1' In Sportpark Höhenberg (Keulen) fluit scheidsrechter Fabienne Michel voor het begin van de eerste helft.
5' In de minuut 5, Goal in Keulen! Leo Scienza brengt Ulm op een 0-1 voorsprong.
12' De uitploeg zit op rozen als Leo Scienza de score uitbouwt naar 0-2 in Sportpark Höhenberg.
27' Eerste gele kaart voor Michael Schultz (Viktoria Cologne) in Keulen.
37' In de minuut 37, Trainer Olaf Janssen (Viktoria Cologne) gebruikt zijn 1 wissel en vervangt Moritz Fritz door David Lennart Philipp.
45' De eerste helft zit erop in Sportpark Höhenberg.
46' De bal rolt weer in Keulen, waar Fabienne Michel heeft gefloten voor het begin van de tweede helft in Sportpark Höhenberg.
51' In de minuut 51, Doelpunt! De thuisploeg verkleint de achterstand tot 1-2 via een doelpunt van Andre Becker.
64' De uitploeg vervangt Max Brandt door Lukas Ahrend.
76' Ulm heeft Leo Scienza gewisseld. Nicolas Jann neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Thomas Worle.
69' Doelpunt! Met een kopbal brengt Christoph Greger (Viktoria Cologne) zijn ploeg op gelijke hoogte. Stand is 2-2.
76' In de minuut 76, Ulm heeft Leo Scienza gewisseld. Nicolas Jann neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Thomas Worle.
77' In de minuut 77, Wissel in Keulen: Lucas Roser vervangt Felix Higl bij Ulm.
77' Wissel in Keulen: Lucas Roser vervangt Felix Higl bij Ulm.
90' Bij de thuisploeg stond Stefano Russo op scherp en moet vanwege een gele kaart de volgende ronde vanaf de tribune meekijken.