1' Het eerste fluitsignaal heeft geklonken en AE Kifisia mag de aftrap nemen.
1' In de minuut 1, Inworp Volos. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
1' Scheidsrechter Konstantinos Poulikidis kent een vrije trap toe aan Volos, te nemen op de helft van AE Kifisia.
1' De bal gaat buiten. Doeltrap voor AE Kifisia in Kifisia.
2' In de minuut 2, In Kifisia krijgt AE Kifisia op de eigen helft een vrije trap te nemen.
3' Hoekschop voor AE Kifisia in Municipal Kifisia Stadium Zirineio. Ivan Milicevic neemt deze vanaf links.
3' Jonathan Menendez (AE Kifisia) schiet de bal op de paal.
3' In de minuut 3, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Municipal Kifisia Stadium Zirineio.
4' Volos moet opletten als AE Kifisia van scheidsrechter Konstantinos Poulikidis een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
4' Inworp voor AE Kifisia ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Kifisia.
4' In de minuut 4, Vrije trap in Municipal Kifisia Stadium Zirineio. Op de helft van Volos mag AE Kifisia een vrije trap nemen.
5' Scheidsrechter Konstantinos Poulikidis geeft AE Kifisia een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Volos.
5' Inworp op de eigen helft voor Volos.
6' In de minuut 6, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Municipal Kifisia Stadium Zirineio.
6' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Kifisia.
7' Volos mag een hoekschop nemen vanaf links via Jean Barrientos in Municipal Kifisia Stadium Zirineio.
8' In de minuut 8, AE Kifisia krijgt van scheidsrechter Konstantinos Poulikidis op eigen helft een vrije trap toegewezen.
9' Inworp voor AE Kifisia op de helft van Volos.
9' Inworp voor Volos in Municipal Kifisia Stadium Zirineio op de eigen helft.
10' In de minuut 10, Hoekschop voor AE Kifisia in Municipal Kifisia Stadium Zirineio. Ivan Milicevic neemt deze vanaf rechts.
10' Scheidsrechter Konstantinos Poulikidis geeft een inworp aan AE Kifisia op de eigen helft in Municipal Kifisia Stadium Zirineio.
11' Vanaf links mag Ivan Milicevic een hoekschop nemen voor AE Kifisia in Municipal Kifisia Stadium Zirineio.
11' In de minuut 11, Een schot van Marko Gobeljic (AE Kifisia) wordt geblokkeerd door een verdediger van Volos.
11' Scheidsrechter Konstantinos Poulikidis kent AE Kifisia een inworp toe op de helft van Volos.
12' AE Kifisia krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Konstantinos Poulikidis op de helft van Volos.
12' In de minuut 12, In Municipal Kifisia Stadium Zirineio mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
13' Volos krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Konstantinos Poulikidis in Kifisia.
13' Scheidsrechter Konstantinos Poulikidis geeft Volos een vrije trap op de eigen helft.
18' In de minuut 18, AE Kifisia krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Konstantinos Poulikidis op de helft van Volos.
18' Scheidsrechter Konstantinos Poulikidis kent AE Kifisia een inworp toe op de helft van Volos.
18' In Municipal Kifisia Stadium Zirineio mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
19' In de minuut 19, Ivan Milicevic neemt de door scheidsrechter Konstantinos Poulikidis gegeven hoekschop voor AE Kifisia in Kifisia.
19' Arbiter Konstantinos Poulikidis kent een vrije trap toe aan Volos op de eigen helft.
20' Vergeefse doelpoging Maximiliano Gabriel Comba (Volos) in Municipal Kifisia Stadium Zirineio.
20' In de minuut 20, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
20' Scheidsrechter Konstantinos Poulikidis kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
21' Volos krijgt van scheidsrechter Konstantinos Poulikidis op eigen helft een vrije trap toegewezen.
22' In de minuut 22, Inworp voor Volos in de buurt van het vijandige doel in Municipal Kifisia Stadium Zirineio.
22' Inworp op de eigen helft voor AE Kifisia.
23' In Kifisia krijgt AE Kifisia op de eigen helft een vrije trap te nemen.
24' In de minuut 24, Scheidsrechter Konstantinos Poulikidis geeft AE Kifisia een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Volos.
24' Doeltrap voor Volos in Municipal Kifisia Stadium Zirineio.
25' De bal is over de achterlijn geweest. Volos mag een doeltrap nemen.
26' In de minuut 26, Scheidsrechter Konstantinos Poulikidis geeft AE Kifisia een doeltrap.
27' Inworp voor Volos op de helft van AE Kifisia.
27' Scheidsrechter Konstantinos Poulikidis geeft AE Kifisia een vrije trap op de eigen helft.
28' In de minuut 28, Scheidsrechter Konstantinos Poulikidis geeft een inworp aan AE Kifisia op de eigen helft in Municipal Kifisia Stadium Zirineio.
28' Vrije trap voor AE Kifisia op de helft van Volos.
29' AE Kifisia krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Konstantinos Poulikidis in Kifisia.
30' In de minuut 30, Ivan Milicevic neemt de door scheidsrechter Konstantinos Poulikidis gegeven hoekschop voor AE Kifisia in Kifisia.
30' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
31' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Konstantinos Poulikidis een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Kifisia.
31' In de minuut 31, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Kifisia.
32' Arbiter Konstantinos Poulikidis kent een vrije trap toe aan AE Kifisia op de eigen helft.
33' Kyriakos Aslanidis krijgt geel voor de uitploeg en zal de volgende wedstrijd moeten missen.
33' In de minuut 33, Vrije trap voor AE Kifisia op de helft van Volos.
34' Scheidsrechter Konstantinos Poulikidis kent een vrije trap toe aan Volos, te nemen op de helft van AE Kifisia.
35' Hoekschop voor Volos in Municipal Kifisia Stadium Zirineio. Jean Barrientos neemt deze vanaf links.
35' In de minuut 35, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Municipal Kifisia Stadium Zirineio.
36' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Municipal Kifisia Stadium Zirineio.
37' Inworp Volos. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
37' In de minuut 37, Scheidsrechter Konstantinos Poulikidis geeft Volos een vrije trap op de eigen helft.
38' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Kifisia.
38' Inworp voor AE Kifisia in de buurt van het vijandige doel in Municipal Kifisia Stadium Zirineio.
39' In de minuut 39, Volos moet opletten als AE Kifisia van scheidsrechter Konstantinos Poulikidis een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
39' Inworp voor Volos in Municipal Kifisia Stadium Zirineio op de eigen helft.
39' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Kifisia.
40' In de minuut 40, AE Kifisia krijgt een schietkans via Marko Gobeljic, maar scoort niet.
40' Inworp voor AE Kifisia ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Kifisia.
41' Municipal Kifisia Stadium Zirineio ziet de poging van Viktor Klonaridis smoren in de verdediging van Volos.
42' In de minuut 42, Hoekschop voor AE Kifisia in Municipal Kifisia Stadium Zirineio. Ivan Milicevic neemt deze vanaf links.
42' Een doelpoging van Jonathan Menendez (AE Kifisia) mist scherpte.
42' De bal is over de achterlijn geweest. Volos mag een doeltrap nemen.
43' In de minuut 43, Arbiter Konstantinos Poulikidis kent een vrije trap toe aan Volos op de eigen helft.
44' Scheidsrechter Konstantinos Poulikidis kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
45' Tweede geel voor Volos speler Kyriakos Aslanidis. Scheidsrechter Konstantinos Poulikidis stuurt hem vroegtijdig van het veld.
45' In de minuut 45, Vrije trap in Municipal Kifisia Stadium Zirineio. Op de helft van Volos mag AE Kifisia een vrije trap nemen.
45' + 1 Volos brengt Luka Racic in de plaats van Nemanja Glavcic.
45' + 2 AE Kifisia mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Volos in Kifisia.
45' + 2 In de minuut 45, We spelen 5 minuten extra in Municipal Kifisia Stadium Zirineio.
45' + 3 Scheidsrechter Konstantinos Poulikidis legt de wedstrijd even stil om Facundo Soloa (AE Kifisia) aan een blessure te laten behandelen in Kifisia.
45' + 3 Juan Manuel Garcia (Volos) raakt geblesseerd in Kifisia. Scheidsrechter Konstantinos Poulikidis legt de wedstrijd even stil.
45' + 5 In de minuut 45, Inworp voor Volos in Municipal Kifisia Stadium Zirineio op de eigen helft.
45' + 6 Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Municipal Kifisia Stadium Zirineio.
45' De scheidsrechter fluit voor de rust.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter Konstantinos Poulikidis fluit en Volos trapt af. De tweede helft in Kifisia is van start gegaan.
46' AE Kifisia krijgt van scheidsrechter Konstantinos Poulikidis op eigen helft een vrije trap toegewezen.
46' Doeltrap voor Volos in Municipal Kifisia Stadium Zirineio.
47' In de minuut 47, Scheidsrechter Konstantinos Poulikidis geeft Volos een doeltrap.
48' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Konstantinos Poulikidis een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Kifisia.
49' Scheidsrechter Konstantinos Poulikidis geeft een inworp aan AE Kifisia op de eigen helft in Municipal Kifisia Stadium Zirineio.
49' In de minuut 49, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Volos in Kifisia.
50' In Kifisia krijgt AE Kifisia op de eigen helft een vrije trap te nemen.
50' Eerste gele kaart voor Juan Manuel Garcia (Volos) in Kifisia.
51' In de minuut 51, Doelpoging AE Kifisia! Het schot van Facundo Soloa gaat niet tussen de palen in Kifisia.
51' Doeltrap voor Volos in Municipal Kifisia Stadium Zirineio.
52' Municipal Kifisia Stadium Zirineio ziet hoe Andrews Tetteh op doel schiet, maar niet scoort voor AE Kifisia.
52' In de minuut 52, AE Kifisia krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Konstantinos Poulikidis op de helft van Volos.
52' Arbiter Konstantinos Poulikidis kent een vrije trap toe aan Volos op de eigen helft.
53' Bij Volos komt Tasos Tsokanis er in. Hij vervangt Jean Barrientos.
53' In de minuut 53, De uitploeg wisselt Joeri De Kamps voor Alexis Trouillet.
54' AE Kifisia mag een hoekschop nemen vanaf links via Ivan Milicevic in Municipal Kifisia Stadium Zirineio.
54' Volos krijgt van scheidsrechter Konstantinos Poulikidis op eigen helft een vrije trap toegewezen.
55' In de minuut 55, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Konstantinos Poulikidis een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Kifisia.
55' Andre Teixeira (AE Kifisia) krijgt geel van scheidsrechter Konstantinos Poulikidis in Municipal Kifisia Stadium Zirineio en moet oppassen.
56' De verdediging van AE Kifisia houdt de kopbal van Alexios Kalogeropoulos (Volos) tegen in Kifisia.
56' In de minuut 56, De uitploeg krijgt een doeltrap in Kifisia.
57' Inworp op de eigen helft voor AE Kifisia.
57' Inworp AE Kifisia. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
58' In de minuut 58, Scheidsrechter Konstantinos Poulikidis kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
59' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Municipal Kifisia Stadium Zirineio.
60' In Municipal Kifisia Stadium Zirineio mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
61' In de minuut 61, Inworp voor Volos in Municipal Kifisia Stadium Zirineio op de eigen helft.
62' Inworp voor AE Kifisia op de helft van Volos.
63' Scheidsrechter Konstantinos Poulikidis kent AE Kifisia een inworp toe op de helft van Volos.
64' In de minuut 64, In Kifisia krijgt Volos op de eigen helft een vrije trap te nemen.
64' Scheidsrechter Konstantinos Poulikidis geeft een inworp aan AE Kifisia op de eigen helft in Municipal Kifisia Stadium Zirineio.
64' Scheidsrechter Konstantinos Poulikidis geeft AE Kifisia een vrije trap op de eigen helft.
66' In de minuut 66, Ivan Milicevic neemt de door scheidsrechter Konstantinos Poulikidis gegeven hoekschop voor AE Kifisia in Kifisia.
66' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Kifisia.
67' Wissel in Kifisia: Morgan Schneiderlin vervangt Facundo Soloa bij AE Kifisia.
67' In de minuut 67, De thuisploeg vervangt Viktor Klonaridis door Ilian Iliev.
67' Inworp op de eigen helft voor Volos.
68' Arbiter Konstantinos Poulikidis kent een vrije trap toe aan Volos op de eigen helft.
69' In de minuut 69, Buitenspelpositie Volos.
69' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Municipal Kifisia Stadium Zirineio.
71' AE Kifisia krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Konstantinos Poulikidis in Kifisia.
72' In de minuut 72, Poging met het hoofd van Andre Teixeira (AE Kifisia), maar hij mist het doel.
72' Scheidsrechter Konstantinos Poulikidis geeft Volos een doeltrap.
73' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Volos in Kifisia.
75' In de minuut 75, Volos mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Nikolai Alho in Municipal Kifisia Stadium Zirineio.
75' De poging van Alexis Trouillet (Volos) mist doel.
75' De bal is over de achterlijn geweest. AE Kifisia mag een doeltrap nemen.
75' In de minuut 75, In Municipal Kifisia Stadium Zirineio mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
76' Hoekschop voor Volos in Municipal Kifisia Stadium Zirineio. Jasin Assehnoun neemt deze vanaf rechts.
76' Juan Manuel Garcia (Volos) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van AE Kifisia.
77' In de minuut 77, Scheidsrechter Konstantinos Poulikidis toont Nikolai Alho (Volos) de gele kaart.
77' Scheidsrechter Konstantinos Poulikidis kent een vrije trap toe aan AE Kifisia, te nemen op de helft van Volos.
77' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Volos in Kifisia.
78' In de minuut 78, Vrije trap in Municipal Kifisia Stadium Zirineio. Op de helft van AE Kifisia mag Volos een vrije trap nemen.
79' Inworp voor Volos op de helft van AE Kifisia.
79' Scheidsrechter Konstantinos Poulikidis kent Volos een inworp toe op de helft van AE Kifisia.
80' In de minuut 80, Georgios Mygas incasseert een gele kaart en is geschorst voor de volgende wedstrijd van Volos.
80' In Kifisia krijgt AE Kifisia op de eigen helft een vrije trap te nemen.
81' Volos krijgt van scheidsrechter Konstantinos Poulikidis op eigen helft een vrije trap toegewezen.
83' In de minuut 83, Vanaf links mag Ivan Milicevic een hoekschop nemen voor AE Kifisia in Municipal Kifisia Stadium Zirineio.
83' De verdediging van Volos blokkeert een schot van Jonathan Menendez (AE Kifisia) in Municipal Kifisia Stadium Zirineio.
83' Dusan Jovancic vervangt Marko Gobeljic bij de thuisploeg.
83' In de minuut 83, Scheidsrechter Konstantinos Poulikidis geeft Volos een vrije trap op de eigen helft.
84' Gele kaart in Kifisia: Dusan Jovancic (AE Kifisia) gaat op de bon bij scheidsrechter Konstantinos Poulikidis.
84' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Municipal Kifisia Stadium Zirineio.
84' In de minuut 84, Scheidsrechter Konstantinos Poulikidis geeft AE Kifisia een doeltrap.
85' Daniel Kovacs blesseert zich bij Volos, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Municipal Kifisia Stadium Zirineio.
85' AE Kifisia krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Konstantinos Poulikidis op de helft van Volos.
87' In de minuut 87, Inworp AE Kifisia. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
88' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Kifisia.
88' Scheidsrechter Konstantinos Poulikidis geeft een inworp aan Volos op de eigen helft in Municipal Kifisia Stadium Zirineio.
89' In de minuut 89, Een schot van Dario Canadjija (AE Kifisia) wordt tegengehouden door de verdediging van Volos in Kifisia.
89' Volos gebruikt de 4 wissel. Panagiotis Moraitis vervangt Jasin Assehnoun.
90' Schot op doel van Dario Canadjija. Maar zonder doelpunt voor AE Kifisia als gevolg.
90' Scheidsrechter Konstantinos Poulikidis kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90' Inworp op de eigen helft voor Volos.
90' + 1 4 minuten extra tijd.