1' Lausanne-Sport heeft afgetrapt voor het begin van de eerste helft.
1' In de minuut 1, Scheidsrechter Luca Piccolo geeft een inworp aan Lausanne-Sport op de eigen helft in Stade de la Tuiliere.
2' Scheidsrechter Luca Piccolo geeft Lausanne Ouchy een doeltrap.
2' Lausanne Ouchy mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Lausanne-Sport in Lausanne.
5' In de minuut 5, De uitploeg krijgt een doeltrap in Lausanne.
5' Doeltrap voor Lausanne-Sport in Stade de la Tuiliere.
7' Linus Max Obexer blesseert zich bij Lausanne Ouchy, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Stade de la Tuiliere.
7' In de minuut 7, De onderbreking is afgelopen in Lausanne.
8' Linus Max Obexer (Lausanne Ouchy) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
8' Scheidsrechter Luca Piccolo kent Lausanne-Sport een inworp toe op de helft van Lausanne Ouchy.
8' In de minuut 8, Lausanne Ouchy moet opletten als Lausanne-Sport van scheidsrechter Luca Piccolo een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
9' De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Linus Max Obexer (Lausanne Ouchy).
10' Er wordt weer gevoetbald!
11' In de minuut 11, Linus Max Obexer kan weer verder bij Lausanne Ouchy.
11' Scheidsrechter Luca Piccolo kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
11' Linus Max Obexer (Lausanne Ouchy) moet geblesseerd van het veld. Hij wordt gewisseld door Michael Heule.
13' In de minuut 13, Vrije trap voor Lausanne-Sport op de helft van Lausanne Ouchy.
14' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Lausanne.
15' Buitenspel Lausanne-Sport. Fousseni Diabate wordt teruggefloten door scheidsrechter Luca Piccolo.
15' In de minuut 15, Lausanne Ouchy schiet tussen de palen, maar Florian Danho ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
16' Inworp voor Lausanne Ouchy in de buurt van het vijandige doel in Stade de la Tuiliere.
18' Lausanne-Sport krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Luca Piccolo op de helft van Lausanne Ouchy.
18' In de minuut 18, Lausanne-Sport krijgt een schietkans via Olivier Custodio, maar scoort niet.
19' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Stade de la Tuiliere.
19' Inworp voor Lausanne-Sport op de helft van Lausanne Ouchy.
20' In de minuut 20, Inworp Lausanne-Sport. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
20' In Stade de la Tuiliere mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
21' Ismael Gharbi (Lausanne Ouchy) raakt geblesseerd in Lausanne. Scheidsrechter Luca Piccolo legt de wedstrijd even stil.
22' In de minuut 22, Einde van de onderbreking. De bal rolt weer.
22' Lausanne Ouchy is weer compleet nu Ismael Gharbi weer terug het veld in mag.
23' De bal is over de achterlijn geweest. Lausanne-Sport mag een doeltrap nemen.
26' In de minuut 26, Buitenspel van de thuisploeg.
27' Buitenspel Lausanne Ouchy.
27' Inworp voor Lausanne Ouchy in Stade de la Tuiliere op de eigen helft.
28' In de minuut 28, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Lausanne-Sport in Lausanne.
29' Scheidsrechter Luca Piccolo geeft Lausanne-Sport een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Lausanne Ouchy.
29' De bal is over de achterlijn geweest. Lausanne Ouchy mag een doeltrap nemen.
30' In de minuut 30, Lausanne-Sport krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Luca Piccolo in Lausanne.
30' Inworp op de eigen helft voor Lausanne Ouchy.
31' Inworp op de eigen helft voor Lausanne Ouchy.
32' In de minuut 32, Inworp Lausanne-Sport. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
35' Inworp voor Lausanne Ouchy op de helft van Lausanne-Sport.
36' Lausanne-Sport krijgt van scheidsrechter Luca Piccolo op eigen helft een vrije trap toegewezen.
37' In de minuut 37, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Lausanne.
39' Inworp voor Lausanne-Sport ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Lausanne.
40' Doeltrap voor Lausanne Ouchy in Stade de la Tuiliere.
40' In de minuut 40, Buitenspel Lausanne-Sport. Scheidsrechter Luca Piccolo fluit de thuisploeg terug in Stade de la Tuiliere.
40' In Stade de la Tuiliere mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
41' Vrije trap in Stade de la Tuiliere. Op de helft van Lausanne-Sport mag Lausanne Ouchy een vrije trap nemen.
42' In de minuut 42, Arbiter Luca Piccolo kent een vrije trap toe aan Lausanne-Sport op de eigen helft.
42' Lausanne-Sport krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Luca Piccolo op de helft van Lausanne Ouchy.
43' Scheidsrechter Luca Piccolo kent een vrije trap toe aan Lausanne-Sport op een gevaarlijke plek voor Lausanne Ouchy.
44' In de minuut 44, Scheidsrechter Luca Piccolo geeft Lausanne Ouchy een doeltrap.
44' Dany Roger Bornand Da Silva van Lausanne Ouchy is geblesseerd en het spel ligt even stil.
45' De vierde official geeft 3 minuten extra speeltijd aan voor Eerste helft in Stade de la Tuiliere.
45' + 2 In de minuut 45, Dany Roger Bornand Da Silva lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Lausanne Ouchy.
45' + 2 De onderbreking is afgelopen.
45' + 4 De poging van Ismael Gharbi (Lausanne Ouchy) mist doel in Stade de la Tuiliere.
45' + 4 In de minuut 45, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Lausanne-Sport in Lausanne.
45' + 5 Scheidsrechter Luca Piccolo kent Lausanne-Sport een inworp toe op de helft van Lausanne Ouchy.
45' Scheidsrechter Luca Piccolo maakt een einde aan de eerste helft.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter Luca Piccolo geeft het startsein voor de tweede helft in Lausanne. Lausanne Ouchy trapt af.
46' Scheidsrechter Luca Piccolo geeft een inworp aan Lausanne Ouchy op de eigen helft in Stade de la Tuiliere.
47' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
49' In de minuut 49, Lausanne-Sport in buitenspelpositie.
50' De wedstrijd is weer hervat.
51' Lausanne-Sport krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Luca Piccolo op de helft van Lausanne Ouchy.
51' In de minuut 51, Scheidsrechter Luca Piccolo kent een vrije trap toe aan Lausanne-Sport, te nemen op de helft van Lausanne Ouchy.
53' Olivier Custodio neemt de door scheidsrechter Luca Piccolo gegeven hoekschop voor Lausanne-Sport in Lausanne.
54' Inworp voor Lausanne-Sport in de buurt van het vijandige doel in Stade de la Tuiliere.
54' In de minuut 54, Inworp voor Lausanne-Sport ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Lausanne.
54' Jamie Roche (Lausanne-Sport) krijgt een eerste gele kaart.
55' Lausanne Ouchy moet opletten als Lausanne-Sport van scheidsrechter Luca Piccolo een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
56' In de minuut 56, Scheidsrechter Luca Piccolo kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
57' Scheidsrechter Luca Piccolo fluit voor buitenspel van Lausanne-Sport.
57' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Luca Piccolo een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Lausanne.
58' In de minuut 58, Lausanne Ouchy heeft Florian Danho gewisseld. Alban Ajdini neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Ricardo Dionisio.
58' De uitploeg wisselt Ismael Gharbi voor Liridon Mulaj.
58' Bij Lausanne-Sport komt Brighton Labeau er in. Hij vervangt Rares Ilie.
59' In de minuut 59, Inworp voor Lausanne Ouchy in Stade de la Tuiliere op de eigen helft.
60' In Stade de la Tuiliere mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
60' Scheidsrechter Luca Piccolo kent Lausanne-Sport een inworp toe op de helft van Lausanne Ouchy.
61' In de minuut 61, Scheidsrechter Luca Piccolo kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
63' Lausanne Ouchy blokkeert de kopbal van Brighton Labeau (Lausanne-Sport) in Lausanne.
65' Buitenspelpositie Lausanne-Sport.
66' Olivier Custodio deed het voorbereidende werk.
68' Buitenspelpositie van de thuisploeg.
69' In de minuut 69, Inworp Lausanne Ouchy. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
70' Inworp op de eigen helft voor Lausanne-Sport.
71' Eerste gele kaart voor Brighton Labeau (Lausanne-Sport) in Lausanne.
71' In de minuut 71, Scheidsrechter Luca Piccolo geeft Lausanne Ouchy een vrije trap op de eigen helft.
71' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Lausanne.
72' Inworp voor Lausanne Ouchy in Stade de la Tuiliere op de eigen helft.
73' In de minuut 73, Brighton Labeau schiet op doel maar scoort niet voor Lausanne-Sport in Lausanne.
75' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Lausanne.
76' Liridon Mulaj (Lausanne Ouchy) krijgt geel.
76' In de minuut 76, Wissel in Lausanne: Elies Mahmoud vervangt Giovani Bamba bij Lausanne Ouchy.
76' Abdallah Ali Mohamed vervangt Lamine Gassama bij de uitploeg.
78' Lausanne-Sport krijgt een schietkans via Mamadou Kaly Sene, maar scoort niet in Stade de la Tuiliere.
78' In de minuut 78, In Lausanne krijgt Lausanne Ouchy op de eigen helft een vrije trap te nemen.
78' Inworp voor Lausanne Ouchy op de helft van Lausanne-Sport.
79' Scheidsrechter Luca Piccolo geeft een inworp aan Lausanne-Sport op de eigen helft in Stade de la Tuiliere.
80' In de minuut 80, Lausanne-Sport brengt Toichi Suzuki in de plaats van Fousseni Diabate.
80' Trainer Ludovic Magnin gebruikt zijn 3 wissel. Olivier Custodio wordt door Raoul Giger vervangen bij de thuisploeg.
80' Scheidsrechter Luca Piccolo geeft Lausanne Ouchy een vrije trap op de eigen helft.
81' In de minuut 81, Gele kaart. Lavdrim Hajrulahu (Lausanne Ouchy) gaat op de bon.
81' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Stade de la Tuiliere.
82' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Lausanne Ouchy in Lausanne.
83' In de minuut 83, Doeltrap voor Lausanne-Sport in Stade de la Tuiliere.
84' Inworp op de eigen helft voor Lausanne-Sport.
85' Scheidsrechter Luca Piccolo geeft een inworp aan Lausanne-Sport op de eigen helft in Stade de la Tuiliere.
85' In de minuut 85, Scheidsrechter Luca Piccolo kent Lausanne Ouchy een inworp toe op de helft van Lausanne-Sport.
85' Scheidsrechter Luca Piccolo geeft Lausanne-Sport een doeltrap.