1' Het eerste fluitsignaal heeft geklonken.
1' In de minuut 1, Varol Tasar legt de bal in het net, de thuisploeg leidt met 1-0.
3' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Yverdon-Sport in Yverdon-les-Bains.
5' In de minuut 5, Inworp voor Yverdon-Sport in Stade Municipal op de eigen helft.
5' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Lukas Fahndrich een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Yverdon-les-Bains.
6' De bal is over de achterlijn geweest. Yverdon-Sport mag een doeltrap nemen.
7' In de minuut 7, In Stade Municipal mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
8' Scheidsrechter Lukas Fahndrich kent Yverdon-Sport een inworp toe op de helft van Lausanne-Sport.
8' Inworp op de eigen helft voor Lausanne-Sport.
9' In de minuut 9, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Yverdon-les-Bains.
9' In Yverdon-les-Bains krijgt Yverdon-Sport op de eigen helft een vrije trap te nemen.
9' Buitenspel Yverdon-Sport. Scheidsrechter Lukas Fahndrich fluit de thuisploeg terug in Stade Municipal.
10' In de minuut 10, Doeltrap voor Yverdon-Sport in Stade Municipal.
11' Scheidsrechter Lukas Fahndrich kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
11' De poging van Samuel Kalu (Lausanne-Sport) mist doel.
11' In de minuut 11, Scheidsrechter Lukas Fahndrich geeft Yverdon-Sport een doeltrap.
13' Doelpoging Lausanne-Sport! Het schot van Samuel Kalu gaat niet tussen de palen.
13' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Yverdon-les-Bains.
13' In de minuut 13, Scheidsrechter Lukas Fahndrich fluit voor buitenspel van Lausanne-Sport.
15' Doeltrap voor Yverdon-Sport in Stade Municipal.
16' Doelpoging Lausanne-Sport! Het schot van Anel Husic gaat niet tussen de palen in Yverdon-les-Bains.
16' In de minuut 16, De bal is over de achterlijn geweest. Yverdon-Sport mag een doeltrap nemen.
16' Yverdon-Sport krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Lukas Fahndrich op de helft van Lausanne-Sport.
17' Vrije trap voor Lausanne-Sport op de helft van Yverdon-Sport.
17' In de minuut 17, Scheidsrechter Lukas Fahndrich toont Haithem Loucif (Yverdon-Sport) de gele kaart.
18' Vrije trap in Stade Municipal. Op de helft van Yverdon-Sport mag Lausanne-Sport een vrije trap nemen.
20' Yverdon-Sport moet uitkijken als Lausanne-Sport een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Stade Municipal.
21' In de minuut 21, De verdediging van Yverdon-Sport blokkeert een schot van Samuel Kalu (Lausanne-Sport).
22' Lausanne-Sport krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Lukas Fahndrich in Yverdon-les-Bains.
22' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Yverdon-Sport in Yverdon-les-Bains.
23' In de minuut 23, Gele kaart in Yverdon-les-Bains: Olivier Custodio (Lausanne-Sport) gaat op de bon bij scheidsrechter Lukas Fahndrich.
23' Scheidsrechter Lukas Fahndrich geeft een inworp aan Lausanne-Sport op de eigen helft in Stade Municipal.
23' Scheidsrechter Lukas Fahndrich geeft Lausanne-Sport een vrije trap op de eigen helft.
23' In de minuut 23, Samuel Oum Gouet (Yverdon-Sport) krijgt geel van scheidsrechter Lukas Fahndrich in Stade Municipal en moet oppassen.
24' Inworp voor Lausanne-Sport op de helft van Yverdon-Sport.
25' Inworp Yverdon-Sport. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
26' In de minuut 26, Inworp voor Lausanne-Sport ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Yverdon-les-Bains.
27' Scheidsrechter Lukas Fahndrich geeft Yverdon-Sport een doeltrap.
27' Kevin Carlos mist het doel en scoort niet voor Yverdon-Sport.
28' In de minuut 28, De bal is over de achterlijn geweest. Lausanne-Sport mag een doeltrap nemen.
29' Lausanne-Sport krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Lukas Fahndrich op de helft van Yverdon-Sport.
29' Scheidsrechter Lukas Fahndrich geeft een inworp aan Yverdon-Sport op de eigen helft in Stade Municipal.
30' In de minuut 30, In Stade Municipal mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
31' De wedstrijd is weer hervat.
32' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Yverdon-les-Bains.
33' De voorzet kwam van Fousseni Diabate.
35' Arbiter Lukas Fahndrich kent een vrije trap toe aan Yverdon-Sport op de eigen helft.
35' In de minuut 35, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Stade Municipal.
37' Penalty voor Lausanne-Sport!
37' Inworp voor Yverdon-Sport op de helft van Lausanne-Sport.
37' In de minuut 37, Scheidsrechter Lukas Fahndrich kent Lausanne-Sport een inworp toe op de helft van Yverdon-Sport.
39' Goal in Yverdon-les-Bains! Lausanne-Sport neemt een 1-2 voorsprong via een benutte strafschop van Mamadou Kaly Sene.
40' Inworp Yverdon-Sport. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
41' In de minuut 41, Scheidsrechter Lukas Fahndrich geeft Yverdon-Sport een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Lausanne-Sport.
44' De wedstrijd gaat weer verder.
45' Inworp voor Lausanne-Sport in Stade Municipal op de eigen helft.
45' + 1 In de minuut 45, De vierde official geeft 3 minuten extra speeltijd aan voor Eerste helft in Stade Municipal.
45' + 2 Kevin Carlos (Yverdon-Sport) maakt met het hoofd de gelijkmaker in Stade Municipal: 2-2!
45' + 5 In de minuut 45, Einde van de onderbreking. De bal rolt weer.
45' De eerste helft is afgelopen.
46' De tweede helft is begonnen.
46' In de minuut 46, Anthony Sauthier vervangt Haithem Loucif bij de thuisploeg.
46' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Yverdon-Sport in Yverdon-les-Bains.
47' Yverdon-Sport krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Lukas Fahndrich op de helft van Lausanne-Sport.
50' In de minuut 50, Scheidsrechter Lukas Fahndrich kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
51' Scheidsrechter Lukas Fahndrich kent een vrije trap toe aan Lausanne-Sport, te nemen op de helft van Yverdon-Sport.
51' Vergeefse doelpoging Samuel Kalu (Lausanne-Sport) in Stade Municipal.
52' In de minuut 52, Scheidsrechter Lukas Fahndrich kent Lausanne-Sport een inworp toe op de helft van Yverdon-Sport.
52' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Lukas Fahndrich aan de uitploeg.
53' Lausanne-Sport mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Samuel Kalu in Stade Municipal.
54' In de minuut 54, Stade Municipal ziet hoe Kevin Carlos op doel schiet, maar niet scoort voor Yverdon-Sport.
54' Inworp voor Lausanne-Sport op de helft van Yverdon-Sport.
54' Doeltrap voor Yverdon-Sport in Stade Municipal.
55' In de minuut 55, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Yverdon-les-Bains.
56' Scheidsrechter Lukas Fahndrich geeft Yverdon-Sport een doeltrap.
56' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Stade Municipal.
57' In de minuut 57, Lausanne-Sport krijgt van scheidsrechter Lukas Fahndrich op eigen helft een vrije trap toegewezen.
57' Inworp op de eigen helft voor Lausanne-Sport.
58' Een doelpoging van Samuel Kalu (Lausanne-Sport) mist scherpte.
58' In de minuut 58, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Yverdon-les-Bains.
59' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Yverdon-les-Bains.
60' Yverdon-Sport verdedigt een schot van Fousseni Diabate, waardoor Lausanne-Sport niet tot scoren komt.
61' In de minuut 61, In Stade Municipal mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
61' Vergeefse doelpoging Alvyn Antonio Sanches (Lausanne-Sport).
62' In Stade Municipal mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
63' In de minuut 63, Lausanne-Sport krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Lukas Fahndrich in Yverdon-les-Bains.
63' De bal is over de achterlijn geweest. Yverdon-Sport mag een doeltrap nemen.
64' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Lukas Fahndrich een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Yverdon-les-Bains.
65' In de minuut 65, Inworp op de eigen helft voor Lausanne-Sport.
66' Yverdon-Sport brengt Dominic Corness in de plaats van Christopher Lungoyi.
66' De uitploeg wisselt Noe Dussenne voor Berkay Dabanli.
68' In de minuut 68, Een schot van Anthony Sauthier (Yverdon-Sport) wordt geblokkeerd door een verdediger van Lausanne-Sport.
69' Scheidsrechter Lukas Fahndrich legt de wedstrijd even stil om Varol Tasar (Yverdon-Sport) aan een blessure te laten behandelen in Yverdon-les-Bains.
70' De onderbreking is afgelopen.
70' In de minuut 70, Yverdon-Sport is weer compleet nu Varol Tasar weer terug het veld in mag.
71' Scheidsrechter Lukas Fahndrich kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
71' Scheidsrechter Lukas Fahndrich geeft een inworp aan Yverdon-Sport op de eigen helft in Stade Municipal.
72' In de minuut 72, Inworp Yverdon-Sport. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
72' Doelpoging Lausanne-Sport! Het schot van Antoine Bernede gaat niet tussen de palen.
73' Doeltrap voor Yverdon-Sport in Stade Municipal.
74' In de minuut 74, De verdediging van Lausanne-Sport blokkeert een schot van Samuel Oum Gouet (Yverdon-Sport).
74' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
76' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Stade Municipal.
76' In de minuut 76, Wissel in Yverdon-les-Bains: Evans Maurin vervangt Varol Tasar bij Yverdon-Sport.
77' Yverdon-Sport gebruikt de 4 wissel. Niklas Gunnarsson vervangt Samuel Oum Gouet.
77' Scheidsrechter Lukas Fahndrich kent een vrije trap toe aan Yverdon-Sport, te nemen op de helft van Lausanne-Sport.
77' In de minuut 77, Eerste gele kaart voor Jamie Roche (Lausanne-Sport) in Yverdon-les-Bains.
78' Vanaf rechts mag Dominic Corness een hoekschop nemen voor Yverdon-Sport in Stade Municipal.
78' Inworp voor Lausanne-Sport in Stade Municipal op de eigen helft.
79' In de minuut 79, Scheidsrechter Lukas Fahndrich kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
80' In Yverdon-les-Bains krijgt Lausanne-Sport op de eigen helft een vrije trap te nemen.
80' Inworp voor Yverdon-Sport in Stade Municipal op de eigen helft.
81' In de minuut 81, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Stade Municipal.
82' Yverdon-Sport krijgt van scheidsrechter Lukas Fahndrich op eigen helft een vrije trap toegewezen.
82' Scheidsrechter Lukas Fahndrich kent Yverdon-Sport een inworp toe op de helft van Lausanne-Sport.
83' In de minuut 83, Arbiter Lukas Fahndrich kent een vrije trap toe aan Lausanne-Sport op de eigen helft.
84' Scheidsrechter Lukas Fahndrich geeft Yverdon-Sport een vrije trap op de eigen helft.
84' Scheidsrechter Lukas Fahndrich geeft een inworp aan Yverdon-Sport op de eigen helft in Stade Municipal.
84' In de minuut 84, Vrije trap voor Lausanne-Sport op de helft van Yverdon-Sport.
84' Vrije trap in Stade Municipal. Op de helft van Yverdon-Sport mag Lausanne-Sport een vrije trap nemen.
85' In de minuut 85, Lausanne-Sport moet opletten als Yverdon-Sport van scheidsrechter Lukas Fahndrich een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
86' Yverdon-Sport krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Lukas Fahndrich op de helft van Lausanne-Sport.
86' Inworp op de eigen helft voor Lausanne-Sport.
87' In de minuut 87, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Stade Municipal.
87' Arbiter Lukas Fahndrich kent een vrije trap toe aan Yverdon-Sport op de eigen helft.
88' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Stade Municipal.
89' In de minuut 89, De uitploeg vervangt Mamadou Kaly Sene door Dominik Schwizer.
89' Inworp Yverdon-Sport. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
89' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Yverdon-les-Bains.
89' In de minuut 89, Vrije trap in Stade Municipal. Op de helft van Lausanne-Sport mag Yverdon-Sport een vrije trap nemen.