1' De eerste helft is begonnen. Oekraïne trapt af.
8' Stefan Ristovski gaat in het boekje van de scheidsrechter.
30' In de minuut 30, Penalty toegekend aan North Macedonia.
31' Enis Bardhi scoort vanaf 11 meter. North Macedonia neemt een 1-0 voorsprong in Skopje's Tose Proeski National Arena.
39' In de minuut 39, De assist kwam van Stefan Ristovski.
45' + 1 Artem Dovbyk (Oekraïne) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
45' De eerste helft zit erop in Tose Proeski National Arena.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter Lukas Fahndrich geeft het startsein voor de tweede helft in Skopje. North Macedonia trapt af.
46' Oekraïne brengt Yukhym Konoplia in de plaats van Oleksandr Tymchyk.
46' Oekraïne heeft Artem Dovbyk gewisseld. Vladyslav Andriyovych Vanat neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Sergey Stanislavovych Rebrov.
54' In de minuut 54, De thuisploeg incasseert geel op naam van Visar Musliu.
62' De voorzet kwam van Viktor Tsygankov.
64' In de minuut 64, Vladica Brdarovski vervangt Stefan Ashkovski bij de thuisploeg.
64' De thuisploeg vervangt Arijan Ademi door Jani Atanasov.
65' North Macedonia gebruikt de derde wissel. Milan Ristovski vervangt Ilija Nestorovski.
66' In de minuut 66, De derde wissel van Oekraïne. Ruslan Malinovskyi komt erin voor Andriy Yarmolenko in Tose Proeski National Arena.
67' Mykhailo Mudryk deed het voorbereidende werk.
72' In de minuut 72, Scheidsrechter Lukas Fahndrich stuurt Visar Musliu (North Macedonia) van het veld in Skopje na een tweede gele kaart.
75' Wissel in Skopje: Ljupco Doriev vervangt Aleksandar Trajkovski bij North Macedonia.
83' In de minuut 83, Het voorbereidende werk werd verricht door Mykhailo Mudryk.
90' Trainer Sergey Stanislavovych Rebrov gebruikt zijn vierde wissel. Mykhailo Mudryk wordt door Sydorchuk Serhiy vervangen bij de uitploeg.
90' + 1 Trainer Robert Stojanovski (North Macedonia) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Vladica Brdarovski door Dorian Babunski.
90' + 3 Oekraïne heeft Viktor Tsygankov gewisseld. Oleksandr Zubkov neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Sergey Stanislavovych Rebrov.
90' De scheidsrechter maakt een einde aan de wedstrijd die eindigt in 2-3.