1' BWT-Stadion am Hardtwald ziet toe hoe Verl de aftrap verricht als scheidsrechter Martin Speckner fluit voor het begin van de wedstrijd.
7' In de minuut 7, Eerste gele kaart voor Nico Ochojski (Verl) in Sandhausen.
12' Oliver Batista Meier met de assist.
20' In de minuut 20, Marcel Benger (Verl) krijgt geel van scheidsrechter Martin Speckner in BWT-Stadion am Hardtwald en moet oppassen.
39' Rouwen Hennings (Sandhausen) krijgt geel.
44' In de minuut 44, De assist kwam van Rouwen Hennings.
45' Met het laatste fluitsignaal van de eerste helft geeft scheidsrechter Martin Speckner aan dat we gaan rusten in Sandhausen's BWT-Stadion am Hardtwald.
46' Na de pauze trapt Sandhausen af voor de tweede helft.
46' In de minuut 46, Trainer Alexander Ende gebruikt zijn 1 wissel. Nico Ochojski wordt door Marcel Mehlem vervangen bij de uitploeg.
46' Verl heeft Lars Lokotsch gewisseld. Yari Otto neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Alexander Ende.
55' Scheidsrechter Martin Speckner toont Marcel Mehlem (Verl) de gele kaart.
57' In de minuut 57, Torge Paetow gaat in het boekje van de scheidsrechter.
57' Penalty! Scheidsrechter Martin Speckner geeft Sandhausen een strafschop in Sandhausen.
59' Rouwen Hennings mist een strafschop voor Sandhausen in BWT-Stadion am Hardtwald.
59' In de minuut 59, Het staat 2-1 in BWT-Stadion am Hardtwald! Rouwen Hennings zet de thuisploeg op voorsprong.
61' Sandhausen brengt Abu Bekir Omer El-Zein in de plaats van Livan Burcu.
61' Trainer Danny Galm (Sandhausen) gebruikt zijn 2 wissel en vervangt Sebastian Stolze door Tim Luis Maciejewski.
67' In de minuut 67, Wissel in Sandhausen: Richard Christian Meier vervangt Rouwen Hennings bij Sandhausen.
68' De 3 wissel van Verl. Hendrik Mittelstadt komt erin voor Maximilian Wolfram in BWT-Stadion am Hardtwald.
68' Verl heeft Marcel Benger gewisseld. Nicolas Sessa neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Alexander Ende.
71' In de minuut 71, Doelpunt! Nicolas Sessa maakt de gelijkmaker. 2-2!
73' Richard Christian Meier (Sandhausen) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
74' Gele kaart in Sandhausen: Barne Pernot (Verl) gaat op de bon bij scheidsrechter Martin Speckner.
75' In de minuut 75, Trainer Danny Galm gebruikt zijn 4 wissel. Abu Bekir Omer El-Zein wordt door Yassin Ben Balla vervangen bij de thuisploeg.
78' Gele kaart. Max Geschwill (Sandhausen) gaat op de bon.
83' Scheidsrechter Martin Speckner geeft een gele kaart aan Yari Otto (Verl).
86' In de minuut 86, Trainer Alexander Ende (Verl) gebruikt zijn 5 wissel en vervangt Barne Pernot door Fabio Gruber.
90' De wedstrijd is beƫindigd door scheidsrechter Martin Speckner in BWT-Stadion am Hardtwald. De einduitslag is 2-2.