montiel in Diego Armando Maradona.
90' Vergeefse doelpoging Santiago Montiel (Argentinos Jrs).
90' + 1 De vierde official geeft 6 minuten extra tijd aan voor de Tweede helft.
90' + 2 Buitenspelpositie Maximiliano Romero (Argentinos Jrs).
90' + 3 Jose Maria Herrera (Argentinos Jrs) krijgt geel van scheidsrechter Fernando Rapallini in Diego Armando Maradona en moet oppassen.
90' + 3 Vrije trap voor Banfield op de helft van Argentinos Jrs.
90' + 4 Inworp voor Banfield in de buurt van het vijandige doel in Diego Armando Maradona.
90' + 5 Scheidsrechter Fernando Rapallini geeft een inworp aan Argentinos Jrs op de eigen helft in Diego Armando Maradona.
90' + 6 Argentinos Jrs krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Fernando Rapallini op de helft van Banfield.
90' Scheidsrechter Fernando Rapallini fluit de wedstrijd af in Buenos Aires. De eindstand is 4-2.