1' Panaitolikos heeft afgetrapt voor het begin van de eerste helft.
1' In de minuut 1, Scheidsrechter Vassilis Fotias geeft Panaitolikos een vrije trap op de eigen helft.
3' De kopbal van Fotis Ioannidis belandt niet in het doel van de tegenpartij. Geen goal voor Panathinaikos.
3' Scheidsrechter Vassilis Fotias geeft Panaitolikos een doeltrap.
3' In de minuut 3, Scheidsrechter Vassilis Fotias kent Panaitolikos een inworp toe op de helft van Panathinaikos.
4' Inworp voor Panaitolikos in Apostolos Nikolaidis op de eigen helft.
5' In Athene krijgt Panaitolikos op de eigen helft een vrije trap te nemen.
5' In de minuut 5, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Panaitolikos in Athene.
6' Scheidsrechter Vassilis Fotias kent een vrije trap toe aan Panaitolikos, te nemen op de helft van Panathinaikos.
6' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Athene.
7' In de minuut 7, Inworp Panaitolikos. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
7' Inworp voor Panathinaikos op de helft van Panaitolikos.
7' Scheidsrechter Vassilis Fotias kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
8' In de minuut 8, Een schot van Ilias Chatzitheodoridis (Panaitolikos) smoort in de verdediging van Panathinaikos.
8' Inworp op de eigen helft voor Panathinaikos.
9' Arbiter Vassilis Fotias kent een vrije trap toe aan Panathinaikos op de eigen helft.
11' In de minuut 11, Levan Shengelia neemt de door scheidsrechter Vassilis Fotias gegeven hoekschop voor Panaitolikos in Athene.
12' De poging van Charalampos Mavrias (Panaitolikos) mist doel in Apostolos Nikolaidis.
12' Doeltrap voor Panathinaikos in Apostolos Nikolaidis.
12' In de minuut 12, Panathinaikos mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
14' Daniel Mancini schiet op doel maar scoort niet voor Panathinaikos.
14' Scheidsrechter Vassilis Fotias geeft een inworp aan Panathinaikos op de eigen helft in Apostolos Nikolaidis.
15' In de minuut 15, Panaitolikos moet opletten als Panathinaikos van scheidsrechter Vassilis Fotias een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
16' Inworp Panaitolikos. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
17' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Apostolos Nikolaidis.
18' In de minuut 18, Panaitolikos krijgt een schietkans via Nikos Karelis, maar scoort niet.
18' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Athene.
20' Scheidsrechter Vassilis Fotias geeft Panathinaikos een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Panaitolikos.
22' In de minuut 22, Vanaf rechts mag Tonny Vilhena een hoekschop nemen voor Panathinaikos in Apostolos Nikolaidis.
22' Panathinaikos krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Vassilis Fotias op de helft van Panaitolikos.
23' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Apostolos Nikolaidis.
24' In de minuut 24, Panathinaikos krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Vassilis Fotias in Athene.
24' Doelpoging Panathinaikos! Het schot van Georgios Vagiannidis gaat niet tussen de palen.
24' De bal is over de achterlijn geweest. Panaitolikos mag een doeltrap nemen.
25' In de minuut 25, In Apostolos Nikolaidis mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
27' Inworp voor Panaitolikos op de helft van Panathinaikos.
27' Scheidsrechter Vassilis Fotias kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
28' In de minuut 28, Vrije trap in Apostolos Nikolaidis. Op de helft van Panathinaikos mag Panaitolikos een vrije trap nemen.
29' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Panaitolikos in de buurt van het doel van Panathinaikos.
31' Panathinaikos krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Vassilis Fotias op de helft van Panaitolikos.
32' In de minuut 32, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Vassilis Fotias een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Athene.
34' Scheidsrechter Vassilis Fotias kent een vrije trap toe aan Panathinaikos op een gevaarlijke plek voor Panaitolikos.
35' De scherpte ontbreekt bij Daniel Mancini (Panathinaikos). Zijn poging mist doel.
35' In de minuut 35, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Panaitolikos in Athene.
35' Scheidsrechter Vassilis Fotias kent Panathinaikos een inworp toe op de helft van Panaitolikos.
36' Inworp op de eigen helft voor Panaitolikos.
36' In de minuut 36, In Apostolos Nikolaidis mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
37' Daniel Mancini neemt de door scheidsrechter Vassilis Fotias gegeven hoekschop voor Panathinaikos in Athene.
38' Inworp voor Panathinaikos in Apostolos Nikolaidis op de eigen helft.
39' In de minuut 39, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Athene.
40' Inworp voor Panathinaikos ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Athene.
40' Panaitolikos moet uitkijken als Panathinaikos een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Apostolos Nikolaidis.
41' In de minuut 41, De poging van Fotis Ioannidis (Panathinaikos) mist doel.
41' Doeltrap voor Panaitolikos in Apostolos Nikolaidis.
42' Vrije trap voor Panathinaikos op de helft van Panaitolikos.
43' In de minuut 43, Gele kaart in Athene. Facundo Perez is er volgende wedstrijd niet bij voor Panaitolikos.
44' Apostolos Nikolaidis ziet de poging van Adam Gnezda Cerin smoren in de verdediging van Panaitolikos.
44' Panaitolikos krijgt van scheidsrechter Vassilis Fotias op eigen helft een vrije trap toegewezen.
45' + 1 In de minuut 45, Scheidsrechter Vassilis Fotias geeft een inworp aan Panaitolikos op de eigen helft in Apostolos Nikolaidis.
45' + 1 We spelen 1 minuten extra in Apostolos Nikolaidis.
45' + 2 Vanaf links mag Levan Shengelia een hoekschop nemen voor Panaitolikos in Apostolos Nikolaidis.
45' + 2 In de minuut 45, Scheidsrechter Vassilis Fotias kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
45' Met het laatste fluitsignaal van de eerste helft geeft scheidsrechter Vassilis Fotias aan dat we gaan rusten in Athene's Apostolos Nikolaidis.
46' Panathinaikos trapt de tweede helft af op aangeven van de scheidsrechter.
46' In de minuut 46, De 1 wissel van Panathinaikos. Aitor Cantalapiedra komt erin voor Tonny Vilhena in Apostolos Nikolaidis.
46' Panathinaikos gebruikt de 2 wissel. Andraz Sporar vervangt Daniel Mancini.
47' De uitploeg krijgt een doeltrap in Athene.
48' In de minuut 48, Inworp voor Panathinaikos op de helft van Panaitolikos.
49' Schot op doel van Franco Baldassarra. Maar zonder doelpunt voor Panaitolikos als gevolg.
49' Scheidsrechter Vassilis Fotias kent Panaitolikos een inworp toe op de helft van Panathinaikos.
51' In de minuut 51, Panathinaikos krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Vassilis Fotias op de helft van Panaitolikos.
51' De voorzet kwam van Juankar.
53' In de minuut 53, Buitenspelpositie Panaitolikos.
53' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Vassilis Fotias aan de uitploeg.
55' Vrije trap voor Panaitolikos op de helft van Panathinaikos.
55' In de minuut 55, Eerste gele kaart voor Filip Djuricic (Panathinaikos) in Athene.
55' Inworp voor Panaitolikos in Apostolos Nikolaidis op de eigen helft.
58' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
59' In de minuut 59, Vergeefse doelpoging Juankar (Panathinaikos).
60' Vanaf rechts mag Aitor Cantalapiedra een hoekschop nemen voor Panathinaikos in Apostolos Nikolaidis.
62' Panathinaikos moet uitkijken als Panaitolikos een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Apostolos Nikolaidis.
63' In de minuut 63, Trainer Giannis Petrakis gebruikt zijn 1 wissel. Nikos Karelis wordt door Juanpi Anor vervangen bij de uitploeg.
63' Panaitolikos brengt Joao Pedro in de plaats van Ilias Chatzitheodoridis.
63' De uitploeg vervangt Facundo Perez door Frederico Duarte.
64' In de minuut 64, Inworp op de eigen helft voor Panathinaikos.
65' Scheidsrechter Vassilis Fotias geeft Panaitolikos een doeltrap.
65' De bal is over de achterlijn geweest. Panaitolikos mag een doeltrap nemen.
69' In de minuut 69, In Apostolos Nikolaidis mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
70' Inworp Panaitolikos. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
71' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Vassilis Fotias een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Athene.
72' In de minuut 72, Scheidsrechter Vassilis Fotias geeft een inworp aan Panathinaikos op de eigen helft in Apostolos Nikolaidis.
73' Panaitolikos heeft Franco Baldassarra gewisseld. Angelos Tsingaras neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Giannis Petrakis.
74' In Apostolos Nikolaidis ziet Joao Pedro (Panaitolikos) zijn kopbal op doel gered worden door Panathinaikos.
75' In de minuut 75, Inworp voor Panaitolikos in de buurt van het vijandige doel in Apostolos Nikolaidis.