1' Spanje heeft afgetrapt voor het begin van de eerste helft.
22' In de minuut 22, De assist kwam van Marco Asensio.
27' Saba Kverkvelia maakt een eigen doelpunt. 0-2!
38' Doelpunt! Daniel Olmo breidt de voorsprong uit. Spanje leidt met 0-3.
40' Fabian Ruiz met de assist.
44' Trainer Luis De La Fuente (Spanje) gebruikt zijn eerste wissel en vervangt Daniel Olmo door Lamine Yamal Nasraqui Ebana.
44' In de minuut 44, Nico Williams vervangt Marco Asensio bij de uitploeg.
45' + 1 De uitploeg incasseert geel op naam van Gavi.
45' + 2 Scheidsrechter Daniel Siebert geeft een gele kaart aan Giorgi Aburjania (Georgië).
45' In de minuut 45, De eerste helft is afgelopen.
46' De scheidsrechter fluit voor het begin van de tweede helft. Georgië trapt af.
46' Georgië heeft Giorgi Aburjania gewisseld. Giorgi Chakvetadze neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Willy Sagnol.
46' In de minuut 46, Trainer Willy Sagnol gebruikt zijn tweede wissel. Saba Lobzhanidze wordt door Zurab Davitashvili vervangen bij de thuisploeg.
46' Wissel in Tbilisi: Anzor Mekvabishvili vervangt Luka Gagnidze bij Georgië.
49' Goal! Georgië komt dichterbij door een doelpunt van Giorgi Chakvetadze, die er 1-4 van maakt in Tbilisi.
50' In de minuut 50, Guram Kashia (Georgië) krijgt een eerste gele kaart.
58' De uitploeg vervangt Gavi door Mikel Merino.
60' Otar Kiteishvili (Georgië) krijgt geel.
60' In de minuut 60, De vierde wissel van Georgië. Lasha Dvali komt erin voor Irakli Azarov in Boris Paichadze Dinamo Arena.
63' Giorgi Chakvetadze (Georgië) krijgt geel van scheidsrechter Daniel Siebert in Boris Paichadze Dinamo Arena en moet oppassen.
65' In de minuut 65, De voorzet kwam van Mikel Merino.
68' Het voorbereidende werk werd verricht door Jose Luis Gaya.
72' In de minuut 72, De uitploeg wisselt Alvaro Morata voor Joselu.
72' De vijfde wissel van Spanje. Martin Zubimendi komt erin voor Rodri in Boris Paichadze Dinamo Arena.
74' Doelpunt in Tbilisi! Lamine Yamal Nasraqui Ebana vergroot de voorsprong tot 1-7 voor Spanje.
74' In de minuut 74, Nico Williams deed het voorbereidende werk.
77' Georgië brengt Saba Sazonov in de plaats van Giorgi Gocholeishvili.
79' Gele kaart in Tbilisi: Martin Zubimendi (Spanje) gaat op de bon bij scheidsrechter Daniel Siebert.
82' In de minuut 82, Khvicha Kvaratskhelia gaat in het boekje van de scheidsrechter.
90' De scheidsrechter maakt een einde aan de wedstrijd die eindigt in 1-7.