1' Winterthur trapt af wanneer scheidsrechter Sven Wolfensberger in Stadion Schützenwiese voor de eerste keer op zijn fluit blaast.
1' Scheidsrechter Sven Wolfensberger geeft Luzern een doeltrap.
3' In de minuut 3, Scheidsrechter Sven Wolfensberger kent Winterthur een inworp toe op de helft van Luzern.
4' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Winterthur.
5' Buitenspel Luzern. Scheidsrechter Sven Wolfensberger fluit de uitploeg terug in Stadion Schützenwiese.
5' In de minuut 5, Scheidsrechter Sven Wolfensberger kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
5' Inworp voor Luzern in de buurt van het vijandige doel in Stadion Schützenwiese.
6' Vanaf rechts mag Ardon Jashari een hoekschop nemen voor Luzern in Stadion Schützenwiese.
7' In de minuut 7, Luzern mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
8' Inworp voor Luzern in Stadion Schützenwiese op de eigen helft.
9' Vrije trap voor Winterthur op de helft van Luzern.
9' In de minuut 9, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Stadion Schützenwiese.
9' Souleymane Diaby (Winterthur) krijgt een eerste gele kaart.
10' Thibault Klidje van Luzern is geblesseerd en het spel ligt even stil.
11' In de minuut 11, De onderbreking is afgelopen.
12' De onderbreking is afgelopen in Winterthur.
12' Thibault Klidje lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Luzern.
13' In de minuut 13, Severin Ottiger kopt namens Luzern op doel, zonder doelpunt als resultaat.
13' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Winterthur.
14' Winterthur moet opletten als Luzern van scheidsrechter Sven Wolfensberger een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
15' In de minuut 15, Vrije trap in Stadion Schützenwiese. Op de helft van Luzern mag Winterthur een vrije trap nemen.
16' Inworp Winterthur. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
17' In Winterthur krijgt Winterthur op de eigen helft een vrije trap te nemen.
17' In de minuut 17, Scheidsrechter Sven Wolfensberger geeft een inworp aan Luzern op de eigen helft in Stadion Schützenwiese.
18' Scheidsrechter Sven Wolfensberger fluit voor buitenspel van Luzern.
20' Scheidsrechter Sven Wolfensberger geeft Winterthur een vrije trap op de eigen helft.
21' In de minuut 21, Inworp voor Winterthur ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Winterthur.
22' Vergeefse doelpoging Matteo Di Giusto (Winterthur).
22' Doeltrap voor Winterthur in Stadion Schützenwiese.
24' In de minuut 24, De bal gaat op de stip voor Luzern.
24' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Sven Wolfensberger een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Winterthur.
25' Luzern komt via een strafschop op een 0-1 voorsprong in Winterthur. Adrian Grbic is de doelpuntenmaker.
28' In de minuut 28, Luzern krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Sven Wolfensberger op de helft van Winterthur.
28' Scheidsrechter Sven Wolfensberger geeft Luzern een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Winterthur.
29' Scheidsrechter Sven Wolfensberger kent een vrije trap toe aan Luzern, te nemen op de helft van Winterthur.
31' In de minuut 31, Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Sven Wolfensberger aan de thuisploeg.
32' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Luzern in Winterthur.
33' Inworp op de eigen helft voor Winterthur.
34' In de minuut 34, Schot op doel van Souleymane Diaby. Maar zonder doelpunt voor Winterthur als gevolg.
35' Winterthur krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Sven Wolfensberger in Winterthur.
36' Arbiter Sven Wolfensberger kent een vrije trap toe aan Luzern op de eigen helft.
37' In de minuut 37, Winterthur krijgt van scheidsrechter Sven Wolfensberger op eigen helft een vrije trap toegewezen.
38' Inworp voor Luzern in Stadion Schützenwiese op de eigen helft.
38' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Stadion Schützenwiese.
41' In de minuut 41, De bal is over de achterlijn geweest. Luzern mag een doeltrap nemen.
42' Doeltrap voor Winterthur in Stadion Schützenwiese.
44' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Luzern in Winterthur.
44' + 1 In de minuut 44, De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Teddy Lia Okou (Luzern).
45' De tijdelijke onderbreking is afgelopen. Scheidsrechter Sven Wolfensberger laat verder spelen.
45' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
45' + 1 In de minuut 45, Inworp voor Luzern in de buurt van het vijandige doel in Stadion Schützenwiese.
45' + 1 In Stadion Schützenwiese ziet het publiek dat Teddy Lia Okou (Luzern) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
45' + 1 2 minuten worden toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 3 In de minuut 45, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Winterthur.
45' De eerste helft is voorbij.
46' De scheidsrechter fluit voor het begin van de tweede helft. Luzern trapt af.
46' In de minuut 46, Winterthur brengt Boubacar Fofana in de plaats van Basil Stillhart.
46' Bij Winterthur komt Tobias Schattin er in. Hij vervangt Souleymane Diaby.
46' In Stadion Schützenwiese mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
48' In de minuut 48, Inworp Winterthur. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
48' Scheidsrechter Sven Wolfensberger kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
49' Luzern moet opletten als Winterthur van scheidsrechter Sven Wolfensberger een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
50' In de minuut 50, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Stadion Schützenwiese.
50' Gele kaart. Severin Ottiger (Luzern) gaat op de bon.
51' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Stadion Schützenwiese.
51' In de minuut 51, Scheidsrechter Sven Wolfensberger toont Tobias Schattin (Winterthur) de gele kaart.
53' De bal is over de achterlijn geweest. Winterthur mag een doeltrap nemen.
54' Winterthur mag een hoekschop nemen vanaf links via Luca Zuffi in Stadion Schützenwiese.
54' In de minuut 54, In Winterthur krijgt Luzern op de eigen helft een vrije trap te nemen.
55' Scheidsrechter Sven Wolfensberger geeft een inworp aan Winterthur op de eigen helft in Stadion Schützenwiese.
56' Inworp op de eigen helft voor Luzern.
57' In de minuut 57, Arbiter Sven Wolfensberger kent een vrije trap toe aan Luzern op de eigen helft.
58' Inworp voor Winterthur op de helft van Luzern.
59' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Winterthur in de buurt van het doel van Luzern.
61' In de minuut 61, Stadion Schützenwiese ziet de ploegen de wedstrijd weer hervatten in Winterthur.
62' Winterthur krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Sven Wolfensberger op de helft van Luzern.
63' Scheidsrechter Sven Wolfensberger kent Winterthur een inworp toe op de helft van Luzern.
64' In de minuut 64, Sayfallah Ltaief maakt de 1-1.
65' Winterthur moet uitkijken als Luzern een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Stadion Schützenwiese.
66' Trainer Mario Frick (Luzern) gebruikt zijn 1 wissel en vervangt Teddy Lia Okou door Nicolas Haas.