1' De eerste helft is begonnen. Kaiserslautern trapt af.
1' In de minuut 1, Inworp voor Braunschweig op de helft van Kaiserslautern.
2' De scherpte ontbreekt bij Thorir Johann Helgason (Braunschweig). Zijn poging mist doel.
2' Doeltrap voor Kaiserslautern in Eintracht-Stadion.
2' In de minuut 2, Anton Donkor mist het doel en scoort niet voor Braunschweig in Eintracht-Stadion.
2' De uitploeg krijgt een doeltrap in Braunschweig.
3' Inworp Braunschweig. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
3' In de minuut 3, Kaiserslautern krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Arne Aarnink op de helft van Braunschweig.
4' Inworp voor Kaiserslautern in de buurt van het vijandige doel in Eintracht-Stadion.
5' Scheidsrechter Arne Aarnink geeft Braunschweig een vrije trap op de eigen helft.
5' In de minuut 5, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Eintracht-Stadion.
7' Braunschweig moet opletten als Kaiserslautern van scheidsrechter Arne Aarnink een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
7' Scheidsrechter Arne Aarnink kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
7' In de minuut 7, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Braunschweig.
8' De bal is over de achterlijn geweest. Braunschweig mag een doeltrap nemen.
8' Het spel ligt even stil in Braunschweig. Ermin Bicakcic (Braunschweig) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
9' In de minuut 9, De onderbreking is afgelopen.
10' Braunschweig is weer compleet nu Ermin Bicakcic weer terug het veld van Eintracht-Stadion in mag.
11' Kaiserslautern mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Braunschweig in Braunschweig.
11' In de minuut 11, In Eintracht-Stadion mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
13' Kaiserslautern mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
14' Doelpunt! Met een kopbal brengt Robin Krausse (Kaiserslautern) zijn team op voorsprong. De stand is nu 0-1.
16' In de minuut 16, Scheidsrechter Arne Aarnink kent Braunschweig een inworp toe op de helft van Kaiserslautern.
18' Gele kaart in Braunschweig: Boris Tomiak (Kaiserslautern) gaat op de bon bij scheidsrechter Arne Aarnink.
18' Het spel ligt even stil: Boris Tomiak (Kaiserslautern) is geblesseerd.
19' In de minuut 19, Einde van de onderbreking. De bal rolt weer.
19' In Braunschweig kan Boris Tomiak (Kaiserslautern) weer verder.
21' Buitenspel Braunschweig.
24' In de minuut 24, Erik Durm blesseert zich bij Kaiserslautern, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Eintracht-Stadion.
24' Scheidsrechter Arne Aarnink fluit de wedstrijd weer op gang in Eintracht-Stadion.
25' Buitenspelpositie Braunschweig.
26' In de minuut 26, Kaiserslautern is weer compleet nu Erik Durm weer terug het veld in mag.
27' Scheidsrechter Arne Aarnink geeft Kaiserslautern een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Braunschweig.
28' Tobias Raschl (Kaiserslautern) krijgt een eerste gele kaart.
28' In de minuut 28, Braunschweig krijgt van scheidsrechter Arne Aarnink op eigen helft een vrije trap toegewezen.
29' Inworp op de eigen helft voor Braunschweig.
30' Inworp voor Kaiserslautern in Eintracht-Stadion op de eigen helft.
32' In de minuut 32, Scheidsrechter Arne Aarnink geeft een inworp aan Kaiserslautern op de eigen helft in Eintracht-Stadion.
33' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Braunschweig.
34' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Eintracht-Stadion.
35' In de minuut 35, Scheidsrechter Arne Aarnink kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
36' Het voorbereidende werk werd verricht door Florian Kruger.
39' In de minuut 39, Braunschweig moet uitkijken als Kaiserslautern een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Eintracht-Stadion.
39' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
39' Inworp voor Kaiserslautern ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Braunschweig.
40' In de minuut 40, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
40' Een speler van de uitploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Arne Aarnink.
42' Scheidsrechter Arne Aarnink geeft een inworp aan Braunschweig op de eigen helft in Eintracht-Stadion.
45' In de minuut 45, Inworp op de eigen helft voor Kaiserslautern.
45' + 2 De vierde official geeft 3 minuten extra tijd aan voor de Eerste helft.
45' + 2 De bal gaat buiten. Doeltrap voor Braunschweig in Braunschweig.
45' + 2 In de minuut 45, Inworp voor Braunschweig in Eintracht-Stadion op de eigen helft.
45' + 4 Scheidsrechter Arne Aarnink kent een vrije trap toe aan Kaiserslautern, te nemen op de helft van Braunschweig.
45' De scheidsrechter fluit voor de rust.