1' Coopers Stadium ziet toe hoe Zuid-Korea de aftrap verricht als scheidsrechter Edina Alves Batista fluit voor het begin van de wedstrijd.
1' Scheidsrechter Edina Alves Batista kent een vrije trap toe aan Zuid-Korea, te nemen op de helft van Morocco.
3' In de minuut 3, Scheidsrechter Edina Alves Batista geeft Morocco een doeltrap.
4' Een schot van Elodie Nakkach (Morocco) smoort in de verdediging van Zuid-Korea.
4' Morocco mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Fatima Tagnaout in Coopers Stadium.
5' In de minuut 5, Scheidsrechter Edina Alves Batista geeft een inworp aan Morocco op de eigen helft in Coopers Stadium.
6' Inworp voor Zuid-Korea op de helft van Morocco.
6' Scheidsrechter Edina Alves Batista kent Morocco een inworp toe op de helft van Zuid-Korea.
6' Het voorbereidende werk werd verricht door Hanane Ait El Haj.
8' Inworp op de eigen helft voor Zuid-Korea.
9' In de minuut 9, Buitenspel Zuid-Korea. Eun Sun Park wordt teruggefloten door scheidsrechter Edina Alves Batista.
10' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Zuid-Korea in Adelaide.
11' In de minuut 11, Inworp voor Zuid-Korea in Coopers Stadium op de eigen helft.
12' Scheidsrechter Edina Alves Batista kent Zuid-Korea een inworp toe op de helft van Morocco.
12' Inworp voor Zuid-Korea in Coopers Stadium op de eigen helft.
13' In de minuut 13, Scheidsrechter Edina Alves Batista geeft een inworp aan Morocco op de eigen helft in Coopers Stadium.
13' Inworp op de eigen helft voor Zuid-Korea.
14' Vanaf links mag Ghizlane Chebbak een hoekschop nemen voor Morocco in Coopers Stadium.
15' In de minuut 15, Morocco krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Edina Alves Batista op de helft van Zuid-Korea.
16' De bal is over de achterlijn geweest. Morocco mag een doeltrap nemen.
17' Vrije trap voor Zuid-Korea op de helft van Morocco.
17' In de minuut 17, Morocco verdedigt een schot van Lee Geummin, waardoor Zuid-Korea niet tot scoren komt.
17' Scheidsrechter Edina Alves Batista geeft een inworp aan Morocco op de eigen helft in Coopers Stadium.
18' Inworp voor Morocco op de helft van Zuid-Korea.
20' In de minuut 20, Choo Hyojoo mist het doel en scoort niet voor Zuid-Korea in Coopers Stadium.
20' Doeltrap voor Morocco in Coopers Stadium.
21' Vrije trap in Coopers Stadium. Op de helft van Morocco mag Zuid-Korea een vrije trap nemen.
22' In de minuut 22, Buitenspel Zuid-Korea.
23' Inworp voor Zuid-Korea op de helft van Morocco.
24' Inworp voor Morocco in Coopers Stadium op de eigen helft.
26' In de minuut 26, Scheidsrechter Edina Alves Batista kent Zuid-Korea een inworp toe op de helft van Morocco.
26' Eun Sun Park met de kopkans! Geen doelpunt voor Zuid-Korea in Coopers Stadium.
26' Doeltrap voor Morocco in Coopers Stadium.
27' In de minuut 27, Scheidsrechter Edina Alves Batista geeft Zuid-Korea een doeltrap.
29' Salma Amani mist het doel en scoort niet voor Morocco.
29' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Zuid-Korea in Adelaide.
29' In de minuut 29, Scheidsrechter Edina Alves Batista kent een vrije trap toe aan Zuid-Korea op een gevaarlijke plek voor Morocco.
30' De bal is over de achterlijn geweest. Morocco mag een doeltrap nemen.
31' Een doelpoging van Sakina Ouzraoui Diki (Morocco) mist scherpte.
31' In de minuut 31, Doeltrap voor Zuid-Korea in Coopers Stadium.
32' Zuid-Korea krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Edina Alves Batista op de helft van Morocco.
32' Inworp op de eigen helft voor Morocco.
33' In de minuut 33, Inworp voor Morocco in Coopers Stadium op de eigen helft.
33' De poging van Ghizlane Chebbak (Morocco) mist doel in Coopers Stadium.
33' De bal is over de achterlijn geweest. Zuid-Korea mag een doeltrap nemen.
35' In de minuut 35, Inworp op de eigen helft voor Zuid-Korea.
36' Arbiter Edina Alves Batista kent een vrije trap toe aan Morocco op de eigen helft.
37' In Adelaide krijgt Zuid-Korea op de eigen helft een vrije trap te nemen.
38' In de minuut 38, In Coopers Stadium ziet Choo Hyojoo (Zuid-Korea) zijn kopbal op doel gered worden door Morocco.
38' Vrije trap voor Zuid-Korea op de helft van Morocco.
39' Scheidsrechter Edina Alves Batista fluit voor buitenspel van Zuid-Korea.
40' In de minuut 40, Scheidsrechter Edina Alves Batista geeft Zuid-Korea een vrije trap op de eigen helft.
40' Vrije trap in Coopers Stadium. Op de helft van Morocco mag Zuid-Korea een vrije trap nemen.
41' Scheidsrechter Edina Alves Batista geeft Morocco een doeltrap.
41' In de minuut 41, De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Nesryne El Chad (Morocco).
42' Scheidsrechter Edina Alves Batista geeft een inworp aan Morocco op de eigen helft in Coopers Stadium.
43' Zuid-Korea krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Edina Alves Batista op de helft van Morocco.
43' In de minuut 43, Nesryne El Chad (Morocco) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
43' Scheidsrechter Edina Alves Batista kent een vrije trap toe aan Zuid-Korea, te nemen op de helft van Morocco.
44' Cho Sohyun schiet op doel maar scoort niet voor Zuid-Korea.
45' In de minuut 45, Inworp voor Zuid-Korea in de buurt van het vijandige doel in Coopers Stadium.
45' Zuid-Korea in buitenspelpositie.
45' + 1 We spelen 3 minuten extra in Coopers Stadium.
45' + 1 In de minuut 45, Scheidsrechter Edina Alves Batista geeft een inworp aan Zuid-Korea op de eigen helft in Coopers Stadium.
45' + 2 Inworp voor Morocco in Coopers Stadium op de eigen helft.
45' + 2 Inworp op de eigen helft voor Morocco.
45' + 3 In de minuut 45, Scheidsrechter Edina Alves Batista kent Zuid-Korea een inworp toe op de helft van Morocco.
45' De eerste helft is afgelopen in Adelaide's Coopers Stadium.
46' Begin van de tweede helft. Morocco verzorgt de aftrap.
46' In de minuut 46, Zuid-Korea gebruikt de eerste wissel. Choe Yuri vervangt Son Hwayeon.
46' Zuid-Korea brengt Moon Mira in de plaats van Choo Hyojoo.
47' Inworp voor Zuid-Korea op de helft van Morocco.
47' In de minuut 47, Scheidsrechter Edina Alves Batista kent Morocco een inworp toe op de helft van Zuid-Korea.
49' Zuid-Korea krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Edina Alves Batista op de helft van Morocco.
50' Vrije trap in Coopers Stadium. Op de helft van Zuid-Korea mag Morocco een vrije trap nemen.
51' In de minuut 51, Morocco schiet tussen de palen, maar Zineb Redouani ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
52' Inworp voor Zuid-Korea op de helft van Morocco.
52' Jang Selgi schiet op doel maar scoort niet voor Zuid-Korea in Adelaide.
53' In de minuut 53, Scheidsrechter Edina Alves Batista geeft een inworp aan Morocco op de eigen helft in Coopers Stadium.
53' Inworp op de eigen helft voor Zuid-Korea.
54' Een doelpoging van Moon Mira (Zuid-Korea) in Adelaide mist scherpte.
54' In de minuut 54, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Morocco in Adelaide.
54' Inworp voor Morocco in Coopers Stadium op de eigen helft.
55' Morocco krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Edina Alves Batista in Adelaide.
55' In de minuut 55, De poging van Nouhaila Benzina (Morocco) mist doel.
55' Scheidsrechter Edina Alves Batista geeft Zuid-Korea een doeltrap.
56' Zuid-Korea krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Edina Alves Batista op de helft van Morocco.
56' In de minuut 56, Scheidsrechter Edina Alves Batista kent een vrije trap toe aan Zuid-Korea, te nemen op de helft van Morocco.
57' Inworp op de eigen helft voor Morocco.
58' Kim Hyeri neemt de door scheidsrechter Edina Alves Batista gegeven hoekschop voor Zuid-Korea in Adelaide.
59' In de minuut 59, Hanane Ait El Haj raakt geblesseerd bij Morocco en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
60' Vanaf links mag Kim Hyeri een hoekschop nemen voor Zuid-Korea in Coopers Stadium.
60' Cho Sohyun mist een kopkans voor Zuid-Korea.
60' In de minuut 60, De bal is over de achterlijn geweest. Morocco mag een doeltrap nemen.
61' Hanane Ait El Haj kan weer verder bij Morocco.
61' Scheidsrechter Edina Alves Batista kent Zuid-Korea een inworp toe op de helft van Morocco.
62' In de minuut 62, De scherpte ontbreekt bij Lee Geummin (Zuid-Korea). Zijn poging mist doel in Adelaide.
62' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Morocco in Adelaide.
62' Inworp voor Zuid-Korea op de helft van Morocco.
63' In de minuut 63, Zuid-Korea krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Edina Alves Batista in Adelaide.
64' De kopbal van Hong Hyeji belandt niet in het doel van de tegenpartij. Geen goal voor Zuid-Korea.
64' Doeltrap voor Morocco in Coopers Stadium.
64' In de minuut 64, Scheidsrechter Edina Alves Batista geeft een inworp aan Morocco op de eigen helft in Coopers Stadium.
65' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Zuid-Korea in de buurt van het doel van Morocco.
66' Inworp voor Zuid-Korea op de helft van Morocco.
67' In de minuut 67, Inworp voor Morocco in Coopers Stadium op de eigen helft.
67' Inworp voor Zuid-Korea ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Adelaide.
68' Zuid-Korea krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Edina Alves Batista op de helft van Morocco.
69' In de minuut 69, Scheidsrechter Edina Alves Batista geeft Morocco een doeltrap.
69' Zuid-Korea brengt Jeoun Eunha in de plaats van Eun Sun Park.
69' Morocco gebruikt de eerste wissel. Sarah Kassi vervangt Salma Amani.
70' In de minuut 70, Inworp op de eigen helft voor Zuid-Korea.
72' Morocco krijgt van scheidsrechter Edina Alves Batista op eigen helft een vrije trap toegewezen.
73' Vrije trap voor Morocco op de helft van Zuid-Korea.
74' De tweede wissel van Morocco. Rosella Ayane komt erin voor Ibtissam Jraidi in Coopers Stadium.
74' In de minuut 74, Vrije trap in Coopers Stadium. Op de helft van Morocco mag Zuid-Korea een vrije trap nemen.
75' Scheidsrechter Edina Alves Batista kent Zuid-Korea een inworp toe op de helft van Morocco.
75' Een schot van Ji Soyun (Zuid-Korea) wordt geblokkeerd door een verdediger van Morocco.
75' In de minuut 75, Scheidsrechter Edina Alves Batista geeft een inworp aan Morocco op de eigen helft in Coopers Stadium.
76' Zuid-Korea krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Edina Alves Batista op de helft van Morocco.
77' Kim Hyeri neemt de door scheidsrechter Edina Alves Batista gegeven hoekschop voor Zuid-Korea in Adelaide.
77' In de minuut 77, De verdediging van Morocco blokkeert een schot van Cho Sohyun (Zuid-Korea).
78' Doeltrap voor Morocco in Coopers Stadium.
79' Morocco krijgt van scheidsrechter Edina Alves Batista op eigen helft een vrije trap toegewezen.
80' In de minuut 80, Scheidsrechter Edina Alves Batista kent een vrije trap toe aan Morocco, te nemen op de helft van Zuid-Korea.
80' Wissel in Adelaide: Najat Badri vervangt Elodie Nakkach bij Morocco.
80' Morocco gebruikt de vierde wissel. Sofia Bouftini vervangt Fatima Tagnaout.
81' In de minuut 81, Eerste gele kaart voor Nouhaila Benzina (Morocco) in Adelaide.
82' Morocco moet uitkijken als Zuid-Korea een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Coopers Stadium.
83' Ji Soyun (Zuid-Korea) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Morocco.
83' In de minuut 83, Inworp voor Morocco in Coopers Stadium op de eigen helft.
84' De vierde wissel van Zuid-Korea. Casey Phair komt erin voor Hong Hyeji in Coopers Stadium.
84' Inworp voor Morocco op de helft van Zuid-Korea.
85' In de minuut 85, Inworp op de eigen helft voor Zuid-Korea.
85' Scheidsrechter Edina Alves Batista kent Morocco een inworp toe op de helft van Zuid-Korea.
86' Morocco krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Edina Alves Batista op de helft van Zuid-Korea.
87' In de minuut 87, Inworp voor Zuid-Korea op de helft van Morocco.
87' Vrije trap voor Zuid-Korea op de helft van Morocco.
88' Doelpoging Zuid-Korea! Het schot van Casey Phair gaat niet tussen de palen.
88' In de minuut 88, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Morocco in Adelaide.
88' Zuid-Korea brengt Chun Garam in de plaats van Lee Geummin.
89' Doelpoging Morocco! Het schot van Rosella Ayane gaat niet tussen de palen in Adelaide.
89' In de minuut 89, De bal is over de achterlijn geweest. Zuid-Korea mag een doeltrap nemen.
89' Zuid-Korea mag een hoekschop nemen vanaf links via Jeoun Eunha in Coopers Stadium.
90' De poging van Chun Garam (Zuid-Korea) mist doel in Coopers Stadium.
90' Doeltrap voor Morocco in Coopers Stadium.
90' Scheidsrechter Edina Alves Batista kent Zuid-Korea een inworp toe op de helft van Morocco.
90' + 1 De scherpte ontbreekt bij Jang Selgi (Zuid-Korea). Zijn poging mist doel.
90' + 1 De bal is over de achterlijn geweest. Morocco mag een doeltrap nemen.
90' + 1 6 minuten worden toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Tweede helft.
90' + 2 Inworp voor Morocco op de helft van Zuid-Korea.
90' + 2 Zuid-Korea mag een hoekschop nemen vanaf links via Ji Soyun in Coopers Stadium.
90' + 3 In Adelaide krijgt Morocco op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90' + 4 Scheidsrechter Edina Alves Batista geeft Morocco een vrije trap op de eigen helft.
90' + 5 Inworp voor Zuid-Korea in Coopers Stadium op de eigen helft.
90' + 5 Sofia Bouftini mist het doel en scoort niet voor Morocco.
90' + 5 Scheidsrechter Edina Alves Batista geeft Zuid-Korea een doeltrap.
90' + 6 Morocco moet opletten als Zuid-Korea van scheidsrechter Edina Alves Batista een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90' + 6 Een doelpoging van Choe Yuri (Zuid-Korea) mist scherpte.
90' + 6 De bal gaat buiten. Doeltrap voor Morocco in Adelaide.
90' + 6 Zuid-Korea krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Edina Alves Batista op de helft van Morocco.
90' Scheidsrechter Edina Alves Batista fluit de wedstrijd af in Adelaide. De eindstand is 0-1.