1' Uni Craiova trapt af wanneer scheidsrechter Radu Marian Petrescu in Stadionul Ion Oblemenco voor de eerste keer op zijn fluit blaast.
9' In de minuut 9, Scheidsrechter Radu Marian Petrescu fluit voor een penalty in het voordeel van Uni Craiova.
9' Doelpunt Uni Craiova! Lyes Houri faalt niet vanaf elf meter en bezorgt Uni Craiova een 1-0 voorsprong in Craiova.
11' Gele kaart in Craiova. Bogdan Vatajelu is er volgende wedstrijd niet bij voor U. Cluj.
19' In de minuut 19, Scheidsrechter Radu Marian Petrescu geeft een gele kaart aan Stefan Calin Panoiu (U. Cluj).
44' Uni Craiova mag aanleggen vanaf elf meter in Craiova, nadat scheidsrechter Radu Marian Petrescu heeft gefloten voor een strafschop.
45' Goal! De thuisploeg loopt uit naar een 2-0 voorsprong dankzij een benutte strafschop van Cristian Mihai Capatina.
45' In de minuut 45, Het rustsignaal klinkt.
46' Scheidsrechter Radu Marian Petrescu fluit en U. Cluj trapt af. De tweede helft in Craiova is van start gegaan.
46' Trainer Ioan Ovidiu Sabau gebruikt zijn 1 wissel. Stefan Calin Panoiu wordt door Alin Marian Chintes vervangen bij de uitploeg.
46' In de minuut 46, U. Cluj heeft Roger Junio Rodrigues Figueira gewisseld. Valentin Gheorghe neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Ioan Ovidiu Sabau.
46' De 3 wissel van U. Cluj. Gabriel Simion komt erin voor Ovidiu-Andrei Pitian in Stadionul Ion Oblemenco.
46' De uitploeg wisselt Bogdan Vatajelu voor Federico Anselmo.
46' De voorzet kwam van Daniel Popa.
58' Bij Uni Craiova komt Elvir Koljic er in. Hij vervangt Jovan Markovic.
63' In de minuut 63, Radu Marian Petrescu geeft U. Cluj een penalty in Stadionul Ion Oblemenco.
64' Dan Nicolae Nistor schiet vanaf elf meter raak voor U. Cluj. Het staat weer gelijk in Craiova: 2-2.
66' Uni Craiova gebruikt de 2 wissel. Andrei Ivan vervangt Stefan Vladoiu.
66' In de minuut 66, De thuisploeg vervangt Lyes Houri door Anzor Mekvabishvili.