1' De wedstrijd gaat van start. Spanje heeft afgetrapt.
7' De assist kwam van Andrew Robertson.
27' Andrew Robertson (Schotland) krijgt geel van scheidsrechter Sandro Scharer in Hampden Park en moet oppassen.
34' In de minuut 34, Gele kaart in Glasgow: Lyndon Dykes (Schotland) gaat op de bon bij scheidsrechter Sandro Scharer.
45' Scheidsrechter Sandro Scharer maakt een einde aan de eerste helft.
46' Scheidsrechter Sandro Scharer fluit en Schotland trapt af. De tweede helft in Glasgow is van start gegaan.
46' In de minuut 46, Spanje brengt Dani Carvajal in de plaats van Pedro Porro.
46' Nico Williams vervangt Mikel Oyarzabal bij de uitploeg.
51' Scott McTominay legt de bal in het net. De thuisploeg breidt de voorsprong uit: 2-0!
57' In de minuut 57, De uitploeg wisselt Mikel Merino voor Iago Aspas.
67' Spanje heeft Joselu gewisseld. Borja Iglesias neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Luis De La Fuente.
68' Dani Carvajal (Spanje) krijgt geel.
75' In de minuut 75, Schotland gebruikt de eerste wissel. Kenny McLean vervangt Ryan Christie.
75' Bij Schotland komt Liam Cooper er in. Hij vervangt Kieran Tierney.
76' Eerste gele kaart voor Angus Gunn (Schotland) in Glasgow.
79' In de minuut 79, De uitploeg vervangt Dani Ceballos door Gavi.
82' De derde wissel van Schotland. Nathan Patterson komt erin voor Aaron Hickey in Hampden Park.
83' Lewis Ferguson vervangt John McGinn bij de thuisploeg.
83' In de minuut 83, Scheidsrechter Sandro Scharer geeft een gele kaart aan Iago Aspas (Spanje).
89' Trainer Steve Clarke gebruikt zijn vijfde wissel. Lyndon Dykes wordt door Lawrence Shankland vervangen bij de thuisploeg.
90' + 6 Gele kaart. Scott McTominay (Schotland) gaat op de bon.
90' Einde wedstrijd! De einduitslag in Glasgow is 2-0.