1' De eerste helft is begonnen. Panaitolikos trapt af.
1' In de minuut 1, Scheidsrechter Panagiotis Rafail Tsiaras kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
3' De scherpte ontbreekt bij Levan Shengelia (Panaitolikos). Zijn poging mist doel in Agrinio.
3' Doeltrap voor Lamia in Panetolikos Stadium.
4' In de minuut 4, De bal is over de achterlijn geweest. Lamia mag een doeltrap nemen.
5' Inworp op de eigen helft voor Lamia.
6' Ruben Martinez Granja neemt de door scheidsrechter Panagiotis Rafail Tsiaras gegeven hoekschop voor Lamia in Agrinio.
6' In de minuut 6, Panaitolikos moet opletten als Lamia van scheidsrechter Panagiotis Rafail Tsiaras een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
7' Inworp voor Panaitolikos ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Agrinio.
8' Scheidsrechter Panagiotis Rafail Tsiaras geeft Lamia een doeltrap.
8' In de minuut 8, Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Panagiotis Rafail Tsiaras een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Agrinio.
10' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Lamia in Agrinio.
11' In de minuut 11, Het voorbereidende werk werd verricht door Carlitos.
11' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Panagiotis Rafail Tsiaras aan de uitploeg.
13' Scheidsrechter Panagiotis Rafail Tsiaras geeft Lamia een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Panaitolikos.
14' In de minuut 14, Een schot van Flosard Malci (Lamia) wordt geblokkeerd door een verdediger van Panaitolikos.
14' Hoekschop voor Lamia in Panetolikos Stadium. Carlitos neemt deze vanaf rechts.
15' Sotiris Tsiloulis kopt namens Lamia op doel, zonder doelpunt als resultaat.
15' In de minuut 15, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Agrinio.
16' Nikos Karelis mist het doel en scoort niet voor Panaitolikos in Panetolikos Stadium.
16' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Lamia in Agrinio.
17' In de minuut 17, Doelpoging Lamia! Het schot van Carlitos gaat niet tussen de palen in Agrinio.
17' Doeltrap voor Panaitolikos in Panetolikos Stadium.
17' Lamia moet uitkijken als Panaitolikos een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Panetolikos Stadium.
18' In de minuut 18, Bruno Duarte met de kopkans! Geen doelpunt voor Panaitolikos in Panetolikos Stadium.
18' De bal is over de achterlijn geweest. Lamia mag een doeltrap nemen.
18' Inworp voor Lamia in Panetolikos Stadium op de eigen helft.
19' In de minuut 19, Inworp voor Panaitolikos in de buurt van het vijandige doel in Panetolikos Stadium.
19' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
20' De uitploeg krijgt een doeltrap in Agrinio.
21' In de minuut 21, Scheidsrechter Panagiotis Rafail Tsiaras geeft Lamia een doeltrap.
21' Inworp voor Lamia in de buurt van het vijandige doel in Panetolikos Stadium.
22' Hoekschop voor Lamia in Panetolikos Stadium. Carlitos neemt deze vanaf rechts.
22' In de minuut 22, Panaitolikos verdedigt een schot van Ruben Martinez Granja, waardoor Lamia niet tot scoren komt.
22' De verdediging van Panaitolikos blokkeert een schot van Sotiris Tsiloulis (Lamia) in Panetolikos Stadium.
23' Vanaf links mag Carlitos een hoekschop nemen voor Lamia in Panetolikos Stadium.
23' In de minuut 23, Een schot van Flosard Malci (Lamia) wordt tegengehouden door de verdediging van Panaitolikos in Agrinio.
23' Inworp voor Lamia op de helft van Panaitolikos.
23' In Panetolikos Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
24' In de minuut 24, Scheidsrechter Panagiotis Rafail Tsiaras geeft een inworp aan Lamia op de eigen helft in Panetolikos Stadium.
26' Panaitolikos krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Panagiotis Rafail Tsiaras in Agrinio.
26' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Agrinio.
27' In de minuut 27, Panaitolikos mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
27' Gele kaart in Agrinio: Pedro Amaral (Lamia) gaat op de bon bij scheidsrechter Panagiotis Rafail Tsiaras.
28' De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Charalampos Mavrias (Panaitolikos).
29' In de minuut 29, Levan Shengelia schiet op doel maar scoort niet voor Panaitolikos.
29' Vanaf links mag Juanpi Anor een hoekschop nemen voor Panaitolikos in Panetolikos Stadium.
29' De poging van Charalampos Mavrias (Panaitolikos) mist doel in Panetolikos Stadium.
29' In de minuut 29, De bal is over de achterlijn geweest. Lamia mag een doeltrap nemen.
30' Panaitolikos mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Levan Shengelia in Panetolikos Stadium.
30' Scheidsrechter Panagiotis Rafail Tsiaras geeft Panaitolikos een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Lamia.
31' In de minuut 31, Inworp Lamia. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
32' Inworp Panaitolikos. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
33' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
34' In de minuut 34, Lamia schiet tussen de palen, maar Carlitos ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Agrinio.
34' Inworp op de eigen helft voor Lamia.
35' Scheidsrechter Panagiotis Rafail Tsiaras kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
35' In de minuut 35, Panaitolikos moet opletten als Lamia van scheidsrechter Panagiotis Rafail Tsiaras een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
35' Inworp voor Lamia ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Agrinio.
36' Inworp voor Panaitolikos in Panetolikos Stadium op de eigen helft.
36' In de minuut 36, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
36' Vrije trap in Panetolikos Stadium. Op de helft van Lamia mag Panaitolikos een vrije trap nemen.
36' Scheidsrechter Panagiotis Rafail Tsiaras trekt geel in Panetolikos Stadium. Theofanis Tzandaris (Lamia) is er de volgende wedstrijd niet bij.
38' In de minuut 38, Doelpoging Panaitolikos! Het schot van Juanpi Anor gaat niet tussen de palen in Agrinio.
38' Doeltrap voor Lamia in Panetolikos Stadium.
39' Panaitolikos krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Panagiotis Rafail Tsiaras op de helft van Lamia.
40' In de minuut 40, Lamia krijgt van scheidsrechter Panagiotis Rafail Tsiaras op eigen helft een vrije trap toegewezen.
40' Scheidsrechter Panagiotis Rafail Tsiaras kent een vrije trap toe aan Lamia op een gevaarlijke plek voor Panaitolikos.
40' Bruno Duarte (Panaitolikos) krijgt geel en is daarmee geschorst voor het volgende duel.
42' In de minuut 42, Arbiter Panagiotis Rafail Tsiaras kent een vrije trap toe aan Panaitolikos op de eigen helft.
42' Geel voor Adam Tzanetopoulos. Hij zal er volgende wedstrijd niet bij zijn voor Lamia.
42' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Panaitolikos in de buurt van het doel van Lamia.
44' In de minuut 44, De poging met het hoofd van Juanpi Anor (Panaitolikos) belandt op de lat!
44' Nikos Karelis (Panaitolikos) schiet de bal op de paal in Agrinio.
44' Scheidsrechter Panagiotis Rafail Tsiaras kent Lamia een inworp toe op de helft van Panaitolikos.
45' In de minuut 45, Inworp voor Lamia in de buurt van het vijandige doel in Panetolikos Stadium.
45' Vrije trap voor Panaitolikos op de helft van Lamia.
45' + 1 Nog 1 minuten extra speeltijd voor Eerste helft.
45' + 1 In de minuut 45, Inworp voor Lamia ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Agrinio.
45' Met het laatste fluitsignaal van de eerste helft geeft scheidsrechter Panagiotis Rafail Tsiaras aan dat we gaan rusten in Agrinio's Panetolikos Stadium.
46' Lamia mag de tweede helft op gang brengen. Scheidsrechter Panagiotis Rafail Tsiaras fluit en we zijn begonnen.
46' In de minuut 46, Doelpuntenmaker Charalampos Mavrias brengt de score weer in evenwicht in Agrinio en helpt Panaitolikos terug in de wedstrijd. 1-1!
48' Scheidsrechter Panagiotis Rafail Tsiaras geeft een inworp aan Lamia op de eigen helft in Panetolikos Stadium.
49' Lamia mag een hoekschop nemen vanaf links via Carlitos in Panetolikos Stadium.
49' In de minuut 49, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Panaitolikos in Agrinio.
50' Ruben Martinez Granja mist het doel en scoort niet voor Lamia.
50' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Agrinio.
51' In de minuut 51, Scheidsrechter Panagiotis Rafail Tsiaras geeft Lamia een vrije trap op de eigen helft.
52' Scheidsrechter Panagiotis Rafail Tsiaras kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
53' Scheidsrechter Panagiotis Rafail Tsiaras kent een vrije trap toe aan Lamia, te nemen op de helft van Panaitolikos.
54' In de minuut 54, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Panetolikos Stadium.
54' Nikola Stajic gaat in het boekje van de scheidsrechter.
55' Scheidsrechter Panagiotis Rafail Tsiaras geeft Panaitolikos een doeltrap.
56' In de minuut 56, Levan Shengelia mist het doel en scoort niet voor Panaitolikos in Panetolikos Stadium.
56' Panaitolikos krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Panagiotis Rafail Tsiaras op de helft van Lamia.
56' Doeltrap voor Lamia in Panetolikos Stadium.
57' In de minuut 57, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Panetolikos Stadium.
57' Inworp op de eigen helft voor Panaitolikos.
58' Vergeefse doelpoging Pedro Amaral (Lamia).
58' In de minuut 58, Scheidsrechter Panagiotis Rafail Tsiaras geeft Lamia een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Panaitolikos.
58' Panaitolikos moet opletten als Lamia van scheidsrechter Panagiotis Rafail Tsiaras een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
59' Panaitolikos mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
59' In de minuut 59, De bal is over de achterlijn geweest. Lamia mag een doeltrap nemen.
60' In Panetolikos Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
60' Scheidsrechter Panagiotis Rafail Tsiaras geeft Panaitolikos een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Lamia.
60' In de minuut 60, Inworp voor Panaitolikos ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Agrinio.
60' In Agrinio krijgt Lamia op de eigen helft een vrije trap te nemen.
62' Scheidsrechter Panagiotis Rafail Tsiaras geeft een inworp aan Lamia op de eigen helft in Panetolikos Stadium.
65' In de minuut 65, De 1 wissel van Panaitolikos. Frederico Duarte komt erin voor Juanpi Anor in Panetolikos Stadium.
65' Panaitolikos heeft Levan Shengelia gewisseld. Sergio Diaz neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Giannis Petrakis.
66' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Lamia in de buurt van het doel van Panaitolikos.
67' In de minuut 67, Achterin bij Panaitolikos wordt de kopbal van Carlitos (Lamia) tegengehouden.
67' Inworp Lamia. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
68' Scheidsrechter Panagiotis Rafail Tsiaras geeft Panaitolikos een doeltrap.
69' In de minuut 69, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Agrinio.
70' Inworp voor Lamia in Panetolikos Stadium op de eigen helft.
70' Scheidsrechter Panagiotis Rafail Tsiaras geeft Panaitolikos een vrije trap op de eigen helft.
71' In de minuut 71, Vrije trap in Panetolikos Stadium. Op de helft van Lamia mag Panaitolikos een vrije trap nemen.
72' Lamia krijgt van scheidsrechter Panagiotis Rafail Tsiaras op eigen helft een vrije trap toegewezen.
73' Trainer Leonidas Vokolos (Lamia) gebruikt zijn 1 wissel en vervangt Ruben Martinez Granja door Sidcley.
73' In de minuut 73, Wissel in Agrinio: Zoran Tosic vervangt Sotiris Tsiloulis bij Lamia.
74' In Agrinio krijgt Lamia op de eigen helft een vrije trap te nemen.
76' Een doelpoging van Carlitos (Lamia) mist scherpte.
76' In de minuut 76, Panaitolikos brengt Joao Pedro in de plaats van Ilias Chatzitheodoridis.
76' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Panaitolikos in Agrinio.
77' Buitenspel Lamia. Scheidsrechter Panagiotis Rafail Tsiaras fluit de uitploeg terug in Panetolikos Stadium.
77' In de minuut 77, De poging van Frederico Duarte (Panaitolikos) mist doel in Panetolikos Stadium.
77' De uitploeg krijgt een doeltrap in Agrinio.