1' Atromitos Athena heeft afgetrapt voor het begin van de eerste helft.
2' In de minuut 2, Atromitos Athena mag een hoekschop nemen vanaf links via Pierre Kunde in Panetolikos Stadium.
2' Atromitos Athena schiet tussen de palen, maar Gaetan Robail ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
3' Scheidsrechter Ioannis Papadopoulos fluit de uitploeg terug voor buitenspel in Agrinio.
5' In de minuut 5, Panaitolikos krijgt een schietkans via Facundo Perez, maar scoort niet.
7' Frederico Duarte neemt de door scheidsrechter Ioannis Papadopoulos gegeven hoekschop voor Panaitolikos in Agrinio.
7' In de minuut 7, Arbiter Ioannis Papadopoulos kent een vrije trap toe aan Atromitos Athena op de eigen helft.
8' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Panetolikos Stadium.
9' Inworp voor Atromitos Athena op de helft van Panaitolikos.
10' In de minuut 10, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
10' Scheidsrechter Ioannis Papadopoulos geeft Atromitos Athena een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Panaitolikos.
11' De bal is over de achterlijn geweest. Panaitolikos mag een doeltrap nemen.
14' In de minuut 14, Hoekschop voor Atromitos Athena in Panetolikos Stadium. Denzel Jubitana neemt deze vanaf rechts.
14' Doeltrap voor Panaitolikos in Panetolikos Stadium.
15' Vanaf rechts mag Denzel Jubitana een hoekschop nemen voor Atromitos Athena in Panetolikos Stadium.
16' In de minuut 16, Vrije trap in Panetolikos Stadium. Op de helft van Atromitos Athena mag Panaitolikos een vrije trap nemen.
17' Ilias Chatzitheodoridis van Panaitolikos is geblesseerd en het spel ligt even stil.
18' Panaitolikos krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ioannis Papadopoulos op de helft van Atromitos Athena.
18' In de minuut 18, Atromitos Athena moet opletten als Panaitolikos van scheidsrechter Ioannis Papadopoulos een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
19' Panaitolikos mag een hoekschop nemen vanaf links via Frederico Duarte in Panetolikos Stadium.
20' De poging van Pedro Silva (Panaitolikos) mist doel in Panetolikos Stadium.
20' In de minuut 20, De uitploeg krijgt een doeltrap in Agrinio.
21' Scheidsrechter Ioannis Papadopoulos geeft een gele kaart aan Georgios Tzavellas (Atromitos Athena).
21' Atromitos Athena krijgt van scheidsrechter Ioannis Papadopoulos op eigen helft een vrije trap toegewezen.
23' In de minuut 23, Sebastian Mladen (Panaitolikos) krijgt geel van scheidsrechter Ioannis Papadopoulos in Panetolikos Stadium en moet oppassen.
23' Scheidsrechter Ioannis Papadopoulos kent een vrije trap toe aan Atromitos Athena, te nemen op de helft van Panaitolikos.
24' In de minuut 24, De voorzet kwam van Facundo Perez.
27' Buitenspelpositie van de uitploeg.
28' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Atromitos Athena in Agrinio.
28' In de minuut 28, Inworp voor Panaitolikos in de buurt van het vijandige doel in Panetolikos Stadium.
29' Doelpoging Panaitolikos! Het schot van Frederico Duarte gaat niet tussen de palen in Agrinio.
29' Scheidsrechter Ioannis Papadopoulos geeft Atromitos Athena een doeltrap.
30' In de minuut 30, Rood in Agrinio! Scheidsrechter Ioannis Papadopoulos stuurt Marios Oikonomou vroegtijdig naar de kleedkamers. Panaitolikos met een man minder.
31' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Ioannis Papadopoulos een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Agrinio.
32' Eder Gonzalez Tortella blesseert zich bij Atromitos Athena, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Panetolikos Stadium.
32' In de minuut 32, De bal is over de achterlijn geweest. Panaitolikos mag een doeltrap nemen.
33' Scheidsrechter Ioannis Papadopoulos kent Atromitos Athena een inworp toe op de helft van Panaitolikos.
33' Scheidsrechter Ioannis Papadopoulos geeft Panaitolikos een doeltrap.
34' In de minuut 34, Scheidsrechter Ioannis Papadopoulos geeft Atromitos Athena een vrije trap op de eigen helft.
34' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Panetolikos Stadium.
35' Inworp voor Panaitolikos ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Agrinio.
36' In de minuut 36, Panaitolikos krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Ioannis Papadopoulos in Agrinio.
36' In Agrinio krijgt Atromitos Athena op de eigen helft een vrije trap te nemen.
37' Panaitolikos heeft Ilias Chatzitheodoridis gewisseld. Alexandros Malis neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Giannis Petrakis.
38' In de minuut 38, Arbiter Ioannis Papadopoulos kent een vrije trap toe aan Atromitos Athena op de eigen helft.
38' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
39' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Agrinio.
39' In de minuut 39, Panaitolikos krijgt van scheidsrechter Ioannis Papadopoulos op eigen helft een vrije trap toegewezen.
40' Vrije trap voor Atromitos Athena op de helft van Panaitolikos.
40' Inworp voor Atromitos Athena ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Agrinio.
41' In de minuut 41, Hoekschop voor Atromitos Athena in Panetolikos Stadium. Denzel Jubitana neemt deze vanaf rechts.
43' Charalampos Mavrias schiet op doel maar scoort niet voor Panaitolikos.
43' Panaitolikos moet opletten als Atromitos Athena van scheidsrechter Ioannis Papadopoulos een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
44' In de minuut 44, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Agrinio.
45' Atromitos Athena krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Ioannis Papadopoulos in Agrinio.
45' + 1 Nikola Stajic gaat in het boekje van de scheidsrechter.
45' + 1 In de minuut 45, Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Ioannis Papadopoulos aan de uitploeg.
45' + 2 Eder Gonzalez Tortella mist het doel en scoort niet voor Atromitos Athena in Panetolikos Stadium.
45' + 2 Doeltrap voor Panaitolikos in Panetolikos Stadium.
45' + 2 In de minuut 45, 5 minuten worden toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 2 Inworp Atromitos Athena. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
45' + 5 Een doelpoging van Karol Angielski (Atromitos Athena) mist scherpte.
45' + 5 In de minuut 45, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Panaitolikos in Agrinio.
45' + 5 Inworp voor Atromitos Athena in Panetolikos Stadium op de eigen helft.
45' De scheidsrechter fluit voor de rust.
46' In de minuut 46, Begin van de tweede helft. Panaitolikos verzorgt de aftrap.
46' De uitploeg vervangt Dimitrios Tsakmakis door Aguibou Camara.
46' Doeltrap voor Panaitolikos in Panetolikos Stadium.
47' In de minuut 47, Scheidsrechter Ioannis Papadopoulos geeft Panaitolikos een vrije trap op de eigen helft.
48' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Panetolikos Stadium.
48' Inworp op de eigen helft voor Atromitos Athena.
49' In de minuut 49, In Panetolikos Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
51' Diego Martin Valencia Morello (Atromitos Athena) ziet zijn kopbal niet in het doel van Panaitolikos belanden.
51' Karol Angielski (Atromitos Athena) treft de paal in Agrinio.
51' In de minuut 51, Arbiter Ioannis Papadopoulos kent een vrije trap toe aan Panaitolikos op de eigen helft.
52' Gele kaart in Agrinio. Nikos Karelis is er volgende wedstrijd niet bij voor Panaitolikos.
52' Vrije trap in Panetolikos Stadium. Op de helft van Panaitolikos mag Atromitos Athena een vrije trap nemen.
53' In de minuut 53, Doelpoging Atromitos Athena! Het schot van Denzel Jubitana gaat niet tussen de palen.
53' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Panetolikos Stadium.
53' Scheidsrechter Ioannis Papadopoulos geeft een inworp aan Atromitos Athena op de eigen helft in Panetolikos Stadium.
53' In de minuut 53, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Agrinio.
54' De bal is over de achterlijn geweest. Atromitos Athena mag een doeltrap nemen.
55' Buitenspel van de uitploeg.
56' In de minuut 56, Inworp voor Atromitos Athena in de buurt van het vijandige doel in Panetolikos Stadium.
57' Vergeefse doelpoging Pierre Kunde (Atromitos Athena).
57' In Agrinio krijgt Panaitolikos op de eigen helft een vrije trap te nemen.
58' In de minuut 58, Antonis Stergiakis (Panaitolikos) raakt geblesseerd in Agrinio. Scheidsrechter Ioannis Papadopoulos legt de wedstrijd even stil.
59' Scheidsrechter Ioannis Papadopoulos kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
60' Scheidsrechter Ioannis Papadopoulos geeft Panaitolikos een doeltrap.
61' In de minuut 61, Scheidsrechter Ioannis Papadopoulos geeft Panaitolikos een vrije trap op de eigen helft.
61' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Ioannis Papadopoulos een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Agrinio.
62' Inworp voor Atromitos Athena in Panetolikos Stadium op de eigen helft.
62' In de minuut 62, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Panetolikos Stadium.
63' Scheidsrechter Ioannis Papadopoulos geeft Atromitos Athena een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Panaitolikos.
63' Inworp Panaitolikos. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
64' In de minuut 64, Scheidsrechter Ioannis Papadopoulos kent Atromitos Athena een inworp toe op de helft van Panaitolikos.
67' Aguibou Camara (Atromitos Athena) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Panaitolikos.
67' Het spel ligt even stil in Agrinio. Sergio Diaz (Panaitolikos) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
67' In de minuut 67, Bij Atromitos Athena komt Nikos Vergos er in. Hij vervangt Denzel Jubitana.
69' Panaitolikos gebruikt de 2 wissel. Joao Pedro vervangt Nikos Karelis.
69' Trainer Giannis Petrakis gebruikt zijn 3 wissel. Sergio Diaz wordt door Georgios Liavas vervangen bij de thuisploeg.
70' In de minuut 70, Pierre Kunde neemt de door scheidsrechter Ioannis Papadopoulos gegeven hoekschop voor Atromitos Athena in Agrinio.
71' Georgios Liavas schiet op doel maar scoort niet voor Panaitolikos in Agrinio.
72' Inworp op de eigen helft voor Panaitolikos.
74' In de minuut 74, Vanaf rechts mag Frederico Duarte een hoekschop nemen voor Panaitolikos in Panetolikos Stadium.
74' Scheidsrechter Ioannis Papadopoulos geeft een inworp aan Atromitos Athena op de eigen helft in Panetolikos Stadium.
74' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Panaitolikos in de buurt van het doel van Atromitos Athena.
74' In de minuut 74, Gele kaart. Aguibou Camara (Atromitos Athena) gaat op de bon.
75' Scheidsrechter Ioannis Papadopoulos geeft Eder Gonzalez Tortella geel. Hij zal de volgende wedstrijd voor de uitploeg moeten missen.
75' Juanpi Anor vervangt Charalampos Mavrias bij de thuisploeg.
76' In de minuut 76, Trainer Giannis Petrakis (Panaitolikos) gebruikt zijn 5 wissel en vervangt Facundo Perez door Angelos Tsingaras.
77' Een doelpoging van Joao Pedro (Panaitolikos) mist scherpte.
77' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Atromitos Athena in Agrinio.
77' In de minuut 77, De 3 wissel van Atromitos Athena. Tuur Dierckx komt erin voor Gaetan Robail in Panetolikos Stadium.
78' Wissel in Agrinio: Nikolaos Athanasiou vervangt Laurens De Bock bij Atromitos Athena.
79' Aguibou Camara neemt de door scheidsrechter Ioannis Papadopoulos gegeven hoekschop voor Atromitos Athena in Agrinio.
81' In de minuut 81, Atromitos Athena mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Panaitolikos in Agrinio.
81' Atromitos Athena mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Aguibou Camara in Panetolikos Stadium.
82' Panaitolikos schiet tussen de palen, maar Juanpi Anor ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
83' In de minuut 83, Panaitolikos krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Ioannis Papadopoulos in Agrinio.
83' De 5 wissel van Atromitos Athena. Antonis Trimmatis komt erin voor Kyriakos Kivrakidis in Panetolikos Stadium.
84' Panaitolikos krijgt van scheidsrechter Ioannis Papadopoulos op eigen helft een vrije trap toegewezen.
85' In de minuut 85, In Agrinio krijgt Atromitos Athena op de eigen helft een vrije trap te nemen.
85' Inworp voor Atromitos Athena ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Agrinio.
86' Eder Gonzalez Tortella (Atromitos Athena) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Panaitolikos in Panetolikos Stadium.
86' In de minuut 86, Nikolaos Athanasiou neemt de door scheidsrechter Ioannis Papadopoulos gegeven hoekschop voor Atromitos Athena in Agrinio.
86' Kopbal richting doel! Eder Gonzalez Tortella (Atromitos Athena) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Agrinio.
86' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Panaitolikos in Agrinio.
87' In de minuut 87, Vrije trap voor Panaitolikos op de helft van Atromitos Athena.
88' Hoekschop voor Atromitos Athena in Panetolikos Stadium. Nikolaos Athanasiou neemt deze vanaf rechts.