1' De eerste helft is afgetrapt.
33' In de minuut 33, Het staat 1-0 in Stadio Tre Fontane! Valentina Giacinti zet de thuisploeg op voorsprong.
36' Saki Kumagai (AS Roma) krijgt een eerste gele kaart.
43' Scheidsrechter Frida Mia Klarlund Nielsen geeft een gele kaart aan Valentina Giacinti (AS Roma).
45' In de minuut 45, Evelyne Viens (AS Roma) krijgt geel.
45' De eerste helft zit erop.
46' De bal rolt weer in Rome, waar Frida Mia Klarlund Nielsen heeft gefloten voor het begin van de tweede helft in Stadio Tre Fontane.
61' In de minuut 61, De 1 wissel van AS Roma. Giada Greggi komt erin voor Valentina Giacinti in Stadio Tre Fontane.
61' Trainer Alexander Straus gebruikt zijn 1 wissel. Buehl, Klara wordt door Sydney Lohmann vervangen bij de uitploeg.
69' Eerste gele kaart voor Lucia Di Guglielmo (AS Roma) in Rome.
76' In de minuut 76, Wissel in Rome: Jovana Damnjanovic vervangt Dallmann, Linda bij B. Munich.
80' De thuisploeg wisselt Laura Feiersinger voor Benedetta Glionna.
85' B. Munich brengt Kett Franziska in de plaats van Tuva Hansen.
86' In de minuut 86, Trainer Alexander Straus gebruikt zijn 4 wissel. Sarah Zadrazil wordt door Alara Sehitler vervangen bij de uitploeg.
87' In Stadio Tre Fontane zorgt Schuller, Lea voor de 1-1 en de wedstrijd in Rome ligt weer helemaal open.
89' Jovana Damnjanovic (B. Munich) krijgt geel van scheidsrechter Frida Mia Klarlund Nielsen in Stadio Tre Fontane en moet oppassen.
90' De uitploeg incasseert geel op naam van Sydney Lohmann.
90' + 3 Goal in Rome! Manuela Giugliano brengt AS Roma op een 2-1 voorsprong.
' Schuller, Lea brengt de uitploeg langszij, 2-2.