1' De eerste helft is begonnen.
2' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Swissporarena.
2' In de minuut 2, De kopbal van Thibault Klidje (Luzern) mist het doel van de tegenstander.
2' Doeltrap voor St. Gallen 1879 in Swissporarena.
4' Scheidsrechter Alessandro Dudic geeft St. Gallen 1879 een vrije trap op de eigen helft.
5' In de minuut 5, Scheidsrechter Alessandro Dudic kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
6' Ardon Jashari mist het doel en scoort niet voor Luzern.
6' De bal is over de achterlijn geweest. St. Gallen 1879 mag een doeltrap nemen.
7' In de minuut 7, Buitenspel Luzern. Scheidsrechter Alessandro Dudic fluit de thuisploeg terug in Swissporarena.
7' Luzern verdedigt een schot van Jordi Quintilla, waardoor St. Gallen 1879 niet tot scoren komt.
7' Vanaf links mag Jordi Quintilla een hoekschop nemen voor St. Gallen 1879 in Swissporarena.
8' In de minuut 8, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Luzern.
8' In Luzern krijgt Luzern op de eigen helft een vrije trap te nemen.
9' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Luzern in Luzern.
10' In de minuut 10, Scheidsrechter Alessandro Dudic geeft een inworp aan Luzern op de eigen helft in Swissporarena.
11' Inworp St. Gallen 1879. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
11' St. Gallen 1879 krijgt van scheidsrechter Alessandro Dudic op eigen helft een vrije trap toegewezen.
12' In de minuut 12, Een doelpoging van Thibault Klidje (Luzern) in Luzern mist scherpte.
12' Scheidsrechter Alessandro Dudic geeft St. Gallen 1879 een doeltrap.
14' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Alessandro Dudic een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Luzern.
14' In de minuut 14, Inworp voor Luzern ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Luzern.
15' In Swissporarena mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
16' St. Gallen 1879 krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Alessandro Dudic in Luzern.
16' In de minuut 16, Scheidsrechter Alessandro Dudic geeft Luzern een doeltrap.
17' Scheidsrechter Alessandro Dudic kent een vrije trap toe aan Luzern, te nemen op de helft van St. Gallen 1879.
17' Abdoulaye Diaby (St. Gallen 1879) krijgt geel.
18' In de minuut 18, De uitploeg krijgt een doeltrap in Luzern.
19' Scheidsrechter Alessandro Dudic kent Luzern een inworp toe op de helft van St. Gallen 1879.
20' Inworp op de eigen helft voor Luzern.
21' In de minuut 21, St. Gallen 1879 moet opletten als Luzern van scheidsrechter Alessandro Dudic een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
21' Arbiter Alessandro Dudic kent een vrije trap toe aan St. Gallen 1879 op de eigen helft.
22' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Swissporarena.
23' In de minuut 23, Einde van de onderbreking. De bal rolt weer.
24' Scheidsrechter Alessandro Dudic geeft Luzern een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van St. Gallen 1879.
25' Inworp voor Luzern in de buurt van het vijandige doel in Swissporarena.
25' In de minuut 25, Vrije trap in Swissporarena. Op de helft van St. Gallen 1879 mag Luzern een vrije trap nemen.
27' Inworp voor St. Gallen 1879 in Swissporarena op de eigen helft.
27' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
27' In de minuut 27, Inworp voor Luzern in Swissporarena op de eigen helft.
28' Scheidsrechter Alessandro Dudic kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
29' Inworp voor St. Gallen 1879 op de helft van Luzern.
29' In de minuut 29, Luzern krijgt van scheidsrechter Alessandro Dudic op eigen helft een vrije trap toegewezen.
30' De bal gaat buiten. Doeltrap voor St. Gallen 1879 in Luzern.
33' Het spel ligt even stil: Thibault Klidje (Luzern) is geblesseerd.
34' In de minuut 34, Swissporarena ziet de ploegen de wedstrijd weer hervatten in Luzern.
34' Thibault Klidje kan weer verder bij Luzern.
35' Hoekschop voor St. Gallen 1879 in Swissporarena. Jordi Quintilla neemt deze vanaf links.
36' In de minuut 36, Arbiter Alessandro Dudic kent een vrije trap toe aan Luzern op de eigen helft.
38' Ardon Jashari neemt de door scheidsrechter Alessandro Dudic gegeven hoekschop voor Luzern in Luzern.
38' St. Gallen 1879 moet opletten als Luzern van scheidsrechter Alessandro Dudic een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
38' In de minuut 38, Inworp op de eigen helft voor St. Gallen 1879.
39' Doeltrap voor St. Gallen 1879 in Swissporarena.
40' De bal is over de achterlijn geweest. Luzern mag een doeltrap nemen.
41' In de minuut 41, De tijdelijke onderbreking is afgelopen. Scheidsrechter Alessandro Dudic laat verder spelen.
41' Vrije trap voor Luzern op de helft van St. Gallen 1879.
42' St. Gallen 1879 krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Alessandro Dudic op de helft van Luzern.
44' In de minuut 44, De bal is over de achterlijn geweest. St. Gallen 1879 mag een doeltrap nemen.
45' + 1 Chadrac Akolo mist het doel en scoort niet voor St. Gallen 1879 in Swissporarena.
45' + 1 Doeltrap voor Luzern in Swissporarena.
45' + 1 In de minuut 45, De vierde official geeft 2 minuten extra tijd aan voor de Eerste helft.
45' + 2 Inworp Luzern. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
45' + 2 Scheidsrechter Alessandro Dudic geeft een inworp aan St. Gallen 1879 op de eigen helft in Swissporarena.
45' In de minuut 45, De eerste helft is afgelopen.
46' De bal rolt weer in Luzern, waar Alessandro Dudic heeft gefloten voor het begin van de tweede helft in Swissporarena.
46' Inworp voor Luzern in Swissporarena op de eigen helft.
46' In de minuut 46, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Luzern.
47' Scheidsrechter Alessandro Dudic kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
47' Inworp St. Gallen 1879. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
48' In de minuut 48, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Luzern.
50' Scheidsrechter Alessandro Dudic geeft een inworp aan Luzern op de eigen helft in Swissporarena.
51' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Alessandro Dudic een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Luzern.
52' In de minuut 52, Vergeefse doelpoging Jordi Quintilla (St. Gallen 1879) in Swissporarena.