1' Kaiserslautern trapt af wanneer scheidsrechter Deniz Aytekin in Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde voor de eerste keer op zijn fluit blaast.
1' In de minuut 1, Scheidsrechter Deniz Aytekin kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
2' Elversberg krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Deniz Aytekin op de helft van Kaiserslautern.
2' Scheidsrechter Deniz Aytekin geeft een inworp aan Kaiserslautern op de eigen helft in Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde.
3' In de minuut 3, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Spiesen-Elversberg.
3' Inworp op de eigen helft voor Elversberg.
4' Een schot van Tobias Raschl (Kaiserslautern) smoort in de verdediging van Elversberg.
4' In de minuut 4, Doelpoging Kaiserslautern! Het schot van Frank Ronstadt gaat niet tussen de palen.
4' Scheidsrechter Deniz Aytekin geeft Elversberg een doeltrap.
5' Elversberg moet opletten als Kaiserslautern van scheidsrechter Deniz Aytekin een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
5' In de minuut 5, Inworp voor Elversberg in Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde op de eigen helft.
6' De scherpte ontbreekt bij Marlon Ritter (Kaiserslautern). Zijn poging mist doel in Spiesen-Elversberg.
6' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Spiesen-Elversberg.
6' In de minuut 6, Elversberg krijgt van scheidsrechter Deniz Aytekin op eigen helft een vrije trap toegewezen.
7' Scheidsrechter Deniz Aytekin fluit voor buitenspel van Elversberg.
9' In Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
10' In de minuut 10, Inworp Kaiserslautern. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
12' Scheidsrechter Deniz Aytekin kent Kaiserslautern een inworp toe op de helft van Elversberg.
12' Inworp Elversberg. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
13' In de minuut 13, Inworp voor Kaiserslautern in de buurt van het vijandige doel in Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde.
14' Kaiserslautern mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Tymoteusz Puchacz in Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde.
15' Inworp op de eigen helft voor Elversberg.
15' In de minuut 15, Inworp voor Kaiserslautern op de helft van Elversberg.
16' Scheidsrechter Deniz Aytekin kent Kaiserslautern een inworp toe op de helft van Elversberg.
16' De verdediging van Elversberg blokkeert een schot van Filip Kaloc (Kaiserslautern) in Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde.
17' In de minuut 17, Kaiserslautern krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Deniz Aytekin in Spiesen-Elversberg.
17' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
18' Doelpoging Elversberg! Het schot van Carlo Sickinger gaat niet tussen de palen in Spiesen-Elversberg.
18' In de minuut 18, De bal is over de achterlijn geweest. Kaiserslautern mag een doeltrap nemen.
18' Scheidsrechter Deniz Aytekin geeft een inworp aan Kaiserslautern op de eigen helft in Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde.
19' In de minuut 19, Maurice Neubauer met de assist.
21' Arbiter Deniz Aytekin kent een vrije trap toe aan Elversberg op de eigen helft.
21' Inworp voor Kaiserslautern in Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde op de eigen helft.
22' In de minuut 22, Kaiserslautern krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Deniz Aytekin op de helft van Elversberg.
23' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde.
23' Scheidsrechter Deniz Aytekin geeft een gele kaart aan Semih Sahin (Elversberg).
24' In de minuut 24, De scherpte ontbreekt bij Marlon Ritter (Kaiserslautern). Zijn poging mist doel.
24' Doeltrap voor Elversberg in Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde.
25' Gele kaart. Thore Jacobsen (Elversberg) gaat op de bon.
25' In de minuut 25, Kaiserslautern mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
27' Scheidsrechter Deniz Aytekin kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
28' In Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
28' In de minuut 28, Vanaf links mag Marlon Ritter een hoekschop nemen voor Kaiserslautern in Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde.
28' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde.
' De partij is stilgelegd.
35' In de minuut 35, Scheidsrechter Deniz Aytekin kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
35' Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde ziet de ploegen de wedstrijd weer hervatten in Spiesen-Elversberg.
35' Inworp voor Kaiserslautern op de helft van Elversberg.
36' In de minuut 36, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Elversberg in Spiesen-Elversberg.
38' Inworp voor Elversberg in Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde op de eigen helft.
38' In Spiesen-Elversberg krijgt Kaiserslautern op de eigen helft een vrije trap te nemen.
39' In de minuut 39, Scheidsrechter Deniz Aytekin geeft een inworp aan Kaiserslautern op de eigen helft in Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde.
39' Inworp op de eigen helft voor Kaiserslautern.
40' Scheidsrechter Deniz Aytekin geeft Elversberg een vrije trap op de eigen helft.
41' In de minuut 41, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Spiesen-Elversberg.
41' Scheidsrechter Deniz Aytekin geeft Kaiserslautern een vrije trap op de eigen helft.
42' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Kaiserslautern in Spiesen-Elversberg.
44' In de minuut 44, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Spiesen-Elversberg.
44' Elversberg krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Deniz Aytekin op de helft van Kaiserslautern.
45' + 1 Buitenspelpositie Elversberg.
45' + 1 In de minuut 45, De poging van Luca Schnellbacher (Elversberg) mist doel.
45' + 1 Scheidsrechter Deniz Aytekin geeft Kaiserslautern een doeltrap.
45' + 2 Inworp voor Elversberg op de helft van Kaiserslautern.
45' + 2 In de minuut 45, Inworp voor Elversberg ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Spiesen-Elversberg.
45' + 3 7 minuten extra tijd.
45' + 4 Paul Wanner neemt de door scheidsrechter Deniz Aytekin gegeven hoekschop voor Elversberg in Spiesen-Elversberg.
45' + 4 In de minuut 45, De bal is over de achterlijn geweest. Kaiserslautern mag een doeltrap nemen.
45' + 5 Luca Schnellbacher met de kopkans! Geen doelpunt voor Elversberg in Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde.
45' + 5 Vrije trap in Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde. Op de helft van Elversberg mag Kaiserslautern een vrije trap nemen.
45' + 6 In de minuut 45, In Ursapharm-Arena an der Kaiserlinde mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
45' + 7 De assist kwam van Richmond Tachie.
45' In de minuut 45, De eerste helft zit erop.