1' De eerste helft gaat van start in Volos. Volos mag aftrappen.
1' In de minuut 1, Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Dimitris Maloutas een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Volos.
1' Gele kaart. Levan Shengelia (Panaitolikos) gaat op de bon.
2' Scheidsrechter Dimitris Maloutas kent een vrije trap toe aan Volos, te nemen op de helft van Panaitolikos.
3' In de minuut 3, Doeltrap voor Panaitolikos in Panthessaliko.
5' Inworp op de eigen helft voor Volos.
6' In de minuut 6, Scheidsrechter Dimitris Maloutas geeft Panaitolikos een vrije trap op de eigen helft.
7' Arbiter Dimitris Maloutas kent een vrije trap toe aan Volos op de eigen helft.
7' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
8' In de minuut 8, Het staat 0-1 in Panthessaliko! Levan Shengelia zet de uitploeg op voorsprong.
9' Inworp voor Panaitolikos in Panthessaliko op de eigen helft.
10' Scheidsrechter Dimitris Maloutas geeft een inworp aan Panaitolikos op de eigen helft in Panthessaliko.
11' In de minuut 11, Schot op doel van Milos Deletic. Maar zonder doelpunt voor Volos als gevolg.
12' Sebastian Mladen mist een kopkans voor Panaitolikos.
12' Panaitolikos mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
12' In de minuut 12, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Volos.
14' Kopbal richting doel! Juan Manuel Garcia (Volos) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Volos.
14' Vrije trap in Panthessaliko. Op de helft van Panaitolikos mag Volos een vrije trap nemen.
14' In de minuut 14, Scheidsrechter Dimitris Maloutas geeft Panaitolikos een doeltrap.
15' Doelpuntenmaker Juan Manuel Garcia brengt de score weer in evenwicht in Volos en helpt Volos terug in de wedstrijd. 1-1!
16' In Volos krijgt Panaitolikos op de eigen helft een vrije trap te nemen.
16' In de minuut 16, De thuisploeg incasseert geel op naam van Juan Manuel Garcia.
17' Panaitolikos moet opletten als Volos van scheidsrechter Dimitris Maloutas een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
18' Inworp Panaitolikos. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
19' In de minuut 19, Inworp voor Volos ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Volos.
20' In Volos wordt een kopbal van Juan Manuel Garcia tegengehouden door de verdediging van Panaitolikos.
20' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Panthessaliko.
21' In de minuut 21, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Volos.
22' In Volos krijgt Panaitolikos op de eigen helft een vrije trap te nemen.
22' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Panthessaliko.
23' In de minuut 23, Nemanja Glavcic neemt de door scheidsrechter Dimitris Maloutas gegeven hoekschop voor Volos in Volos.
24' Scheidsrechter Dimitris Maloutas fluit voor buitenspel van Volos.
24' Inworp voor Volos op de helft van Panaitolikos.
25' In de minuut 25, Scheidsrechter Dimitris Maloutas kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
26' Ilias Chatzitheodoridis (Panaitolikos) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Volos in Panthessaliko.
27' Scheidsrechter Dimitris Maloutas geeft een inworp aan Volos op de eigen helft in Panthessaliko.
27' In de minuut 27, Panaitolikos krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Dimitris Maloutas op de helft van Volos.
28' Vrije trap voor Volos op de helft van Panaitolikos.
28' Facundo Perez (Panaitolikos) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
29' In de minuut 29, Inworp voor Volos in de buurt van het vijandige doel in Panthessaliko.
30' Scheidsrechter Dimitris Maloutas kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
31' Panaitolikos schiet tussen de palen, maar Georgios Liavas ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Volos.
31' In de minuut 31, Scheidsrechter Dimitris Maloutas geeft Panaitolikos een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Volos.
31' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Volos in de buurt van het doel van Panaitolikos.
32' Volos krijgt een schietkans via Georgios Mygas, maar scoort niet.
32' In de minuut 32, Volos krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Dimitris Maloutas in Volos.
33' De bal is over de achterlijn geweest. Panaitolikos mag een doeltrap nemen.
34' In Panthessaliko mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
35' In de minuut 35, De poging van Georgios Mygas (Volos) mist doel in Panthessaliko.
35' Inworp voor Volos in Panthessaliko op de eigen helft.
35' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Panaitolikos in Volos.
36' In de minuut 36, Vrije trap in Panthessaliko. Op de helft van Panaitolikos mag Volos een vrije trap nemen.
37' Scheidsrechter Dimitris Maloutas kent Volos een inworp toe op de helft van Panaitolikos.
38' Volos krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Dimitris Maloutas in Volos.
39' In de minuut 39, Het spel ligt even stil in Volos. Facundo Perez (Panaitolikos) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
39' Panaitolikos moet uitkijken als Volos een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Panthessaliko.
41' De poging van Jasin Assehnoun (Volos) mist doel.
41' In de minuut 41, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Panaitolikos in Volos.
42' Scheidsrechter Dimitris Maloutas kent een vrije trap toe aan Volos op een gevaarlijke plek voor Panaitolikos.
43' Antonis Stergiakis van Panaitolikos is geblesseerd en het spel ligt even stil.
43' In de minuut 43, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Panthessaliko.
45' In Panthessaliko mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
45' + 1 De verdediging van Volos blokkeert een schot van Nikos Karelis (Panaitolikos).
45' + 1 In de minuut 45, Vanaf links mag Levan Shengelia een hoekschop nemen voor Panaitolikos in Panthessaliko.
45' + 1 2 minuten extra tijd in Volos.
45' + 2 Een schot van Nikos Karelis (Panaitolikos) wordt tegengehouden door de verdediging van Volos in Volos.
45' + 2 In de minuut 45, Arbiter Dimitris Maloutas kent een vrije trap toe aan Volos op de eigen helft.
45' De eerste helft zit erop.
46' Na de pauze trapt Panaitolikos af voor de tweede helft.
46' In de minuut 46, Inworp voor Panaitolikos op de helft van Volos.
47' Scheidsrechter Dimitris Maloutas geeft Volos een vrije trap op de eigen helft.
47' Panaitolikos krijgt van scheidsrechter Dimitris Maloutas op eigen helft een vrije trap toegewezen.
48' In de minuut 48, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Dimitris Maloutas een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Volos.
48' In Volos krijgt Volos op de eigen helft een vrije trap te nemen.
49' Inworp op de eigen helft voor Volos.
50' In de minuut 50, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Panthessaliko.
51' Volos krijgt van scheidsrechter Dimitris Maloutas op eigen helft een vrije trap toegewezen.
51' Inworp Volos. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
51' In de minuut 51, Scheidsrechter Dimitris Maloutas geeft Panaitolikos een vrije trap op de eigen helft.
52' Arbiter Dimitris Maloutas kent een vrije trap toe aan Volos op de eigen helft.
53' Panaitolikos krijgt van scheidsrechter Dimitris Maloutas op eigen helft een vrije trap toegewezen.
54' In de minuut 54, Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Dimitris Maloutas aan de uitploeg.
55' Hoekschop voor Panaitolikos in Panthessaliko. Levan Shengelia neemt deze vanaf rechts.
55' Panaitolikos mag een hoekschop nemen vanaf links via Georgios Liavas in Panthessaliko.
56' In de minuut 56, Panaitolikos krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Dimitris Maloutas op de helft van Volos.
57' Volos gebruikt de 1 wissel. Calin Popescu vervangt Milos Deletic.
57' De thuisploeg wisselt Jean Barrientos voor Tasos Tsokanis.
57' In de minuut 57, De 1 wissel van Panaitolikos. Michalis Bakakis komt erin voor Charalampos Mavrias in Panthessaliko.
57' Scheidsrechter Dimitris Maloutas kent Panaitolikos een inworp toe op de helft van Volos.
61' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
62' In de minuut 62, Scheidsrechter Dimitris Maloutas geeft Panaitolikos een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Volos.
62' Panaitolikos mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
63' In Volos krijgt Volos op de eigen helft een vrije trap te nemen.
64' In de minuut 64, De thuisploeg vervangt Maximiliano Gabriel Comba door Panagiotis Moraitis.
64' Vrije trap voor Panaitolikos op de helft van Volos.
65' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Volos.
65' In de minuut 65, Scheidsrechter Dimitris Maloutas geeft een inworp aan Panaitolikos op de eigen helft in Panthessaliko.
68' De defensie van Panaitolikos voorkomt dat een kopbal van Panagiotis Moraitis (Volos) in het doel belandt.
68' Inworp Volos. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
69' In de minuut 69, Volos krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Dimitris Maloutas in Volos.
69' Scheidsrechter Dimitris Maloutas legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Antonis Stergiakis (Panaitolikos) in Panthessaliko.
70' Arbiter Dimitris Maloutas kent een vrije trap toe aan Panaitolikos op de eigen helft.
70' In de minuut 70, Wissel in Volos: Angelos Tsingaras vervangt Facundo Perez bij Panaitolikos.
71' Volos moet opletten als Panaitolikos van scheidsrechter Dimitris Maloutas een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
71' Scheidsrechter Dimitris Maloutas kent een vrije trap toe aan Panaitolikos, te nemen op de helft van Volos.
72' In de minuut 72, Inworp voor Panaitolikos ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Volos.
72' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Volos.
74' Inworp voor Volos in de buurt van het vijandige doel in Panthessaliko.
75' In de minuut 75, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Panthessaliko.
75' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Panthessaliko.
76' Scheidsrechter Dimitris Maloutas geeft Panaitolikos een vrije trap op de eigen helft.
77' In de minuut 77, Scheidsrechter Dimitris Maloutas geeft Volos een doeltrap.
78' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
78' De bal is over de achterlijn geweest. Panaitolikos mag een doeltrap nemen.
80' In de minuut 80, Volos mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Nemanja Glavcic in Panthessaliko.
80' Poging met het hoofd van Georgios Mygas. Maar geen doelpunt voor Volos.
81' Trainer Miguel Angel Lopez Perez gebruikt zijn 5 wissel. Juan Manuel Garcia wordt door Facundo Bertoglio vervangen bij de thuisploeg.
81' In de minuut 81, Scheidsrechter Dimitris Maloutas geeft Panaitolikos een vrije trap op de eigen helft.
81' Trainer Miguel Angel Lopez Perez (Volos) gebruikt zijn 4 wissel en vervangt Nemanja Glavcic door Joeri De Kamps.
83' Panaitolikos moet uitkijken als Volos een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Panthessaliko.
84' In de minuut 84, De uitploeg vervangt Nikos Karelis door Joao Pedro.
84' Panaitolikos brengt Juanpi Anor in de plaats van Ilias Chatzitheodoridis.
84' Sergio Diaz vervangt Levan Shengelia bij de uitploeg.
85' In de minuut 85, Volos krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Dimitris Maloutas op de helft van Panaitolikos.
85' Panaitolikos krijgt van scheidsrechter Dimitris Maloutas op eigen helft een vrije trap toegewezen.
86' Georgios Liavas mist het doel en scoort niet voor Panaitolikos in Panthessaliko.
86' In de minuut 86, Vrije trap in Panthessaliko. Op de helft van Volos mag Panaitolikos een vrije trap nemen.
86' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Volos.
87' Inworp voor Volos in Panthessaliko op de eigen helft.
87' In de minuut 87, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Panthessaliko.
87' Scheidsrechter Dimitris Maloutas geeft een gele kaart aan Tasos Tsokanis (Volos).
88' Vanaf rechts mag Juanpi Anor een hoekschop nemen voor Panaitolikos in Panthessaliko.
89' In de minuut 89, Panaitolikos krijgt een schietkans via Georgios Liavas, maar scoort niet in Panthessaliko.
89' Arbiter Dimitris Maloutas kent een vrije trap toe aan Volos op de eigen helft.
89' Eerste gele kaart voor Sebastian Mladen (Panaitolikos) in Volos.
90' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Dimitris Maloutas een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Volos.
90' Marios Oikonomou incasseert een gele kaart en is geschorst voor de volgende wedstrijd van Panaitolikos.
90' + 1 We krijgen 4 minuten extra tijd.
90' + 1 Panaitolikos moet opletten als Volos van scheidsrechter Dimitris Maloutas een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90' + 2 Inworp voor Panaitolikos ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Volos.
90' + 3 Hoekschop voor Panaitolikos in Panthessaliko. Georgios Liavas neemt deze vanaf links.
90' + 3 Inworp voor Panaitolikos in de buurt van het vijandige doel in Panthessaliko.
90' + 4 Inworp op de eigen helft voor Volos.
90' + 4 Scheidsrechter Dimitris Maloutas geeft Panaitolikos een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Volos.
90' De scheidsrechter maakt een einde aan de wedstrijd die eindigt in 1-1.