1' Het eerste fluitsignaal heeft geklonken en Zurich mag de aftrap nemen.
1' In de minuut 1, Daniel Afriyie kopt namens Zurich op doel, zonder doelpunt als resultaat.
1' Scheidsrechter Esther Staubli geeft Grasshoppers een doeltrap.
3' Adrian Guerrero neemt de door scheidsrechter Esther Staubli gegeven hoekschop voor Zurich in Zürich.
4' In de minuut 4, Scheidsrechter Esther Staubli kent Grasshoppers een inworp toe op de helft van Zurich.
4' Inworp voor Grasshoppers in Letzigrund op de eigen helft.
5' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Zürich.
5' In de minuut 5, Buitenspelpositie Zurich.
6' Inworp voor Grasshoppers op de helft van Zurich.
7' Een speler van Grasshoppers staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Esther Staubli teruggefloten.
8' In de minuut 8, Scheidsrechter Esther Staubli kent een vrije trap toe aan Zurich, te nemen op de helft van Grasshoppers.
9' Zurich krijgt een schietkans via Rodrigo Conceicao, maar scoort niet in Letzigrund.
9' Scheidsrechter Esther Staubli kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
10' In de minuut 10, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Grasshoppers in Zürich.
11' Grasshoppers krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Esther Staubli op de helft van Zurich.
12' De poging van Filipe de Carvalho Ferreira (Grasshoppers) mist doel.
12' In de minuut 12, De uitploeg krijgt een doeltrap in Zürich.
14' Zurich krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Esther Staubli in Zürich.
14' De bal is over de achterlijn geweest. Grasshoppers mag een doeltrap nemen.
15' In de minuut 15, Scheidsrechter Esther Staubli geeft een inworp aan Zurich op de eigen helft in Letzigrund.
16' Inworp Zurich. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
16' Inworp op de eigen helft voor Grasshoppers.
17' In de minuut 17, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Letzigrund.
17' Vergeefse doelpoging Francis Momoh (Grasshoppers) in Letzigrund.
19' Doeltrap voor Grasshoppers in Letzigrund.
20' In de minuut 20, In Letzigrund mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
20' De uitploeg neemt de leiding door een doelpunt van Bledian Krasniqi. Het staat 0-1 in Letzigrund.
20' De voorzet kwam van Nikola Boranijasevic.
24' In de minuut 24, Zurich mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Adrian Guerrero in Letzigrund.
24' Een doelpoging van Ifeanyi Mathew (Zurich) in Zürich mist scherpte.
24' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Zürich.
24' In de minuut 24, Arbiter Esther Staubli kent een vrije trap toe aan Zurich op de eigen helft.
26' Grasshoppers moet opletten als Zurich van scheidsrechter Esther Staubli een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
26' Scheidsrechter Esther Staubli geeft Grasshoppers een doeltrap.
27' In de minuut 27, Scheidsrechter Esther Staubli geeft Zurich een vrije trap op de eigen helft.
27' Inworp voor Zurich in Letzigrund op de eigen helft.
28' Doelpoging Zurich! Het schot van Daniel Afriyie gaat niet tussen de palen in Zürich.
28' In de minuut 28, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Grasshoppers in Zürich.
29' Zurich krijgt van scheidsrechter Esther Staubli op eigen helft een vrije trap toegewezen.
30' Hoekschop voor Zurich in Letzigrund. Adrian Guerrero neemt deze vanaf links.
30' In de minuut 30, Zurich krijgt een schietkans via Lindrit Kamberi, maar scoort niet.
30' Een schot van Daniel Afriyie (Zurich) wordt tegengehouden door de verdediging van Grasshoppers in Zürich.
32' In Letzigrund mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
33' In de minuut 33, Vanaf rechts mag Bledian Krasniqi een hoekschop nemen voor Zurich in Letzigrund.
33' In Zürich krijgt Grasshoppers op de eigen helft een vrije trap te nemen.
34' Inworp op de eigen helft voor Grasshoppers.
36' In de minuut 36, Dirk Abels (Grasshoppers) krijgt geel van scheidsrechter Esther Staubli in Letzigrund en moet oppassen.
36' Arbiter Esther Staubli kent een vrije trap toe aan Zurich op de eigen helft.
36' Scheidsrechter Esther Staubli toont Francis Momoh (Grasshoppers) de gele kaart.
36' In de minuut 36, Het spel ligt even stil: Bledian Krasniqi (Zurich) is geblesseerd.
38' Zurich is weer compleet nu Bledian Krasniqi weer terug het veld in mag.
38' De wedstrijd gaat weer verder.
38' In de minuut 38, Inworp Zurich. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
40' In Zürich krijgt Zurich op de eigen helft een vrije trap te nemen.
40' Scheidsrechter Esther Staubli kent Grasshoppers een inworp toe op de helft van Zurich.
41' In de minuut 41, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Zürich.
42' Zurich krijgt van scheidsrechter Esther Staubli op eigen helft een vrije trap toegewezen.
42' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Esther Staubli een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Zürich.
43' In de minuut 43, Inworp voor Grasshoppers op de helft van Zurich.
43' Letzigrund ziet hoe Daniel Afriyie op doel schiet, maar niet scoort voor Zurich.
44' Doeltrap voor Zurich in Letzigrund.
45' In de minuut 45, Scheidsrechter Esther Staubli geeft een inworp aan Grasshoppers op de eigen helft in Letzigrund.
45' De vierde official geeft 1 minuten extra speeltijd aan voor Eerste helft in Letzigrund.
45' + 1 Schot op doel van Bledian Krasniqi. Maar zonder doelpunt voor Zurich als gevolg.
45' In de minuut 45, Het rustsignaal klinkt.
46' De scheidsrechter fluit voor het begin van de tweede helft. Grasshoppers trapt af.
46' De bal is over de achterlijn geweest. Grasshoppers mag een doeltrap nemen.
47' In de minuut 47, De onderbreking is afgelopen.
48' Giotto Giuseppe Morandi mist het doel en scoort niet voor Grasshoppers in Letzigrund.
48' Scheidsrechter Esther Staubli geeft Zurich een doeltrap.
48' In de minuut 48, Zurich krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Esther Staubli op de helft van Grasshoppers.
49' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Zürich.
49' Scheidsrechter Esther Staubli kent Zurich een inworp toe op de helft van Grasshoppers.
50' In de minuut 50, Grasshoppers krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Esther Staubli op de helft van Zurich.
52' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Letzigrund.
54' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Zürich.
54' In de minuut 54, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Letzigrund.
55' Zurich schiet tussen de palen, maar Rodrigo Conceicao ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Zürich.
56' Scheidsrechter Esther Staubli kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
56' In de minuut 56, In Letzigrund mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
57' Scheidsrechter Esther Staubli geeft Grasshoppers een vrije trap op de eigen helft.
57' Zurich blokkeert de kopbal van Filipe de Carvalho Ferreira (Grasshoppers) in Zürich.
58' In de minuut 58, De thuisploeg vervangt Bradley Fink door Tim Meyer.
59' Inworp Grasshoppers. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
59' Scheidsrechter Esther Staubli geeft een inworp aan Grasshoppers op de eigen helft in Letzigrund.
60' In de minuut 60, Eerste gele kaart voor Tim Meyer (Grasshoppers) in Zürich.
61' In Zürich krijgt Zurich op de eigen helft een vrije trap te nemen.
62' Grasshoppers krijgt van scheidsrechter Esther Staubli op eigen helft een vrije trap toegewezen.
63' In de minuut 63, Doeltrap voor Grasshoppers in Letzigrund.
64' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Letzigrund.
64' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
66' In de minuut 66, Inworp voor Zurich op de helft van Grasshoppers.
67' De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Daniel Afriyie (Zurich).
68' Cheick Oumar Conde vervangt Nikola Boranijasevic bij de uitploeg.
68' In de minuut 68, Scheidsrechter Esther Staubli fluit de wedstrijd weer op gang in Letzigrund.
68' Daniel Afriyie (Zurich) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
69' Inworp voor Grasshoppers in Letzigrund op de eigen helft.
69' In de minuut 69, Grasshoppers heeft Filipe de Carvalho Ferreira gewisseld. Pascal Schurpf neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Bruno Berner.
69' Trainer Bruno Berner (Grasshoppers) gebruikt zijn 3 wissel en vervangt Maksim Paskotsi door Dorian Babunski.
70' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Zürich.
70' In de minuut 70, Inworp op de eigen helft voor Grasshoppers.
71' De scherpte ontbreekt bij Giotto Giuseppe Morandi (Grasshoppers). Zijn poging mist doel.
71' De bal is over de achterlijn geweest. Zurich mag een doeltrap nemen.
72' In de minuut 72, Buitenspelpositie Daniel Afriyie (Zurich).
73' Francis Momoh met de assist.
74' In de minuut 74, Letzigrund ziet hoe Bo Henriksen de geblesseerde Daniel Afriyie vervangt door Calixte Ligue bij de uitploeg.
74' De 3 wissel van Zurich. Nils Reichmuth komt erin voor Antonio Marchesano in Letzigrund.
74' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Grasshoppers in Zürich.
75' In de minuut 75, Vrije trap voor Grasshoppers op de helft van Zurich.