1' De eerste helft is begonnen. Wiesbaden trapt af.
1' In de minuut 1, Scheidsrechter Tobias Reichel kent Kaiserslautern een inworp toe op de helft van Wiesbaden.
2' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Wiesbaden.
3' Marlon Ritter raakt geblesseerd bij Kaiserslautern en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
4' In de minuut 4, De onderbreking is afgelopen in Wiesbaden.
4' Marlon Ritter (Kaiserslautern) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
4' Wiesbaden krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Tobias Reichel op de helft van Kaiserslautern.
5' In de minuut 5, Inworp voor Wiesbaden in de buurt van het vijandige doel in Brita Arena.
6' Vergeefse doelpoging Amar Catic (Wiesbaden).
6' De bal is over de achterlijn geweest. Kaiserslautern mag een doeltrap nemen.
8' In de minuut 8, In Brita Arena mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
9' Inworp voor Wiesbaden op de helft van Kaiserslautern.
9' Scheidsrechter Tobias Reichel kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
10' In de minuut 10, Scheidsrechter Tobias Reichel kent een vrije trap toe aan Wiesbaden, te nemen op de helft van Kaiserslautern.
10' Inworp op de eigen helft voor Kaiserslautern.
11' In Brita Arena mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
11' In de minuut 11, Kaiserslautern krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Tobias Reichel op de helft van Wiesbaden.
12' Scheidsrechter Tobias Reichel geeft Kaiserslautern een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Wiesbaden.
13' Inworp voor Kaiserslautern in Brita Arena op de eigen helft.
13' In de minuut 13, Arbiter Tobias Reichel kent een vrije trap toe aan Kaiserslautern op de eigen helft.
14' Inworp Wiesbaden. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
14' Een schot van Marlon Ritter (Kaiserslautern) wordt geblokkeerd door een verdediger van Wiesbaden.
15' In de minuut 15, Marlon Ritter neemt de door scheidsrechter Tobias Reichel gegeven hoekschop voor Kaiserslautern in Wiesbaden.
15' In Wiesbaden kopt Nikola Soldo (Kaiserslautern) de bal, maar mist doel.
15' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Wiesbaden in Wiesbaden.
16' In de minuut 16, Inworp voor Wiesbaden ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Wiesbaden.
17' Inworp voor Wiesbaden op de helft van Kaiserslautern.
19' Vrije trap in Brita Arena. Op de helft van Kaiserslautern mag Wiesbaden een vrije trap nemen.
20' In de minuut 20, Robin Heusser mist het doel en scoort niet voor Wiesbaden.
20' Doeltrap voor Kaiserslautern in Brita Arena.
21' Scheidsrechter Tobias Reichel kent Wiesbaden een inworp toe op de helft van Kaiserslautern.
22' In de minuut 22, Scheidsrechter Tobias Reichel geeft een inworp aan Wiesbaden op de eigen helft in Brita Arena.
24' Kaiserslautern moet opletten als Wiesbaden van scheidsrechter Tobias Reichel een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
25' Scheidsrechter Tobias Reichel kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
27' In de minuut 27, Inworp voor Kaiserslautern in Brita Arena op de eigen helft.
28' Wiesbaden krijgt van scheidsrechter Tobias Reichel op eigen helft een vrije trap toegewezen.
29' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Brita Arena.
30' In de minuut 30, Scheidsrechter Tobias Reichel geeft Wiesbaden een doeltrap.
32' In Wiesbaden krijgt Kaiserslautern op de eigen helft een vrije trap te nemen.
33' Vrije trap voor Kaiserslautern op de helft van Wiesbaden.
36' In de minuut 36, Scheidsrechter Tobias Reichel geeft een inworp aan Kaiserslautern op de eigen helft in Brita Arena.
38' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
39' In de minuut 39, Terrence Boyd deed het voorbereidende werk.
41' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Tobias Reichel een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Wiesbaden.
41' Scheidsrechter Tobias Reichel geeft Kaiserslautern een vrije trap op de eigen helft.
42' In de minuut 42, Scheidsrechter Tobias Reichel geeft Kaiserslautern een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Wiesbaden.
43' Inworp op de eigen helft voor Wiesbaden.
43' In Wiesbaden krijgt Wiesbaden op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' In de minuut 45, Een doelpoging van Ivan Prtajin (Wiesbaden) mist scherpte.
45' De uitploeg krijgt een doeltrap in Wiesbaden.
45' Een schot van Amar Catic (Wiesbaden) wordt tegengehouden door de verdediging van Kaiserslautern in Wiesbaden.
45' In de minuut 45, Scheidsrechter Tobias Reichel geeft Kaiserslautern een vrije trap op de eigen helft.
45' + 1 Scheidsrechter Tobias Reichel laat nog 2 minuten doorspelen in Wiesbaden.
45' + 1 De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
45' + 2 In de minuut 45, Inworp voor Kaiserslautern in de buurt van het vijandige doel in Brita Arena.
45' + 2 Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Brita Arena.
45' + 3 Arbiter Tobias Reichel kent een vrije trap toe aan Wiesbaden op de eigen helft.
45' In de minuut 45, De eerste helft is afgelopen in Wiesbaden's Brita Arena.
46' De tweede helft is begonnen middels de aftrap van Kaiserslautern.
46' Inworp Wiesbaden. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
47' In de minuut 47, Inworp op de eigen helft voor Wiesbaden.
48' De poging van Julian Niehues (Kaiserslautern) mist doel.
48' Scheidsrechter Tobias Reichel geeft Wiesbaden een doeltrap.
48' In de minuut 48, Buitenspel Kaiserslautern. Terrence Boyd wordt teruggefloten door scheidsrechter Tobias Reichel.
49' Inworp voor Kaiserslautern in Brita Arena op de eigen helft.
50' Scheidsrechter Tobias Reichel geeft een inworp aan Kaiserslautern op de eigen helft in Brita Arena.
51' In de minuut 51, Vanaf links mag Robin Heusser een hoekschop nemen voor Wiesbaden in Brita Arena.
51' Eigen doelpunt! Thijmen Goppel maakt er met een eigen doelpunt 1-1 van in Wiesbaden.
52' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Wiesbaden.
52' In de minuut 52, Kaiserslautern krijgt van scheidsrechter Tobias Reichel op eigen helft een vrije trap toegewezen.
53' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Brita Arena.
54' Inworp Kaiserslautern. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
55' In de minuut 55, Scheidsrechter Tobias Reichel kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
55' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Brita Arena.
55' Inworp voor Wiesbaden op de helft van Kaiserslautern.
56' In de minuut 56, Vrije trap in Brita Arena. Op de helft van Kaiserslautern mag Wiesbaden een vrije trap nemen.
56' Amar Catic (Wiesbaden) staat buitenspel.
57' Inworp voor Kaiserslautern ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Wiesbaden.
58' In de minuut 58, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Brita Arena.
60' Wiesbaden moet opletten als Kaiserslautern van scheidsrechter Tobias Reichel een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
60' De scherpte ontbreekt bij Ivan Prtajin (Wiesbaden). Zijn poging mist doel in Wiesbaden.
62' In de minuut 62, Inworp Kaiserslautern. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
62' Arbiter Tobias Reichel kent een vrije trap toe aan Kaiserslautern op de eigen helft.
63' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Tobias Reichel aan de thuisploeg.
63' In de minuut 63, Gele kaart in Wiesbaden: Nikola Soldo (Kaiserslautern) gaat op de bon bij scheidsrechter Tobias Reichel.
65' Trainer Dirk Schuster (Kaiserslautern) gebruikt zijn 1 wissel en vervangt Richmond Tachie door Kenny Prince Redondo.
65' In de minuut 65, Het voorbereidende werk werd verricht door Robin Heusser.
66' Inworp op de eigen helft voor Wiesbaden.
66' Wiesbaden krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Tobias Reichel op de helft van Kaiserslautern.
67' In de minuut 67, Scheidsrechter Tobias Reichel kent een vrije trap toe aan Wiesbaden, te nemen op de helft van Kaiserslautern.
67' Hoekschop voor Wiesbaden in Brita Arena. Robin Heusser neemt deze vanaf rechts.
68' Wiesbaden mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Robin Heusser in Brita Arena.
68' In de minuut 68, Scheidsrechter Tobias Reichel kent Kaiserslautern een inworp toe op de helft van Wiesbaden.
69' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Wiesbaden in Wiesbaden.
69' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Wiesbaden.
70' In de minuut 70, In Wiesbaden krijgt Wiesbaden op de eigen helft een vrije trap te nemen.
72' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Tobias Reichel een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Wiesbaden.
73' Marcus Mathisen schiet op doel maar scoort niet voor Wiesbaden.
73' In de minuut 73, Wiesbaden krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Tobias Reichel in Wiesbaden.
73' Kaiserslautern krijgt van scheidsrechter Tobias Reichel op eigen helft een vrije trap toegewezen.
74' Wiesbaden heeft Hyun-ju Lee gewisseld. Franko Kovacevic neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Markus Kauczinski.
74' In de minuut 74, Bij Wiesbaden komt Sascha Mockenhaupt er in. Hij vervangt Thijmen Goppel.
74' De uitploeg vervangt Jean Zimmer door Philipp Hercher.
74' Wissel in Wiesbaden: Tobias Raschl vervangt Marlon Ritter bij Kaiserslautern.
77' In de minuut 77, Vrije trap voor Wiesbaden op de helft van Kaiserslautern.
77' Scheidsrechter Tobias Reichel kent een vrije trap toe aan Kaiserslautern, te nemen op de helft van Wiesbaden.
78' Inworp voor Wiesbaden in Brita Arena op de eigen helft.
78' In de minuut 78, Vrije trap in Brita Arena. Op de helft van Kaiserslautern mag Wiesbaden een vrije trap nemen.
78' Julian Niehues (Kaiserslautern) krijgt geel van scheidsrechter Tobias Reichel in Brita Arena en moet oppassen.
80' Terrence Boyd mist een kopkans voor Kaiserslautern.
80' In de minuut 80, De bal is over de achterlijn geweest. Wiesbaden mag een doeltrap nemen.
83' Inworp voor Kaiserslautern in de buurt van het vijandige doel in Brita Arena.