1' Het eerste fluitsignaal heeft geklonken.
19' In de minuut 19, Goal in Barcelona! Guijarro, Patricia brengt Barcelona op een 1-0 voorsprong.
31' Wissel in Barcelona: Lisanne Grawe vervangt Geraldine Reuteler bij Frankfurt.
45' Met het laatste fluitsignaal van de eerste helft geeft scheidsrechter Deborah Anex aan dat we gaan rusten in Barcelona's Johan Cruyff Stadium.
46' In de minuut 46, De bal rolt weer in Barcelona, waar Deborah Anex heeft gefloten voor het begin van de tweede helft in Johan Cruyff Stadium.
46' De uitploeg vervangt Stina Johannes door Cara Bosl.
60' Shekiera Martinez vervangt Tanja Pawollek bij de uitploeg.
62' In de minuut 62, Lisanne Grawe gaat in het boekje van de scheidsrechter.
70' Barcelona gebruikt de 1 wissel. Claudia Pina vervangt Caldentey, Mariona.
70' Trainer Jonatan Giraldez gebruikt zijn 2 wissel. Salma Paralluelo wordt door Esmee Virginia Brugts vervangen bij de thuisploeg.
73' In de minuut 73, Caroline Graham Hansen legt de bal in het net. De thuisploeg breidt de voorsprong uit: 2-0!
84' Barcelona brengt Torrejon, Marta in de plaats van Paredes, Irene.
84' De 4 wissel van Barcelona. Bruna Vilamala Costa komt erin voor Caroline Graham Hansen in Johan Cruyff Stadium.
85' In de minuut 85, Wissel in Barcelona: Ilayda Acikigoz vervangt Laura Freigang bij Frankfurt.
85' De uitploeg wisselt Verena Hanshaw voor Dilara Acikgoz.
87' De 5 wissel van Barcelona. Victoria Lopez Serrano komt erin voor Aitana Bonmati in Johan Cruyff Stadium.