1' Scheidsrechter Patrick Ittrich fluit voor het begin van de eerste helft. Mannheim trapt af in Halle (Saale).
25' De assist kwam van Minos Gouras.
45' De eerste helft zit erop in Erdgas Sportpark.
46' In de minuut 46, Patrick Ittrich geeft het fluitsignaal in Erdgas Sportpark. Halle mag de tweede helft aftrappen.
46' De 1 wissel van Mannheim. Jalen Hawkins komt erin voor Minos Gouras in Erdgas Sportpark.
48' Mannheim bouwt zijn voorsprong in Halle (Saale) uit tot 0-2 dankzij een doelpunt van Jalen Hawkins.
52' In de minuut 52, Bij Halle komt Jonas Nietfeld er in. Hij vervangt Besar Halimi.
52' Trainer Sreto Ristic (Halle) gebruikt zijn 2 wissel en vervangt Tarsis Bonga door Erich Berko.
54' Marcel Seegert gaat in het boekje van de scheidsrechter.
56' In de minuut 56, Nico Hug (Halle) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
60' Niklas Landgraf (Halle) krijgt geel van scheidsrechter Patrick Ittrich in Erdgas Sportpark en moet oppassen.
64' De 2 wissel van coach Rudiger Rehm (Mannheim) is een noodgedwongen wijziging. Per Lockl vervangt de aangeslagen Bentley Baxter Bahn.
65' In de minuut 65, Trainer Sreto Ristic gebruikt zijn 3 wissel. Nico Hug wordt door Lucas Halangk vervangen bij de thuisploeg.
66' Door een doelpunt van Terrence Boyd loopt de uitploeg verder uit op de tegenstander. Het is 0-3 in Halle (Saale).
68' Mannheim loopt uit naar een comfortabele 0-4 voorsprong dankzij Fridolin Wagner.
73' In de minuut 73, De uitploeg wisselt Marcel Seegert voor Julian Riedel.
73' Halle brengt Enrique Lofolomo in de plaats van Timur Gayret.
73' De thuisploeg vervangt Dominic Baumann door Marco Ferdinand Wolf.