1' We zijn begonnen. Grasshoppers heeft afgetrapt.
1' In de minuut 1, Inworp voor Lugano in Stadio Cornaredo op de eigen helft.
1' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Lugano.
1' Grasshoppers krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Johannes von Mandach in Lugano.
2' In de minuut 2, Inworp voor Lugano op de helft van Grasshoppers.
2' Arbiter Johannes von Mandach kent een vrije trap toe aan Lugano op de eigen helft.
2' Scheidsrechter Johannes von Mandach toont Francis Momoh (Grasshoppers) de gele kaart.
3' In de minuut 3, Scheidsrechter Johannes von Mandach legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Lars Lukas Mai (Lugano) in Stadio Cornaredo.
3' De onderbreking is afgelopen.
4' Lugano krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Johannes von Mandach op de helft van Grasshoppers.
4' In de minuut 4, Lars Lukas Mai lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Lugano.
5' Inworp Lugano. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
6' Scheidsrechter Johannes von Mandach geeft Grasshoppers een doeltrap.
6' In de minuut 6, Lugano krijgt van scheidsrechter Johannes von Mandach op eigen helft een vrije trap toegewezen.
8' De poging van Roman Macek (Lugano) mist doel.
8' De uitploeg krijgt een doeltrap in Lugano.
8' In de minuut 8, In Lugano krijgt Lugano op de eigen helft een vrije trap te nemen.
10' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Grasshoppers in Lugano.
10' Scheidsrechter Johannes von Mandach kent Lugano een inworp toe op de helft van Grasshoppers.
11' In de minuut 11, In Stadio Cornaredo mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
11' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Lugano.
12' Lugano krijgt een schietkans via Uran Bislimi, maar scoort niet in Stadio Cornaredo.
13' In de minuut 13, Vrije trap in Stadio Cornaredo. Op de helft van Grasshoppers mag Lugano een vrije trap nemen.
15' Een schot van Tim Meyer (Grasshoppers) wordt geblokkeerd door een verdediger van Lugano.
18' Scheidsrechter Johannes von Mandach geeft een inworp aan Grasshoppers op de eigen helft in Stadio Cornaredo.
18' In de minuut 18, Het spel ligt even stil in Lugano. Yanis Cimignani (Lugano) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
19' De onderbreking is afgelopen in Lugano.
20' Yanis Cimignani (Lugano) is weer terug binnen de lijnen.
21' In de minuut 21, Scheidsrechter Johannes von Mandach kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
21' Scheidsrechter Johannes von Mandach kent Grasshoppers een inworp toe op de helft van Lugano.
21' De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Yanis Cimignani (Lugano).
22' In de minuut 22, De 1 wissel van coach Mattia Croci-Torti (Lugano) is een noodgedwongen wijziging. Jhon Espinoza vervangt de aangeslagen Yanis Cimignani.
22' De wedstrijd gaat weer verder.
23' In Stadio Cornaredo mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
25' In de minuut 25, Inworp op de eigen helft voor Lugano.
27' Scheidsrechter Johannes von Mandach geeft Grasshoppers een vrije trap op de eigen helft.
29' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
31' In de minuut 31, Grasshoppers mag een hoekschop nemen vanaf links via Giotto Giuseppe Morandi in Stadio Cornaredo.
31' Scheidsrechter Johannes von Mandach kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
33' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Stadio Cornaredo.
34' In de minuut 34, Grasshoppers krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Johannes von Mandach op de helft van Lugano.
35' Scheidsrechter Johannes von Mandach geeft een gele kaart aan Amir Abrashi (Grasshoppers).
35' Inworp op de eigen helft voor Lugano.
35' In de minuut 35, Scheidsrechter Johannes von Mandach kent een vrije trap toe aan Lugano, te nemen op de helft van Grasshoppers.
39' De bal is over de achterlijn geweest. Grasshoppers mag een doeltrap nemen.
40' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Stadio Cornaredo.
40' In de minuut 40, Scheidsrechter Johannes von Mandach geeft Lugano een vrije trap op de eigen helft.
42' Lugano krijgt van scheidsrechter Johannes von Mandach op eigen helft een vrije trap toegewezen.
44' Grasshoppers moet opletten als Lugano van scheidsrechter Johannes von Mandach een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
44' In de minuut 44, Lugano mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
45' + 1 Lugano schiet tussen de palen, maar Ayman El Wafi ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Lugano.
45' + 1 2 minuten extra tijd in Lugano.
45' + 1 In de minuut 45, In Lugano krijgt Grasshoppers op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' + 2 Scheidsrechter Johannes von Mandach geeft Grasshoppers een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Lugano.
45' + 2 De verdediging van Grasshoppers blokkeert een schot van Jhon Espinoza (Lugano).
45' + 3 In de minuut 45, Inworp voor Lugano in de buurt van het vijandige doel in Stadio Cornaredo.
45' De scheidsrechter fluit voor het einde van de eerste helft.
46' Scheidsrechter Johannes von Mandach fluit en Lugano trapt af. De tweede helft in Lugano is van start gegaan.
47' In de minuut 47, Arbiter Johannes von Mandach kent een vrije trap toe aan Grasshoppers op de eigen helft.
48' Inworp Lugano. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
48' Lugano krijgt van scheidsrechter Johannes von Mandach op eigen helft een vrije trap toegewezen.
49' In de minuut 49, Doeltrap voor Grasshoppers in Stadio Cornaredo.
52' Inworp voor Grasshoppers ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Lugano.
' Het officiƫle aantal toeschouwers aanwezig vandaag is 2362.
54' In de minuut 54, Inworp voor Lugano in Stadio Cornaredo op de eigen helft.
54' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Stadio Cornaredo.
55' Grasshoppers verdedigt een schot van Anto Grgic, waardoor Lugano niet tot scoren komt.
55' In de minuut 55, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Lugano.
55' Francis Momoh schiet op doel maar scoort niet voor Grasshoppers in Lugano.
56' Scheidsrechter Johannes von Mandach kent Lugano een inworp toe op de helft van Grasshoppers.
56' In de minuut 56, Grasshoppers krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Johannes von Mandach op de helft van Lugano.
57' Inworp voor Grasshoppers op de helft van Lugano.
57' De uitploeg vervangt Francis Momoh door Asumah Ankra.
58' In de minuut 58, Grasshoppers gebruikt de 2 wissel. Pascal Schurpf vervangt Tim Meyer.
58' Renato Steffen vervangt Hadj Mahmoud bij de thuisploeg.
58' Trainer Mattia Croci-Torti (Lugano) gebruikt zijn 3 wissel en vervangt Roman Macek door Milton Valenzuela.
59' In de minuut 59, Scheidsrechter Johannes von Mandach geeft een inworp aan Lugano op de eigen helft in Stadio Cornaredo.
59' Scheidsrechter Johannes von Mandach geeft een inworp aan Lugano op de eigen helft in Stadio Cornaredo.
60' Scheidsrechter Johannes von Mandach geeft Grasshoppers een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Lugano.
60' In de minuut 60, Arbiter Johannes von Mandach kent een vrije trap toe aan Lugano op de eigen helft.
61' Scheidsrechter Johannes von Mandach geeft Lugano een vrije trap op de eigen helft.