1' De wedstrijd gaat van start. Porto B heeft afgetrapt.
4' In de minuut 4, Rafael Martins legt de bal in het net, de thuisploeg leidt met 1-0.
4' De assist kwam van Lucas Soares de Almeida.
16' Gele kaart. Sidney Alexssander Pena de Lima (Santa Clara) gaat op de bon.
27' In de minuut 27, Gabriel Silva legt de bal in het net. De thuisploeg breidt de voorsprong uit: 2-0!
34' Lucas Soares de Almeida (Porto B) verkleint met een rake kopstoot de achterstand. Het staat nu 2-1 in Estadio de Sao Miguel.
34' Jorge Meirele met de assist.
38' In de minuut 38, Scheidsrechter Vitor Jorge Fernandes Ferreira geeft een gele kaart aan Sergio Miguel Lobo Araujo (Santa Clara).
45' De scheidsrechter fluit voor het einde van de eerste helft.
46' De scheidsrechter fluit voor het begin van de tweede helft. Santa Clara trapt af.
46' In de minuut 46, Trainer Antonio Jose dos Santos Folha gebruikt zijn 1 wissel. Braima Sambu wordt door Rodrigo Mora vervangen bij de uitploeg.
46' De uitploeg vervangt Nilton door Martim Fernandes.
55' Santa Clara heeft Sergio Miguel Lobo Araujo gewisseld. Eduardo Ageu Almeida Santos neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Vasco Matos.
55' In de minuut 55, Ricardinho vervangt Bruno Filipe Pereira Soares Almeida bij de thuisploeg.
56' Eerste gele kaart voor Jorge Meirele (Porto B) in Ponta Delgada.