1' De eerste helft is begonnen. OFI Crete trapt af.
1' In de minuut 1, Inworp op de eigen helft voor OFI Crete.
3' Inworp voor OFI Crete op de helft van Panaitolikos.
3' Inworp OFI Crete. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
4' In de minuut 4, Panaitolikos krijgt een schietkans via Levan Shengelia, maar scoort niet.
5' Doeltrap voor Panaitolikos in Theodoros Vardinogiannis Stadium.
5' Inworp voor OFI Crete in Theodoros Vardinogiannis Stadium op de eigen helft.
6' In de minuut 6, Scheidsrechter Efstathios Gortsilas kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
7' OFI Crete mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Panaitolikos in Heraklion.
8' Scheidsrechter Efstathios Gortsilas geeft een inworp aan Panaitolikos op de eigen helft in Theodoros Vardinogiannis Stadium.
8' In de minuut 8, Scheidsrechter Efstathios Gortsilas geeft OFI Crete een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Panaitolikos.
9' Nikos Karelis mist het doel en scoort niet voor Panaitolikos in Theodoros Vardinogiannis Stadium.
9' De bal is over de achterlijn geweest. OFI Crete mag een doeltrap nemen.
11' In de minuut 11, Scheidsrechter Efstathios Gortsilas geeft Panaitolikos een vrije trap op de eigen helft.
12' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Heraklion.
12' Inworp voor OFI Crete in de buurt van het vijandige doel in Theodoros Vardinogiannis Stadium.
13' In de minuut 13, Doelpoging OFI Crete! Het schot van Gudmundur Thorarinsson gaat niet tussen de palen in Heraklion.
13' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Panaitolikos in Heraklion.
14' Arbiter Efstathios Gortsilas kent een vrije trap toe aan Panaitolikos op de eigen helft.
14' In de minuut 14, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Heraklion.
15' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Theodoros Vardinogiannis Stadium.
17' Buitenspelpositie Panaitolikos.
17' In de minuut 17, Inworp op de eigen helft voor Panaitolikos.
18' Scheidsrechter Efstathios Gortsilas kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
19' Scheidsrechter Efstathios Gortsilas kent OFI Crete een inworp toe op de helft van Panaitolikos.
20' In de minuut 20, Scheidsrechter Efstathios Gortsilas geeft een inworp aan Panaitolikos op de eigen helft in Theodoros Vardinogiannis Stadium.
20' OFI Crete krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Efstathios Gortsilas op de helft van Panaitolikos.
21' Inworp voor Panaitolikos in Theodoros Vardinogiannis Stadium op de eigen helft.
21' In de minuut 21, In Heraklion krijgt Panaitolikos op de eigen helft een vrije trap te nemen.
22' Scheidsrechter Efstathios Gortsilas kent een vrije trap toe aan Panaitolikos, te nemen op de helft van OFI Crete.
24' In Theodoros Vardinogiannis Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
25' In de minuut 25, OFI Crete mag aanleggen vanaf elf meter in Heraklion, nadat scheidsrechter Efstathios Gortsilas heeft gefloten voor een strafschop.
26' Scheidsrechter Efstathios Gortsilas geeft een gele kaart aan Bruno Duarte (Panaitolikos).
28' Goal in Heraklion! OFI Crete neemt een 1-0 voorsprong via een benutte strafschop van Luiz Phellype.
30' In de minuut 30, Inworp OFI Crete. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
31' Buitenspel OFI Crete.
34' Scheidsrechter Efstathios Gortsilas kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
34' In de minuut 34, Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Efstathios Gortsilas aan de thuisploeg.
35' Poging met het hoofd van Dan Glazer (OFI Crete), maar hij mist het doel.
35' Scheidsrechter Efstathios Gortsilas geeft Panaitolikos een doeltrap.
37' In de minuut 37, Panaitolikos krijgt van scheidsrechter Efstathios Gortsilas op eigen helft een vrije trap toegewezen.
37' Inworp voor Panaitolikos ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Heraklion.
38' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Theodoros Vardinogiannis Stadium.
38' In de minuut 38, Georgios Liavas (Panaitolikos) krijgt geel van scheidsrechter Efstathios Gortsilas in Theodoros Vardinogiannis Stadium en moet oppassen.
39' Het spel ligt even stil: Gudmundur Thorarinsson (OFI Crete) is geblesseerd.
40' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor OFI Crete in de buurt van het doel van Panaitolikos.
40' In de minuut 40, Arbiter Efstathios Gortsilas kent een vrije trap toe aan OFI Crete op de eigen helft.
41' Inworp Panaitolikos. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
42' Scheidsrechter Efstathios Gortsilas geeft OFI Crete een vrije trap op de eigen helft.
43' In de minuut 43, Panaitolikos moet uitkijken als OFI Crete een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Theodoros Vardinogiannis Stadium.
44' De bal is over de achterlijn geweest. Panaitolikos mag een doeltrap nemen.
44' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Theodoros Vardinogiannis Stadium.
45' In de minuut 45, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
45' + 1 Nog 3 minuten extra speeltijd voor Eerste helft.
45' + 1 Doeltrap voor Panaitolikos in Theodoros Vardinogiannis Stadium.
45' + 2 In de minuut 45, In Heraklion krijgt Panaitolikos op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' + 3 Panaitolikos moet opletten als OFI Crete van scheidsrechter Efstathios Gortsilas een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
45' + 4 Buitenspelpositie van de thuisploeg.
45' In de minuut 45, Met het laatste fluitsignaal van de eerste helft geeft scheidsrechter Efstathios Gortsilas aan dat we gaan rusten in Heraklion's Theodoros Vardinogiannis Stadium.
46' De tweede helft is begonnen middels de aftrap van Panaitolikos.
46' De thuisploeg vervangt Noam Baumann door Dimitris Sotiriou.
46' In de minuut 46, Panaitolikos brengt Frederico Duarte in de plaats van Ilias Chatzitheodoridis.
46' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Heraklion.
46' Inworp op de eigen helft voor Panaitolikos.
46' In de minuut 46, Inworp voor Panaitolikos op de helft van OFI Crete.
48' Panaitolikos mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
48' Gele kaart in Heraklion: Miguel Mellado (OFI Crete) gaat op de bon bij scheidsrechter Efstathios Gortsilas.
49' In de minuut 49, Inworp voor Panaitolikos in Theodoros Vardinogiannis Stadium op de eigen helft.
49' Panaitolikos krijgt van scheidsrechter Efstathios Gortsilas op eigen helft een vrije trap toegewezen.
50' Scheidsrechter Efstathios Gortsilas kent een vrije trap toe aan OFI Crete op een gevaarlijke plek voor Panaitolikos.
52' In de minuut 52, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Efstathios Gortsilas een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Heraklion.
53' In Heraklion krijgt OFI Crete op de eigen helft een vrije trap te nemen.
54' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Heraklion.
56' In de minuut 56, De poging van Georgios Liavas (Panaitolikos) mist doel in Theodoros Vardinogiannis Stadium.
56' Scheidsrechter Efstathios Gortsilas geeft OFI Crete een doeltrap.
57' OFI Crete moet uitkijken als Panaitolikos een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Theodoros Vardinogiannis Stadium.
58' In de minuut 58, Inworp voor Panaitolikos ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Heraklion.
58' OFI Crete heeft Leroy Abanda gewisseld. Giannis Apostolakis neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Jose Mel Perez.
58' Bij OFI Crete komt Harold Mosquera er in. Hij vervangt Makana Baku.
59' In de minuut 59, Scheidsrechter Efstathios Gortsilas geeft Panaitolikos een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van OFI Crete.
59' OFI Crete krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Efstathios Gortsilas op de helft van Panaitolikos.
60' OFI Crete krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Efstathios Gortsilas in Heraklion.
61' In de minuut 61, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Theodoros Vardinogiannis Stadium.
62' Scheidsrechter Efstathios Gortsilas geeft een inworp aan OFI Crete op de eigen helft in Theodoros Vardinogiannis Stadium.
63' In Theodoros Vardinogiannis Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
64' In de minuut 64, Arbiter Efstathios Gortsilas kent een vrije trap toe aan Panaitolikos op de eigen helft.
65' Een speler van de thuisploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Efstathios Gortsilas.
65' Jon Toral blesseert zich bij OFI Crete, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Theodoros Vardinogiannis Stadium.
66' In de minuut 66, De uitploeg wisselt Nikos Karelis voor Joao Pedro.
66' Giannis Bouzoukis vervangt Levan Shengelia bij de uitploeg.
66' OFI Crete gebruikt de 4 wissel. Juan Neira vervangt Jon Toral.
67' In de minuut 67, Vrije trap in Theodoros Vardinogiannis Stadium. Op de helft van Panaitolikos mag OFI Crete een vrije trap nemen.
67' Alexandros Malis (Panaitolikos) krijgt geel.
68' Inworp op de eigen helft voor Panaitolikos.
69' In de minuut 69, De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Praxitelis Vouros (OFI Crete).
69' Inworp OFI Crete. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
71' Scheidsrechter Efstathios Gortsilas geeft OFI Crete een vrije trap op de eigen helft.
72' In de minuut 72, Scheidsrechter Efstathios Gortsilas kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
73' Scheidsrechter Efstathios Gortsilas kent OFI Crete een inworp toe op de helft van Panaitolikos.
73' Scheidsrechter Efstathios Gortsilas kent Panaitolikos een inworp toe op de helft van OFI Crete.
74' In de minuut 74, Doelpoging Panaitolikos! Het schot van Juanpi Anor gaat niet tussen de palen.
74' Vrije trap voor Panaitolikos op de helft van OFI Crete.
74' De bal gaat buiten. Doeltrap voor OFI Crete in Heraklion.
75' In de minuut 75, De uitploeg wisselt Bruno Duarte voor Michalis Bakakis.
75' Doeltrap voor Panaitolikos in Theodoros Vardinogiannis Stadium.
76' OFI Crete krijgt van scheidsrechter Efstathios Gortsilas op eigen helft een vrije trap toegewezen.
77' In de minuut 77, Inworp voor OFI Crete in Theodoros Vardinogiannis Stadium op de eigen helft.
78' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.