1' De eerste helft gaat van start in Freiburg. Halle mag aftrappen.
18' Nico Hug deed het voorbereidende werk.
34' Maximilian Breunig scoort en maakt de 1-1 gelijkmaker voor Freiburg II in Dreisamstadion.
37' In de minuut 37, Gele kaart. Dominic Baumann (Halle) gaat op de bon.
45' De scheidsrechter fluit voor het einde van de eerste helft.
46' Na de pauze trapt Freiburg II af voor de tweede helft.
52' In de minuut 52, De bal gaat op de stip voor Halle.
53' Scheidsrechter Jarno Wienefeld geeft een gele kaart aan Benjamin Uphoff (Freiburg II).
54' Goal! De uitploeg neemt een 1-2 voorsprong dankzij een benutte penalty van Dominic Baumann.
54' In de minuut 54, Halle heeft Besar Halimi gewisseld. Marco Ferdinand Wolf neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Sreto Ristic.
59' Berkay Yilmaz (Freiburg II) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
62' Julian Eitschberger (Halle) krijgt geel.
68' In de minuut 68, Trainer Thomas Stamm (Freiburg II) gebruikt zijn 1 wissel en vervangt Julian Stark door Marco Womer.
76' Bruno Ogbus (Freiburg II) krijgt een eerste gele kaart.
79' De thuisploeg wisselt Luca Marino voor Hamadi Al Ghaddioui.
79' In de minuut 79, De thuisploeg vervangt Berkay Yilmaz door Franci Bouebari.