1' De wedstrijd gaat van start. Ierland heeft afgetrapt.
3' In de minuut 3, Strafschop voor Ierland!
4' Doelpunt Ierland! Adam Idah faalt niet vanaf elf meter en bezorgt Ierland een 1-0 voorsprong in Dublin.
16' Mats Wieffer (Nederland) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
18' In de minuut 18, Penalty! Scheidsrechter Irfan Peljto geeft Nederland een strafschop in Dublin.
18' Eerste gele kaart voor Gavin Bazunu (Ierland) in Dublin.
19' De 1-1 gelijkmaker wordt gescoord door Cody Gakpo, die een penalty verzilvert in Aviva Stadium.
42' In de minuut 42, Chiedozie Ogbene (Ierland) krijgt geel.
45' De scheidsrechter fluit voor het einde van de eerste helft.
46' De scheidsrechter fluit voor het begin van de tweede helft. Nederland trapt af.
46' In de minuut 46, Nederland brengt Tijani Reijnders in de plaats van Mats Wieffer.
46' Nederland gebruikt de tweede wissel. Wout Weghorst vervangt Daley Blind.
56' In de minuut 56, De voorzet kwam van Denzel Dumfries.
64' Bij Ierland komt Ryan Manning er in. Hij vervangt James McClean.
67' Cody Gakpo (Nederland) krijgt een eerste gele kaart.
67' In de minuut 67, Scheidsrechter Irfan Peljto geeft een gele kaart aan Jason Knight (Ierland).
68' Teun Koopmeiners vervangt Donyell Malen bij de uitploeg.
73' De thuisploeg wisselt John Egan voor Jamie McGrath.
73' In de minuut 73, Trainer Stephen Kenny gebruikt zijn derde wissel. Alan Browne wordt door William Smallbone vervangen bij de thuisploeg.
81' De vierde wissel van Nederland. Noa Lang komt erin voor Cody Gakpo in Aviva Stadium.
87' Gele kaart in Dublin: Wout Weghorst (Nederland) gaat op de bon bij scheidsrechter Irfan Peljto.
87' In de minuut 87, De thuisploeg vervangt Matt Doherty door Festy Ebosele.
87' Wissel in Dublin: Sinclair Armstrong vervangt Jason Knight bij Ierland.
89' Nederland gebruikt de vijfde wissel. Steven Berghuis vervangt Xavi Simons.
90' De wedstrijd is afgelopen in Dublin met een 1-2 stand op het scorebord.